Le dati copiilor inghetata?
Si daca da, de la ce varsta?
Eu i-am mai dat Teodorei sa guste cate putin si tare i-a placut! In conditiile in care nu agreeaza budincile, prajiturile de casa, compoturile (desi eu stau ore intregi in bucatarie sa-i fac copilului bunatati ) si, in general, nimic ce-i dulce cu exceptia fructelor si a iaurturilor cu fructe, m-am gandit sa-i dau cate putin...Ce parere aveti?
Raspunsuri
angi_gemeni spune:
Stii ca ieri mancam o inghetata si ma gandeam daca sa le dau sau nu si lor? Parca sunt prea mici... Mi-e frica sa nu pateasca ceva , gen rosu-n gat(altceva n-ar avea ce sa faca!). Cred ca la temp. camerei, n-ar fi o problema. Slava Domnului ca ai mei mananca budici si alte prajiturele!
Da, este interesant subiectul postat de tine! Sa mai asteptam si alte pareri!
Angi si gemenii
Laura Takacs spune:
Parca bebelusii vostri su sub un an, nu? Eu i-am dat la al meu cand avea peste un an, de fapt maica-mea. La inceput i-o topea (nu radeti!)in microunde (bine, nici chiar asa, dar mama e mama, stie mai bine). Oricum i-o dadeam la temperatura camerei, deci nu chiar solid inghetata.
Garofitza spune:
Da, eu i-am dat inghetata de pe la vreun an si jumate! I-am dat numai de fructe, sau de iaurt cu fructe! Nu a patit nimic! Cate una mica pe bat, de 2-3 ori pe saptamana.
Si acum ca-i mai marisor tot de fructe inghetata ii dau! Pentru el sa primeasca o inghetata de cacao este sarbatoare! Dar o data pe luna se poate cu putina cacao! In rest numai de fructe sau de iaurt!
Garo
Sanatate, ca-i mai buna ca toate.
Camelia spune:
Angi, pai tocmai ca ma gandeam sa nu o invat sensibilia! Am un exemplu in familie (un var) care , saracutu, vedea inghetata din an in Pasti...Ca nu i-au dat parintii sa nu faca rosu in gat!Si tocmai ca desi ii dadeau extrem de rar si putin, facea urgent rosu in gat! Si face si acum (are 23 de ani!) cand mananca inghetata! Eu ma gandeam sa ii dau sa o obisnuiesc...Bine, nu chiar sa fie inghetata tun, dar nici chiar calda! Iaurturile i le dau direct de la frigider si nu are nimic!
quote:
Originally posted by angi_gemeni
Stii ca ieri mancam o inghetata si ma gandeam daca sa le dau sau nu si lor? Parca sunt prea mici... Mi-e frica sa nu pateasca ceva , gen rosu-n gat(altceva n-ar avea ce sa faca!). Cred ca la temp. camerei, n-ar fi o problema. Slava Domnului ca ai mei mananca budici si alte prajiturele!
Da, este interesant subiectul postat de tine! Sa mai asteptam si alte pareri!
Angi si gemenii
msbadea spune:
mihaita are 3 ani;chiar astazi a mincat inghetata,pt.prima data.
am incercat sa-i mai dau pina acum dar ma refuza.cred ca depinde mult shi de copil.
pupici.
angi_gemeni spune:
quote:
Originally posted by Laura Takacs
Parca bebelusii vostri su sub un an, nu? Eu i-am dat la al meu cand avea peste un an, de fapt maica-mea. La inceput i-o topea (nu radeti!)in microunde (bine, nici chiar asa, dar mama e mama, stie mai bine). Oricum i-o dadeam la temperatura camerei, deci nu chiar solid inghetata.
Si Teodora(fata Cameliei) si gemenii mei au 1 an si 3 luni(in curand).
Asa m-am gandit si eu... Nici tun, dar nici calda, ca atunci nu mai este inghetata....
Angi si gemenii
gabid spune:
Simona de un an si jumatate m-a vazut mancand si a inceput sa-mi spuna "dai"si nu am rezistat si i-am dat si ei pe limbuta mai topita.Cred ca o sa-i topesc si eu la microunde pt ca tare ii place!
Va pup,
Gabi si Simonica
Banti spune:
Si eu i-am dat fetitei de cind avea cam un an si jumatate dar topita, nu la microunde, dar nu chiar "inghetata", si i-a placut tare mult. Apoi cind a mai crescut nu i-o mai topeam chiar asa, o lasam mai rece, si n-a facut rosu in git. Cred ca la fel o sa fac si cu baietelul, care are 1 an si 5 luni, si ii plac dulciurile mult.
Ioana
Laura Takacs spune:
Fetelor, eu va spuneam de maica-mea ca o topea la microunde, dar desi am lasat-o in pace cu chestia asta, cred ca era exagerata. Dupa cum vad ca e de acord majoritatea la temperatura camerei e ok.