Le dati copiilor inghetata?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadne spune:

cami, da-i fetei linistita inghetata, oricum sunt convinsa ca nu ia foarte multa in gurita si o inghite direct.
de obicei copiii pun limbuta pe ea si o "lipaiesc" ca un catelus, nu exagera insa si ai grija la vreme.
celinei nu prea ii place, morfoleste putina si gata, nu-i bai!
in schimb am probleme la cap.cartofi prajiti, ii adora si indiferent unde ne ducem este ca un detector, cum ii vede cum incepe sa urle.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

A papat si Ancuta, cred ca pentru prima oara mai serios, inghetata zilele astea. Imi aduc aminte ca i-am dat putin sa lipaie si anul trecut, dar nu s-a prea "omorat" dupa ea. Eii, anul acesta a fost altceva! Nebunie, nu mai pot sa ascund inghetata de gurita ei. Deocamdata, nu avem nici o problema, sper sa ramana asa.
PS: nu mananca o inghetata intreaga!!!, ii dau eu putin de pe bat si apoi.....fug...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cspeana spune:

Inghetata,pentru multii parinti este o problema la mine a venit in vizita o prietena si i-a dat copilului in varsta de 5 ani inghetata topita in microwave. Haideti sa va spun acum ce am facut eu, la inceput cand avea fetita mea 1 an am inceput sa ii dau cate putina inghetata (nu topita) cata putin cate putin acum la apr 3 ani ea maninca o inghetata intreaga din congelator, bea apa cu gheata si nu are absolut nimic si nu a fost racita de nu stiu cat timp , sa va spun estimativ daca o data la 6 luni .Parerea mea este daca inveti copilul cu cate putin nu mai ai treaba cu el.

sa fim fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Eu inca nu i-am dat desi cid vede pe cineva mincind se uita curios. i-am explicat insa ca inghetata este ... rece, ca el e prea mic, se pare ca a inteles dar nu stiu pentru cit timp. Acum cind am citit ce-ati scris voi, imi dau seama ca am exagerat nitelus.

Carmen si Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Chiar ieri i-am dat Andrei inghetata de la McDonald's, uitand ca de fapt ea mai tusise putin alataieri. Insa se pare ca i-a trecut tusea de tot, deci mai rau nu i-a facut. Inghetata asta de la ei nici nu e asa rece, e mai mult o crema, i-a placut tare mult si dupa cum o lipaie prin gurita nu mai ajunge rece in gat. Pofta buna!

Cristina, mamica cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabiG spune:

Eu m-as gindi mai degraba la conservantii din inghetata si apoi la faptul ca este rece. Poate ca ii voi face ei portii mici de inghetata de casa, macar sa stiu ca este fara conservanti si fara E-uri si adausuri de tot felul. Dar deocamdata mai am vreme, puiul meu are doar 11 luni (pe 7 mai le face).
Numai bine la toti puiutii!!

Pe lumea asta exista un singur bebelas (copil) perfect! Si fiecare mama il are!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosa spune:

Baiatul meu a inceput sa manince ocazional de pe la un an. Iar simbata am avut party si am servit tort de inghetata. Bineinteles ca a mincat si el o portie intreaga. Are 16 luni acum. Iar iaurtul si sucul le consuma direct de la frigider. Numai laptele trebuie sa il dezmortesc, dar numai pina la temperatura camerei, daca e mai cald nu il bea pina nu se raceste. Si nu a avut niciodata probeleme cu gitul. In conlcuzie, noi sintem pro-inghetata, in limite rezonabile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacm spune:

Inghetata,, as manca un vagon! Si daca este si de ciocolata, nu ma opresc pana nu termin cutia!

I-am dat si lui Alex prima data pe la 2 ani si i-a placut foarte mult aia de ciocolata. Ii dau si lui inghetata cand mancam noi, dar nu foarte multa, fie ii pun intr-un paharel mic dar plin cu varf, fie il mai pacalesc si-i mai fur din ea, gasesc eu ceva.
Nu a facut niciodata rosu in gat de la inghetata.

Eu cumpar inghetata Delta, pentru ca este cremoasa si nu are cristale de gheata prin ea. Prefer s-o cumpar pe cea alba sau cea de ciocolata. Ma gandesc ca nu are coloranti artificiali ca cea de fructe, dar restul E-urilor (conservanti, emulgatori si tot familionul de E-uri) sunt continute in orice inghetata.

Pupicei si pofta buna!

ps. Mi-ati starnit o pofta de inghetata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa spune:

Alex a mancat inghetata de la 3 ani, acum are 5 si o mananca mai mult dezghetata. Totul este O.K. Ii place foarte mult si ar manca tot timpul, dar ii dau destul de rar.

Mergi la inceput