Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (80)
Raspunsuri - Pagina 10
anasebe spune:
Fetili (LILIIIIIIIIIII) am pus la mine in filmulete un videoclip cu Ceopatra, fata lui Pavel Stratan, melodia Ghita. Are 3 anisori, e supersimpatica.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
miri_mik spune:
bestiala goanga aia mica cu ghita al ei:)am amuzat bine:)
fetelor stiti cumva cum pot deschide un jurnal online aici pe despre copii?
miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miri_mik/album?.dir=/16fb&.src=ph
http://www.dropshots.com/miri_mik
monica70 spune:
ANA e super Cleopatra! 
LILI unde esti?
GIOVA esti tot stresata inca?
IRINOOOOO mai baga nasul si pe aici!
DENISA nu ne-ai mai zsi cum esti cu stomacul.
NICOLE noapte buna!
Si la restul lumii noapte buna,ca si mie mi-e somn! 

MONI 
care

DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
nicoleta raducu spune:
Anutooooooo..treci bre la culcare....ca miine dimineata o sa fi rupta!!!
Acuma fug si eu..ca m-am uitat "la Sex in the city"...si apoi pe Discovery...si zic hai sa bag un ochi la fete inainte de a stinge compul....
Noptik buna..
anasebe spune:
Miri Vad ca te-ai descurcat!![]()
Beyyyyyyyyyyyy, e 12 noaptea si s-a trezit puradelul! A deschis ochii maaaaaaari si sta in pat si rade la noi!

Cred ca de la cazatura i se trage!![]()
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
Giova spune:
Am aparut si eu!@!!
Anasebe e super mortala Cleopatra
!!!
Astery sa-i fie de folos salteluta, ce carucior ai comandat?
Moni poate statea si fata putin asa cu piciorul intors. of doamne, acum mai mergi si la ortoped. Cum e Batista Bebelusului?
Mirela am intrat in febra pregatirilor, mai mult cu gandul.Dar tot am rezolvat azi ceva. Pacat ca nu m-au sunat aia cu rochita. Du-te la dr., pleaseeee.
Maraki unde esti?
Am la variante cu I-ati mireasa ziua buna.....de innebunesc.
Azi mi-am facut razele la dinte, si nu am mai cumparat nimic, ca nu aveam bani multi la mine.asa ca...am lasat pe maine.
Marco nu doarme nici acum, nu stiu ce l-a apucat, are la energie in el...
L-am lasat cu tat-su' la noi in pat-again si cand m-am dus el era in fund langa pat se tinea de cearceaf. Ma gandesc ca a mers in marsalier, ca tot asta face in ultimul timp, si din pat a decolat in fund, nu a picat si nu s-a lovit ca se tinea de cearceaf. destept copil am. Binenteles ca am urlat pe tat-su si l-am facut in toate felurile.
fete pe maine, va doresc o noapte linistita.
Acum mi-a trimis un prieten melodia lui Cleopatra. dati PM cine o vrea.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta
szaboali spune:
La multi ani sarbatoritilor se astazi:
RAZVAN GABRIEL 
PAUL 
SEBASTIAN 
PRTER 
sa fiti sanatosi , cuminti si papaciosi si sa aduceti in viata parintilor vostri multe , multe bucurii.
la pitici ...
...si
la mamici.
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 5 luni
miraklucker spune:
Aici ploua si nu prea avem ce face.....
1 aug e sarbatoarea lor nationala si a plouat pe rupte asa ca nu am facut nici o iesire la iarba verde dar gratare tot am mancat...am fost la cumnatii mei si am facut acolo, focul de artificii a fost mai in toate cantoanele interzis chair si grill-lul nici macar la tine in curte nu ti-a dat voie din cauza de uscaciune sa nu ceva foc.....si pana la urma a plouat de a rupt!
Sa va spun.....ieri am fost la un interviu pentru job pe un post de farmacista la un depozit mare de medicamente....mai trebuie sa merg odata dar dupa cat de disperati erau aia cred ca ma vor.....toata nopatea n-am dormit, si in loc sa ma bucur icep to mai tare sa disper......mutare, ce fac cu copii, timpul meu liber si tot asa.Cel mai nasol e ca nu se poate jumatate de norma cum vroiam eu, cel putin pentru inceput, dar imi vor trimite ei diploma sa mi-o echivaleze!
dulcineea mea a adormit in brate , daca s-a trezit cu noaptea in cap!!!
am inceput sa va citesc.....o sa revin....in vre-un moment de respiro!!!
Mira mami de DAVID
(15.08.2002), DARIA
(20.11.2004) si
SELIN (07.02.2006)
POZE CU NOI
miraklucker spune:
Asa, am pus dulcinee in pat, aialalti doi vad ca inca dorm, mareeee realizare, am vrut sa merg la fitnes dar cu ploaia de afara si fara masina
...cu toate ca pana ii bag pe toti in masina ajung pe jos pana acolo¨
LILIANA, La multi ani, multa fericire si sanatate!!!
Nico, mi-a fost dor de tine, gata vacanta???...eu aici am invatat sa pun compoturile si dulceturile, bulion nufac ca nu au astia rosii bune
, fara conservant, speli sticlele bine le sterilizezi in apa fiarta le inchizi si le pui la cald, fara nici un conservant....si culmea ca tin
, ceea ce drept sa spun nu credeam ca se si poate!
eu am alta problema cu masina
, de fapt masina merge doar copiilor nu le place in ea, si cum ieri a trebuit sa fac un drum destul de lung cu toti trei, dusul a fost cum a fost ca nu eram singura cu ei, dar la intoarcere...teroare, Daria a vomitat, Davit mai ca a dat si el afara cand o vedea pe sora-sa si a mica nu se mai orea frate dintr-un urlat, nu ajungeam de la o parcare la alta
Gata deja momentul meu de respiro![]()
Mirela, stiu ca te-au te-au batut deja toate fetele la cap, dar tre sa o fac si eu....nu mai astepta si da fuga la doctor.....stii ca poti face septicemie, nu???......si ca de la sine nu trece!
Uffff, nu mai stiu deja ce am citit, m-au perturbat teroristii mei
.....dar mai revin...stiti voi intr-un moment de respiro![]()
Va pup, sa aveti o zi buna!
Mira mami de DAVID
(15.08.2002), DARIA
(20.11.2004) si
SELIN (07.02.2006)
POZE CU NOI
cosmi1975 spune:
neata fetele si va rog sa va dati cu parerea.STEFANUT a facut azi dim un kk f f urata mirositor si moaleeeeeeeeee de m am speriat .Copilul nu s ar vedea ca sufera sau are ceva dar de la ce o fii?sa fie de la dinti?parca ar avea gingiuta umflata . Nu stiu ca a papat ca de obicei ce sa fie?va rog sa mi raspundetiiiiiiiiiiiiiiiii
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan