Mamici de sept-oct 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 23
mephala30 spune:
Mirabela, eu am cumparat hainutze din Siraj si de la Teba. La Moldova si in alte magazine imi par preturile prea mari.
Lexi, 'La multi ani bunicii!'
Sofimic, bafta la eco!
Carmen
(32+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
CamiSol spune:
Alessia80 sincere condoleante pt prietenii tai.Cat de crunta este viata mai ales cand este vorba de un copil nevinovat
.
Mirabela (scuze intarzierea) "La multi ani " si sa fii fericita alaturi de cei dragi.
Fetelor am si eu o intrebare.Doctorul meu mi-a interzis cu desavarsire pt a doua oara sarea.Prima data nu prea am tinut cont, am mai scazut din cantitate dar acum deloc.Vroiam sa va intreb ce stiti despre inlocuitorul de sare sau despre sarea medicinala...ce contine si daca poate fi folosita in locul celei normale.
Va pup pe burtici!
Cami
31+ cu
Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la 
Mirabelac spune:
Multumesc Cami 
Mephala o sa merg si eu in Siraj si la Teba, merci. 
Mirabela sapt. 32
POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.
Mi-Ka spune:
skumpik, foarte frumos videoclipul...l-am urmarit fara suflare, asa mult m-a impresionat 

anangel lexi, trebuie sa recunosc ca nu te-am ascultat si m-am "chiorat" de atata uitat dupa un tricou visiniu ![]()
alessia, tragic sfarsit
dar din pacate astfel de accidente sunt cam dese...mai stiu si eu pe cineva al carui copilas de 2-3 ani a picat de la et.9, de la fereastra scarii blocului; si nu a fost primul care a picat, dar cu toate astea vecinii nu s-au sinchisit sa ia masuri ...
Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu
alessia80 spune:
Multumesc fetelor in numele lor!
Am vazut ca ati tot discutat de dureri de bazin! Cand se intampla asta; ca eu am aproape 33 sapt si nu simt nimic!
Eu vreau sa iau cadita normala si sa iau separat o forma speciala ca bb sa nu alunece! Stiu ca am vazut pe undeva, dar nu-mi amintesc unde!
ALESSIA80
32+ 
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by scumpik_lui
Buna burtici!
Am pus si eu aici un link si sper sa va placa
http://www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.htmlpe burtici
28+
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev296pr_.png" alt="pregnancy" border="0" /></a>
Mi-a placut foarte mult,e super, multumim!

Mirabelac,
La multi ani
si numai fericire iti doresc! 
Alina
(34+)
& Dragos
(11.04.2002) pozici 1, pozici 2
roxanae spune:

Am venit de la doctor si bebe este bine.La 30 de saptamani si trei zile are in greutate 1,925 kg,toate organele int. sunt bine,este in pozitie pelviana. 
Placenta are gradul de maturare 2 spre 3 si o veste super buna mi s-a inchis colul dar tot trebuie sa stau cuminte.
Acum fug sa citesc din urma ca nu am reusit pt. ca nu mi-a mers netul.
Roxana
+ Diana (8.05.2002)+ 
mephala30 spune:
Roxanae, felicitari pentru vestile bune!
Carmen
(32+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
cri19 spune:
Va pupacesc pe toate pe burtici!
![]()

![]()

Am reusit si eu in sfarsit sa-mi fac ordine in casa dupa "zugraveala" si sa-mi repun calculatorul in functiune.Tre' sa va spun ca mi-a fost tare dor de voi.D'aia am sunat-o pe ROXANA01 sa vad ce mai faceti;de la ea am aflat de primul bebe din gasca - 

felicitari IGNATICA ,sa fie sanatos si sa va bucurati de fiecare moment petrecut cu el;tot de la ea am aflat si de problemele lui TRY - sper din tot sufletul ca totul sa se termine cu bine pentru bebe si pentru ea
.TASIA
a fost si ea o draguta si m-a sunat sa vada ce mai fac si am mai aflat si de la ea noutati despre voi...asa ca daca va imaginati ca ati scapat de mine v-ati inselat,chiar daca nu mi-am facut simtita prezenta,v-am monitorizat indeaproape...asa ca fetelor sunteti "urmarite" ![]()
![]()
.
Am remarcat din listuta ca si voi ati mai aflat cate ceva despre mine;intradevar fetita mea s-a trasformat total si definitiv in baietel;in rest am ceva probleme cu placenta care e ft. maturata si dr. se asteapta sa nasc mai devreme de termen (ceea ce nu-mi displace ),retentia de apa m-a disperat de tot...picioarele mele mai au putin si explodeaza,insa partea buna e ca nu e cazul sa imi fac probleme de preeclampsie pt. ca analizele care le-am facut pt. asta au iesit ft. bune,iar tensiunea mea e chiar mica,asa ca s-a ramas la concluzia ca rinichii sau tiroida sunt de vina pentru ce mi se intampla.Arsurile sunt la ele acasa,nu mai am nici o zi fara cateva ore bune de arsuri cumplite,dar am rezolvat insomniile...sunt tare adormita in ultimul timp.In ceea ce priveste kilogramele tre' sa va anunt fara pic de mandrie ca am ajuns la 100;noroc ca ma mai linisteste dr. ca marea majoritate din kg. sunt lichide retinute si nu grasime,dar chiar si asa evit sa trec prea des prin fata oglinzii...e de-a dreptul deprimant,ma simt privita de o straina,nimic din trasaturile mele nu mai sunt in stare sa recunosc.Doar burtica mi se pare in continuare extraordinara si sunt mandra de ea,iar bebe misca atat de dragut...ma topeste.Dar abia astept sa se nasca,nu prea mai am rabdare,sunt atat de curioasa sa-l vad...sa fac cunostinta cu puiul pe care l-am clocit atata vreme si sa mi se dezumfle picioarele...si sa nu mai am arsuri...si sa ma simt mai usoara cu macar 10 kg...
La capitolul cumparaturi pt. bebe stau bine,adica am cam luat tot ce-i trebuie:patut,saltea de cocos,lenjerie si aparatori pt. patut , carucior, cadita, hainute, biberon, suzeta, cosmetice,insa bagajul meu de spital e de-a dreptul inexistent,n-am luat nimic si nici nu mai am chef de bantuit la cumparaturi.
Cam asta e raportul meu pentru perioada in care am lipsit.
Ma duc sa stau putin in pat ca mi s-au umflat rau de tot picioarele si o sa revin cu raspunsuri la subiectele pe care le dezbateti.
Si nu in ultimul rand MIRABELAC 

Sa auzim numai de bine.
33+
ANDREI ROBERT
cricri
http://photos.yahoo.com/dima_crstn