Scandinavii stiu DC (121)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

mihaela, tu ciocnesti cu suc de portocale? :-)

si din una-ntralta:
La un restaurant
- Ospatar, ai picioare de broasca?
- Nu domnule, asa merg eu, mai saltaret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

mihaeeelaaa, saru'mina de dedicatii...imi merg la suflet Fie numai si din poze, Barcelona e cel mai frumos oras din lume!!! Is incintata!!! Cit despre vacanta voastra, ati avut si anul asta UNA!!! :-))
Spuneai ceva de oamenii de pe acolo..is ciufuti, nepoliticosi???

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Ne-am intors, bine v-am gasit!

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Ca'caa'uu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Din categoria "fiecare cu ce-l doare": Pai daca Pluto nu mai e planeta, eu ramin fara ascendentul din zodie???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

adeluts, uitai sa adaug sangria .

lil' spaniolii sunt in general cam badarani, nu vreau sa jignesc pe nimeni dar seamana muuuuuult cu noi romanii. Auzisem o stire la radio ca romanii se feresc sa mai mearga in germania la munca pentru ca nu se pot adapta stilului de viata. Acum inteleg de ce si de ce in spania e cea mai mare comunitate de romani plecati sa munceasca. Nu trebuie sa se adapteze la nimic, doar la servicii mai bune si conditii mai bune-ma refer la magazine, drumuri bune si locuri frumoase. Ma asteptam ca intr-o tara europeana sa fie altfel, nu scuipatori de seminte pe plaja, in nisip, oameni care arunca fara nesimtire ambalaje, pahare pe jos chiar daca la cativa metri sunt cosuri, bagareti ca la noi, fara bun simt, in locuri aglomerate se imping si nu isi cer scuze(si erau spanoli)...as mai putea continua. Poate ca sunt amanunte, asta a fost mai ales in Madrid si partea de litoral. Barcelona e mai civilizata, mai finutza, acolo se simte occidentul, e un oras frumos. Tare rau imi pare ca n-am avut timp sa mai stam macar 2 zile...
Asa cum am spus, pentru concediu e super, clima de acolo si locurile te fac sa mai treci cu vederea amanuntele.

O duminica merveioza!

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Ok miha, am inteles acu'!! Deci in Spania ii ca si cum ai fi acasa...nitel mai ieftin Ma speriasem ca iaste popor turistic mai neprietenos ca ala maltez...

Poate nu stiati, dar exista campionat mondial la aruncatul....telefonului. Cistigatorul din acest an este o finlandeza care si-a aruncat mobilul la 89 de metri departare...o fi fost Nokia??

nema, imi pare rau pentru ascendentul tau, da' te servesc ccc cu www.aboutromania.com/Simplu.html" target="_blank">una mica, asta ca nu cumva sa intri in criza de identitate!!! Imi plac de mooor melodia si clipul!!! :-))
Uci, bine revenisi pe pamint romanesc, adusa de pilotul Sevcenko

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

multumesc, si mie imi place! Incep deja sa ma simt un pic mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

www.tree-mendus.com/pit-spit/pitspit.html" target="_blank">Asta e mai pitoresc???.

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga

varsta David

poze David

De-ale lui David

Atelierul Piticilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

intrai o clipa...caci in un sfert de ora, iar o intind...iat-o pe t-rex la versailles.

mey voi nu glumiti, mister keep(alta tzara nu-si gasi decat rusia cu femei multe si frumoase), este chiar mister ananas, eeeeeeh...gata embargoul !!
reviu mai pe seara, sa citesc ce mai face gasca

Lena si t-rex Freya

Mergi la inceput

Pfffui ce draci am Ete fui informata azi, ca in Danemarca n-am voie sa fac doo-nvataturi odata si nici macar portita legala (pe care ma bazam in sensul asta) nu se pune, ca in cazul meu, institutiile cu pricina apartin de ministere diferite!!! Shiiiiit si beeeep Imi dadura termen pina miine sa ma hotarasc intre master si moda ...gosh si-mi mai aminai pentru la anul si cursu' la daneza academica ...cre' ca m-apuc de sport .

lena, e fer-me-ca-toare Freya (si pardon, te rog frumos, chip i-o duamna, daaa? )

Mergi la inceput