Mamici de sept-oct 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 24
roxanae spune:
Mephala si Martha -multumesc.
Tasia cred ca avem aceleasi pareri referitor la religie.
Mirabelac La multi ani!- fericiti alaturi de sot.
Alessia imi pare tare rau pt. prietenii tai.
Adinazot ce mai faci?
Roxana
+ Diana-Rahela(8.05.2002)+ Rebecca
pufymic spune:
Cri bine ai revenit!Vad ca a scapat Ignatica de arsuri(si de restul neplacerilor de graviduta
) si ai ramas tu sa-mi tii companie....si pe mine ma chinuie la greu....asta e!
Alessia groaznic....nu am cuvinte!
pentru micul ingeras!
Tina am uitat sa-ti zic: pentru carcei e super bun MagneB6(sau alt fel de magneziu).Eu cu el am scapat aproape de tot sarcina asta de nenorocitii aia....
Roxanae felicitari pentru vestile bune!Pai e mare bine deja si bebelina ta!Mai un pic....
Martha tu nu ne mai zici nimic de tine?
Lyana sunteti haiosi rau de tot cu vanitele!![]()
CamiSol imi pare rau dar nu stiu sa-ti raspund la intrebare...in schimb am si eu una: tu nu poti manca fara sare?Eu asa mananc si mi se pare chiar mult mai gustoasa mancarea decat cu o tona de sare(pun si eu un strop ca altfel nu scap de gura lui Ovi
....dar numai in mancarea gatita....de ex. ouale le mananc fara sare, rosiile, sandwitch-urile....)
Azi m-am simtit cam aiurea...m-au necajit tare rau arsurile...m-a cam durut burtica(cu tot cu No-Spa luat)....si sunt fff obosita....
In rest toate bune
!
Pupici!
Ioana
(33+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
osna spune:
MIRABELA,LA MULTI ANI FERICITI!
Tina pentru carcei medicul mi-a recomadat magneziu.iau deja de o luna si vad ca se fac foarte rar.
Roxanae felicitari pentru vestile bune de la medic!
Alessia imi pare rau pentru prietenii tai.dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe micut.
cri uite acum am aflat ca vei avea baietel.sa-ti traiasca!cat despre kg lasa ca scapi tu de ele.chiar azi am vazut la o emisiune pe nemti ca aici este normal sa se ingrase femeile peste 29-30kg.unele luasera chiar 40 kg in sarcina.eu nu ma mai cantaresc,in ultimele 2 zile am mancat continuu,daca nu simteam ca mi se face rau.
pe fetele care nu le-am amintit le salut,va doresc la toate sarcina usoara in continuare.ma duc sa ma intind ca face soata spume ca nu are loc de mine.
o seara placuta!
svetlana
34+
poze
tasia spune:
alessia80 Nici nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul parintilor baietelului care a murit
Nu cred k e obligatoriu sa ai anumite dureri dak nu le ai nu ai decat s te bucuri ![]()
Lyana Nu cred k ramane fetita voastra fara cadita, mai ai pana nasti. Lasa-l si pe tati sa-si spuan parerea k stie el ce e mai bine pt fata lui ![]()
![]()
roxanae ma bucur k mai e cineva care ma intelege si gandeste la fel k mine
stii la ce ma refer ![]()
31 + 
pozele noastre
bebe
Sephora spune:
Va pup pe toate
In primul rand as vrea sa va multumesc tuturor care mi-ati urat toate bune,si eu le urez la fel fetelor care au implinit anul odata cu mine.
Am recuperat ceva dar mai am un capitol inca de citit,asa ca dupa ce va scriu mes asta m-a duc sa termin.
Nu am mai intrat de multicel ca deja au inceput sa apara primele rude ale soramii care au venit la nunta si cu toate ca le-am inchiritat un apartament in apropiere stau cam toata ziua pe capul meu.Dar asta e odata sa marita sormea.
In schimb o sa va povestesc ce mi s-a intamplat azi:Am fost pana in Unirea sa-si mai ia Iza ce mai avea de luat,intru intr-un magazin de pantofi,iar vanzatoarea in urma mea,soptimdu-mi parca :"Dar stii ce burta frumoasa ai,cat e de frumoasa,dar ce frumoasa e burtica ta."M-a intors si in mintea mea zic"sigur asta m-a deoache",ies din magazin fetelor si mi se face un rau....m-a luat cu calduri,greata,stari de voma,ai zic soramii"zi-mi tatal nostru"incearca de vreo cateva ori nu reuseste,se incurca,le-am lasat sa-si continuie traseul eu am coborat la MC sa-mi iau un suc de portocale si sa m-a asez.Aveam o singura persoana in fata am inceput sa vad stelute,am comandat insfarsit mi-a venit bautura (mi-era frica sa nu cad din picioare)m-am dus la baie m-am udat pe fata aveam nevoie de apa rece,dar nimic era calie,m-am asezat pe un scaun si mi-am chemat barbatul plangand ca mi-e foarte rau sa vina cu soferul de urgenta.Incepuse sa-mi fie frica ca se intampla ceva cu bebe,nu-l simteam.La un moment dat a inceput sa se miste agitat,a ajuns si Ste,vroia sa m-a duca acasa,eu nu du-ma la restaurant ca am o femeie acolo care mereu imi zicea de deochi si-mi trece imediat,am plecat cu soferul,el a venit cu masina (masina era la mine si eu conduceam).Am ajuns la restaurant mi-a zis Maria deochiul,cascam amandoua cu lacrimi,dupa ce l-a terminat nu mai aveam nimic,va jur.Parca nici nu existase.Nu stiu daca voi credeti in asa ceva,dar eu am mai patit si era sa mor.
A inceput Ste sa m-a certa sa nu mai fac pe taxiul,ca eu nu m-a gandesc ca mai am o luna jumate si nasc,sa nu mai ies decat in caz de maxima nevoie de mine.El cand a ajuns era ud fleasca,s-a speriat rau de tot.Groaznic fetelor mi-a fost!
Am facut si eu analizele,hemoleucograma,urina,calciu,magneziu.Mi-a iesit colesterolul si trombocitele peste media de sus (am citit ca e normal in sarcina),Fierul sacazut dar nu mult sub limita (eu toata viata am avut probleme cu fierul asta)Lipidele cam marisoare (daca stie cineva sa-mi spuna ce-i cu ele?),iar la urina,urobilina crescuta nici asta nu stiu ce e.Maine oricum m-a duc la doctorita la 18 sa mi le interpreteze sa mai vedem ce face bebe acolo si daca toate sunt in regula.
Merg sa citesc si pe urma mai scriu daca e.Oricum sambata plec la Roman dar vb si de acolo.
Azi am intrat in 33 s.
Ramomareu as veea sa-l nasc pe bebe cat mai tarziu,sa se coaca bine si plus ca-l vreau si balanta,dar acum totul depinde de el.
IO
33 fix
Matteo
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos
nicolstoy spune:
Pufy, pozele cu pricina sunt in "POZE" = Concediu...Sper sa reusesti sa le vezi ...
Noi suntem pe la Durau,e super si racoare,azi chiar ne-a plouat putin si m-a indispus.
Manastirile mi-au adus liniste in suflet...Cred ca pe luni va povestesc mai multe si pun si poze.
N-am apucat acum sa recuperez din urma, dar o sa o fac acasa.
Va pupic si aveti grija de voi.
Nicol
33+
si Vladut (3***)
POZE
NUNTA
www.vladut.myou.ro/model/page.html" target="_blank"> VLADUT fotomodel
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie
mini_me spune:
Buna seara, fetelor
Azi ne-am intors si noi de la munte. Vremea a fost superba. Azi noapte si spre dimineata a plouat,dar noua ne place cand ploua. Am vazut la Sinaia o groaza de gravidute si multi copilasi.
Bineinteles ca nu am apucat sa citesc ce s-a postat cat am lipsit, dar sper sa recuperez maine.
Sephora am patit-o si eu cu deochiatul si singura care ma drege este mama mea: stie un descantec vechi pe care l-a furat de la bunica ei. Duminica i-a descantat sotului meu caruia i se facuse rau dintr-o data (dureri de cap, dureri de stomac). Avem noroc cu mama care vine de hac oricarui deochi.
Azi am inceput si eu saptamana 32. Maine ma duc la doctor (trebuie sa repet ecografia) pentru ca a iesit IR-ul ombilical mare si placenta de gr. 3 la ecografia anterioara (saptamana trecuta).
De vreo cateva zile ma duc la baie foarte des si nu stiu daca e vreo cistita sau din cauza sarcinii (disconfort la urinare nu am, numai ca e foarte frecventa si uneori in cantitate foarte mica).
Fug la somn si va citesc maine.
mini_me
31+
poze
roxanae spune:
Eu nu pot sa dorm.De fapt de aproape o luna ma culc numai intre 3-5 nu reusesc niciodata mai devreme,cred ca de la caldura.Iar in seara asta nu am ce sa citesc pt. ca fetele dorm se pare.Bebe se misca si imi da niste suturi in vezica de imi vine sa plang de durere.
Pufy,Osna,Tasia - multumesc.
si somn usor!
Roxana
+ Diana-Rahela(8.05.2002)+ Rebecca
eli26 spune:
Buna dimineata burticute
!

. hi hi hi !!!dar bufnitele unde sint? au obosit? .... am fugit sa duc gunoiul ca aici am program pina la ora 8 ,daca am intirziat pleaca masina si ramin cu gunoiul in casa Tina
33 +
POZE
adameasca spune:
Slaba miscarea p-aci, pe unde sunteti Inni si Simona?
.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca