Bilete de avion Bucuresti-Stockholm

Bilete de avion Bucuresti-Stockholm | Autor: Gumman

Link direct la acest mesaj

Buna ziua sau Hej cum se spune pe aici.
Sunt un membru nou noutz. Prietena mea mi.a recomandat forumul si astazi mi.am facut curaj sa scriu. As avea nevoie de ceva idei in materie de bilete de avion ieftine pe ruta Bucuresti-Stockholm. Parintii mei vin de Craciun si as vrea sa gasim ceva mai convenabil.
Cu multumiri

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

iti trimit pe pm adresa unei agentii de unde eu si prietenele mele luam bilete de avion ieftine.

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Pe unde umbla Irina noaptea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Gumman, zbor direct Stockholm din Bucuresti nu exista; de aceea vor schimba avionul undeva in Europa,depinde de compania aeriana cu care zboara. O varianta mai ieftina e cu LOT prin Varsovia; costa in jur de 360 eur dus-intors de persoana. Asa, variante sunt destul de multe, dar pretul se face in functie de perioada calatoriei, durata sederii la Stockholm, locuri disponibile pe avion, varsta parintilor, etc. Cel mai sigur e sa apelezi la o agentie de ticketing din orasul in care locuiesc parintii tai, si asa vei afla toate detaliile necesare. Succes!

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza_ro spune:

kära gumman,

am inteles ca anul acesta pretul la bilete de avion au scazut ceva-ceva fata de anii trecutzi...va trebui sa faci escala caci zbor direct nu mai exista de ani buni de zile. Recomandari: prin LOT sau Malev.

calatorie usoara!

gabitza

Gabitza cu Dennis

Mergi la inceput