Mamici de sept-oct 2006 (58)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

As vrea sa va intreb si eu ceva: il simt pe bb jos de tot, sub linia chilotului si este deja cu capul in jos...oare ar trebui sa-mi fac griji pentru o nastere prematura? . Sau este normal, oare?

Si tot de vreo doua zile mi-a aparut pe picior sus o chestie...o pata rosie cu vreo cinci puncte ca si niste cosuri albe, dar care nu ma dor (cred ca e vreun herpes sau zona zoster???) pe care am pus o solutie antimicotica. Aceasta "chestie" imi apare de vreo 2 ani incoace, in fiecare vara si in acelasi loc. Anul trecut am fost la un dr. dermatolog care nu a stiut ce este exact si mi-a dat ceva unguente cu care nu mi-a trecut, vindecandu-se numai cu aceasta solutie antimicotica preparata in farmacie.
Intreb, oare "chestia" orice ar fii ea si solutia antimicotica aplicata, pot sa-mi afecteze bebelusul?
Multumesc

Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

alessia80 Nu cred ca va fi bebe afectat, poate afectat pe moment atat, de la atat lucru nu i se poate intampla nimik. Eu am plans de multe ori de cand sunt insarcinata, de cele mai multe ori aiurea... O prietena de a mea a nascut acuma 3 luni parca, toata sarcina s-a enervat, a plans si a suferit, se despartise de tatal copilului si ala in loc s-o lase in pace o tot batea la cap si o ameninta, si are un bebe sanatos. Ideea este ca trebuie sa incerci sa fii cat mai linistita iar daca se intampla sa ai zile in care plangi bebe va fi un pic trist atat.

eloise Isus a primit pe toti acei crestini care au dorit sa se roage si sa-l cunoasca pe Dumnezeu, el nu a spus femeilor sa-si acopere capul sau sa nu participe la discutii daca au ciclu. Lucrurile astea esrau valabile pt evrei. Dupa ce a venit Isus pe pamant legile vechiului testament sau anulat. Nu ai mers prea departe cu dicutia, ai mare dreptate biserica strange nu daruieste.

Mi-Ka si la mine bebe este cu capul in jos si il simt peste tot. Cel mai mult imi da sub coaste si in ficat dar l-am simtit si jos de tot, nu cred ca ar trebuie sa-ti faci griji din cauza asta Cat despre alergia pe care o ai nu stiu ce sa zic, si eu st alergica nu stiu la ce si ma dau cu Elocom odata la cateva zile, totusi nu cred ca asta l-ar putea afecta pe bebe, in cel mai rau caz ar mosteni si el alergia de la tine, parerea mea.

31 +
pozele noastre
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Auziti, ma preocupa si pe mine o chestie: cam pe unde se mai afla ovarele noastre? Ca dupa contractiile de azi nopate am ramas cu o durere in partea dreapta, dar putin mai sus decat unde stiu eu ca se afla ovarele. Si ma gandesc ca poate e inflamat ovarul din cauza catorva dusuri cu apa rece facute in ultimile zile... Durerea e persistenta, se lasa cateodata pe picior in jos. Sau daca o fi apendicele?

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Buna seara gravidute!
Fetelor va multumesc inca odata pt ca m-ati felicitat.Nu va mai enumar ca sa nu uit pe nimeni. pt toate!
Eu am fost azi la medic , mi-a facut un control inainte de a pleca in concediu.Pana pe 27 august tre` sa fie totul bine.El a spus ca nu o sa nasc sigur, pana se intoarce din vacanta .Asa ca nu am de ce sa imi fac probleme.Acum ma duc sa citesc din urma ca nu mai fac fata...mai am capitolul trecut si asta.Nu trebuie sa mai lipsesc nici o zi de pe forum ca sa nu mai raman in urma.
PS: Eu de la o vreme intru in polemica cam cu toata lumea.Ma cert din orice prostie cu oricine .Oare imi revin dupa sarcina sau o sa raman asa certareata si dupa?

Cami 31+ cu Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

Buna fetele...acum am terminat vizita in Maternitatea Brasov, a fost OK...e mult schimbata fata de ce era pe vremuri si am vazut-o si pe Ignatica...nu am putut vorbi mult cu ea ca noi eram in grup cu vizita dar arata bine, burtica nu mai era decat foarte putin...si a zis ca sunt bine amandoi mai trebuie sa stea putin pana ia David in greutate ...va pup si ma duc sa citesc din urma...

Silvia33+ cu Lukas-Daniel
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Bedrosmart(Smaranda) abia acum am citit mesajul tau de la capitolul 54 (mi-a zis Anda ca mi-ai raspuns). Ma bucur mult de tot ca sunteti bine, sper sa decurga totul bine si in continuare si sa fiti sanatosi,tu si bebe Matei. O sa mai intru sa citesc ce mai povestesti asa ca mai scrie, poate pui niste poze cu burtica????

Celorlalte gravidute le doresc nasteri usoare si bebei sanatosi, sa citesc numai de bine despre voi.

Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici

All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Buna seara burtici,

IGNATIGA Te felicit pentru bebe David,Bine ai venit puiutule,sa-ti dea Dumnezeu putere si multa pofta de mancare!!!

Try ,ma simt mai mult decat culpabila de la ultima noastra "conversatie" ,sincer imi pare rau,ma gandesc mult la tine si la puiutul tau,sa va dea Dumnezeu putere la amandoi ca sa puteti trece acest obstacol.

Inni , la faza cu portocalele si popa mi-au dat lacrimile,imi aduc aminte cum mi-au degerat degetele de la picioare intr-o iarna pentru doua amarate de kg de portocale care erau si alea degerate si fara gust.Acele vremuri au trecut iar acum am propriu meu portocal si-mi fac in fiecare dimineata damblaua culegand cateva in poala pentru jus.

Noi am tot avut surprize neplacute dar suportabile; luni am ras cu pofta ,mi-am dat seama ca sunt "umeda" ,am crezut ca e urina dar de fapt era lichid amniotic cu sange,am mers la clinica ,monitorizare,etc.
Acum sunt in repaus ;merg din nou azi la eco, daca continua voi intra in operatie.
Dar speram ca totul va decurge bine,azi ne va spune doctorul cum si ce.

Sambata vom sarbatori venirea pe lume a Sophei, vom face o petrecere baby shower ,am sa pun poze,sper sa nu se grabeasca pitica pana atunci.

In acest moment cand va scriu, imi monteaza parchetul in camera lui bebe,maine dimineata voi avea totul gata si voi pune poze,mie imi place tare cum a iesit!!!

Va pupic si sa ne auzim cu bine

+31SOPHIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Doar up grade pentru varsta bebe!!!

+34SOPHIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

ionica imi pare foarte rau pt ce ti sa intamplat, hai ca bebe e deja destul de maricel eu zic ca va fi totul bine chiar daca vine mai devreme. Cand citeam mesajul tau m-am uitat la nr. saptamanilor si chiar eram surprinsa... cum asa la 31 saptamani vrea sa iasa bebe? dar la 34 -35 cred ca e ok, marog nu sunt eu doctor sa ma pronunt dar vorbesc din experienta verisoarei mele si din ce am mai citit pe aici. Oricum iti doresc multa sanatate sa stai cuminte poate mai sta bebelina ta un pic in burtik

31 +
pozele noastre
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danip spune:

Test

Dani28+Ovidiu
Burtica
Nasi de cununie si de botez

Bebe

Mergi la inceput