...cu restaurant propriu sau in apropiere.
vreau sa dam o fuga vineri seara si sa stam pana duminica.am sunat prin mamaia la ce am mai gasit si eu pe net, dar sunt toate ocupate.ma gandeam sa nu mergem mai departe de eforie cu cautarile, ca sa nu facem mult pe drum...dar daca e musai, ma duc si mai incolo!
please, stie cineva o vila/pensiune curata, cu bucatarie buna?
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
Ma interesa si pe mine week-end-ul viitor la mare si uite ce mi-a raspuns cineva:
Vila Meridian, de 3*, se afla in Eforie Nord, zona Acapulco si este la 5 min distanta de plaja.
Noi, intre timp, ne-am razgandit. Dar daca iti convine si mergi acolo, poate ne povestesti cum a fost. Numai bine!
Giliola
Buna
Tot pe langa aceasta vila Meridian(nu e chiar la 5 min de plaja....sunt vreo 10 minutele dar ....ma rog ...nu e departe!)am fost noi cazati la o vila ,are curte unde se pot juca copii,camerele sunt mari si foarte frumoase,unele au bai proprii altele nu ,frigiderul este la comun pe etaj iar bucatariile sunt 2 si sunt la parter.Proprietarii sunt f de treaba.Dl Timi 0722167945.vila este in ef nord.Distractie placuta!
Oana,poate ne spui si ce preturi la cazare se practica prin zona...plissss!
Si noi vrem cazare la particulari,vom pleca pe 20 august cu copiii si dorim amanunte de la plimbaretii care au fost prin statiunile Eforie Nord si chiar in Sud,Costinesti,2 Mai,Vama Veche...!
Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
Din 20 august, la Ef Nord preturile la vilele de 2-3 stele variaza intre 60Ron si 100ROn camera dubla/noapte.