Bebelusi de iulie-august 2005 (126) -La multi ani!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dania.nicol spune:

Bună dimineața fetelor .........
Ce faceți? Pe unde sunteți?

Joker - am vazut ca ti-ai schimbat semnatura

Pe unde va mai duceti piticii azi?

Sebitul meu s-a trezit de dimineata, ne-am jucat am mancat si acum doarme, eu stau pe net iar Cata se uita la TV. Trebuie sa fac mancare uffffffffff. Nu prea am chef. A plouat dar degeaba tot cald este.

Baietii mei iubiti
Sebastian <18.07.2005>
Catalin <06.03.1997>
Fotografii de baietei cucuieti si frumusei
Alte fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Kaaaaaaatink, sa va traiasca Emma multi ani cu sanatate, fericire si numai bucurii. Mii de pupici.

Brianamica, scumpei Ana ii doresc de asemenea sanatate, fericire, sa creasca mare si sa fie mereu o papacioasa, sa nu te mai chinuie niciodata din punctul asta de vedere.

Cipcipcip, Juliei ii urez LA MULTI ANI si numai bine.

BAly, LA MULTI ANI, de asemenea, pentru Laura. Stiu ca n-ai mai scris demult, dar eu tin minte pozele in care spalai fata la chiuveta, eu n-am avut niciodata indemanarea necesara.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

LA MULTI ANI!!!

ema
ana
julia
laura

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos

Mergi la inceput

revin cu o surpriza...azi sper...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos

Mergi la inceput

POZE NOOOOOIIIIII!!!!!!!

La semnatura,ascunse bine sub "edutz"

Ihi, mi-am schimbat semnatura si am pus si starea mea de spirit la ea

vizionare placuta

EDUTZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

am fost si noi ieri la vaccin. uitasem ca priorixul e cel mai usor. n-a plans deloc. dar mi-a venit brusc ideea sa-i fac gauri in urechi (pt ca am vazut niste cercei misto) asa ca am profitat ca n-a plans la vaccin si-am vrut sa planga totusi la ceva....si a plans nu gluma...mi-a luat vreo 15 minute s-o linistesc prin curte ca nu mai stiam ce metode sa mai aplic ca se uitau ceilalti parinti cam urat la mine. da gata a trecut si-acuma am maimutica cu cercei.

de anemia usoara n-a zis nimic pediatra. a zis ca ea a dat multi ani fier la copii dar a ajuns la concluzia ca mai rau facea (diaree) asa ca prefera sa-mi dea de pofta de mancare ca sa-si ia din alimentatie. asa ca suntem in continuare pe vitamine o luna, ne-a dat si peritol, si biotics.

yasmari,
pai a ta e grasuta fata de a mea. a mea are 8.850 dar si 77cm. nu stiu daca v-am zis ca de la 9 luni la 11.5 nu luase deloc in greutate (ramasese la 8.700). iar acum in 2 saptamani (dintre care intr-una n-a prea mancat ca a fost racita) a luat 150gr care mi se par f mult. se si vede la falcute.

noi avem de la 10 luni 2 dinti. acum ne ies si cei 2 de sus. si s-a uitat pediatra in gura ei si-a zis c-or sa-i iasa curand si 4 masele ca are gingiile inflamate tare.

mi-a zis pediatra ca la 1 an ar trebui sa stie toate partile corpului sa le arate daca o intrebi. a mea nu stie s-arate dect unde e buricul ei sau al meu (mie imi ridica tricoul si-si baga degetul adanc in el). asa ca tre sa ne apucam de invatat. si cica pana la 1 an jumate tre sa stim cum fac toate animalele si culorile mai importante. tre s-o pun pe bona la lectii.

mamica de maria, 1 an

Mergi la inceput

...mie cand ii spun sa imi arate gurita scoate limba...deci cred ca se pune...dar e un maaaareeeee pupacios

tare in berceni.pe la voi nu?a trebuit sa iau rfele de pe balcon contra cronometru ca mi le facea de comanda

EDUTZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

yasmari,
eu cu telefonul n-am patit-o dar l-as fi inchis si l-as fi uscat cu feonul.
cat despre budinca, a mea n-a servit. asa ca am mancat-o eu f bucuroasa. o sa mai incerc din cand in cand cand mi se face mie pofta si poate o apuca si pe maria. desi ea daca seamana cu al meu sot am vazut ca nu-i prea plac mancarurile dulci.

monai,
pare misto cu plastilina, dar oare rezista in timp? poate ma mobilizez si eu sa fac cumva.

ce vreme urata e si tocmai programase vizita la un bebic mic.

mamica de maria, 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

La multi ani, Emma Andreea!
La multi ani, Ana!
La multi ani, Julia!
La multi ani, Laura Stefania!

Sa fiti sanatoase, norocoase si iubite de cei dragi!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Diana si domnisorica Iulia Anastasia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

ZIUA BUNA LA TOATE FETELE!

"LA MULTI ANI!" 1 ANISOR : EMMA ANDREEA [Katink], JULIA [cipcipcip], ANA MARIA [brianamica], LAURA STEFANIA [bAly]!

Azi avem numai fetite ...

CRYNAdeROBERTEL - 24. 08. 2005
Cat suntem noi de mari!!!
POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI...
SEMANAM OARE?!?
www.dropshots.com/day.php?userid=153671&cdate=20060730" target="_blank">FILMULETE
LA PADURE

Mergi la inceput