Bebelusi de iulie-august 2005 (126) -La multi ani!
Raspunsuri - Pagina 16
dania.nicol spune:
Bună dimineața fetelor .........
Ce faceți? Pe unde sunteți?
Joker - am vazut ca ti-ai schimbat semnatura![]()
Pe unde va mai duceti piticii azi?
Sebitul meu s-a trezit de dimineata, ne-am jucat am mancat si acum doarme, eu stau pe net iar Cata se uita la TV. Trebuie sa fac mancare uffffffffff. Nu prea am chef. A plouat dar degeaba tot cald este.
Baietii mei iubiti
Sebastian
<18.07.2005>
Catalin
<06.03.1997>
Fotografii de baietei cucuieti si frumusei
Alte fotografii
MONAI spune:
Kaaaaaaatink, sa va traiasca Emma multi ani cu sanatate, fericire si numai bucurii
. Mii de pupici
.
Brianamica, scumpei Ana ii doresc de asemenea sanatate, fericire, sa creasca mare si sa fie mereu o papacioasa, sa nu te mai chinuie niciodata din punctul asta de vedere
.
Cipcipcip, Juliei ii urez LA MULTI ANI si numai bine
.
BAly, LA MULTI ANI, de asemenea, pentru Laura
. Stiu ca n-ai mai scris demult, dar eu tin minte pozele in care spalai fata la chiuveta, eu n-am avut niciodata indemanarea necesara
.
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
joker spune:
LA MULTI ANI!!!
ema
ana
julia
laura
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos
joker spune:
revin cu o surpriza...azi sper...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos
joker spune:
POZE NOOOOOIIIIII!!!!!!!
La semnatura,ascunse bine sub "edutz"![]()
Ihi, mi-am schimbat semnatura si am pus si starea mea de spirit la ea![]()
vizionare placuta
EDUTZ
ema.nu.ela spune:
am fost si noi ieri la vaccin. uitasem ca priorixul e cel mai usor. n-a plans deloc. dar mi-a venit brusc ideea sa-i fac gauri in urechi (pt ca am vazut niste cercei misto) asa ca am profitat ca n-a plans la vaccin si-am vrut sa planga totusi la ceva....si a plans nu gluma...mi-a luat vreo 15 minute s-o linistesc prin curte ca nu mai stiam ce metode sa mai aplic ca se uitau ceilalti parinti cam urat la mine. da gata a trecut si-acuma am maimutica cu cercei.
de anemia usoara n-a zis nimic pediatra. a zis ca ea a dat multi ani fier la copii dar a ajuns la concluzia ca mai rau facea (diaree) asa ca prefera sa-mi dea de pofta de mancare ca sa-si ia din alimentatie. asa ca suntem in continuare pe vitamine o luna, ne-a dat si peritol, si biotics.
yasmari,
pai a ta e grasuta fata de a mea. a mea are 8.850 dar si 77cm. nu stiu daca v-am zis ca de la 9 luni la 11.5 nu luase deloc in greutate (ramasese la 8.700). iar acum in 2 saptamani (dintre care intr-una n-a prea mancat ca a fost racita) a luat 150gr care mi se par f mult. se si vede la falcute.
noi avem de la 10 luni 2 dinti. acum ne ies si cei 2 de sus. si s-a uitat pediatra in gura ei si-a zis c-or sa-i iasa curand si 4 masele ca are gingiile inflamate tare.
mi-a zis pediatra ca la 1 an ar trebui sa stie toate partile corpului sa le arate daca o intrebi. a mea nu stie s-arate dect unde e buricul ei sau al meu (mie imi ridica tricoul si-si baga degetul adanc in el). asa ca tre sa ne apucam de invatat. si cica pana la 1 an jumate tre sa stim cum fac toate animalele si culorile mai importante. tre s-o pun pe bona la lectii.
mamica de maria, 1 an
joker spune:
...mie cand ii spun sa imi arate gurita scoate limba
...deci cred ca se pune...
dar e un maaaareeeee pupacios
tare in berceni.pe la voi nu?a trebuit sa iau rfele de pe balcon contra cronometru ca mi le facea de comanda
EDUTZ
ema.nu.ela spune:
yasmari,
eu cu telefonul n-am patit-o dar l-as fi inchis si l-as fi uscat cu feonul.
cat despre budinca, a mea n-a servit. asa ca am mancat-o eu f bucuroasa. o sa mai incerc din cand in cand cand mi se face mie pofta si poate o apuca si pe maria. desi ea daca seamana cu al meu sot am vazut ca nu-i prea plac mancarurile dulci.
monai,
pare misto cu plastilina, dar oare rezista in timp? poate ma mobilizez si eu sa fac cumva.
ce vreme urata e si tocmai programase vizita la un bebic mic.
mamica de maria, 1 an
Dianami spune:
La multi ani, Emma Andreea! 
La multi ani, Ana! 
La multi ani, Julia! 
La multi ani, Laura Stefania! 
Sa fiti sanatoase, norocoase si iubite de cei dragi!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Diana si domnisorica Iulia Anastasia (15 iulie 2005)
Tethys spune:
ZIUA BUNA LA TOATE FETELE!
"LA MULTI ANI!"
1 ANISOR : EMMA ANDREEA [Katink], JULIA [cipcipcip], ANA MARIA [brianamica], LAURA STEFANIA [bAly]!
Azi avem numai fetite
...
CRYNA
de
ROBERTEL - 24. 08. 2005
Cat suntem noi de mari!!!
POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI...
SEMANAM OARE?!?
www.dropshots.com/day.php?userid=153671&cdate=20060730" target="_blank">FILMULETE
LA PADURE