Pilates

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rosa spune:

Allure - care sint DVDurile alea originale? Ai o poza, un site, ceva?
Eu fac la sala cu trainer, de-abia am facut patru sedinte, dar o data pe saptamina e putin si poate m-as mobiliza si acasa daca as avea dvd-ul. Mersi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

quote:
Originally posted by rosa

Allure - care sint DVDurile alea originale? Ai o poza, un site, ceva?
Eu fac la sala cu trainer, de-abia am facut patru sedinte, dar o data pe saptamina e putin si poate m-as mobiliza si acasa daca as avea dvd-ul. Mersi.

rosa

Timpul le rezolva pe toate

Astea sint ce am eu. Sper ca se deschide linkul

http://cgi.ebay.ca/WINSOR-PILATES-LOT_W0QQitemZ260013688519QQihZ016QQcategoryZ309QQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotohosting

Find a job that you love and you'll never have to work another day in your life.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Eu sint pentru pilates. Intii am fost la sala, apoi am cumparat un dvd. Am probleme cu spatele si nu pot alerga sau sa fac aerobic. Pilates chiar intareste musculatura abdomenului si ajuta postura.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Ramona , si eu am probleme cu spatele si cu genunchiul (operatie de ligament si menisc) si nu pot sa fac aerobic sau fitness, dar am inceput sa imi modelez foarte frumos corpul acasa .
Mi-am cumparat bicicleta si steper.
Fac zilnic .Alternez , o zi bicicleta si Pilates ,o zi steper si Pilates.
Bicicleta si steper-ul le fac minim 40 minute .

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Eu nu sint disciplinata, din pacate. Unde locuim noi este clubhouse cu sala de fitness si au acolo tot ce vrei. Cind merg (prea rar) folosesc si eu bicicleta si stepper-ul. Au si treadmill dar ma abtin.
Dar pilates am impresia ca ajuta la spate. Conditia esentiala e sa faci corect exercitiile. Atunci nu mai ai nevoie de exercitii aerobice.
Numai daca m-as tine si eu mai serios de asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Faceam si eu inainte de a ma muta pe Yoga. Si nu va ganditi la Bivolaru... Faceam Pilates cam in fiecare zi desi spuneau ca face minuni la doar 2-3 ori pe saptamana si am incercat si programele specializate pe Buns&Thigh si Abs. Sunt acceptabile. Totusi te simti obosit dupa ele si rezultatele se vad mai greu. Sala imi dadea o pofta de mancare de speriat. Singura care merge la mine e Yoga, instructor Rodney Yee. Tot de pe net le-am luat. Dupa yoga fizica sunt vreo cateva minute de relaxare care iti iau cu mana oboseala si febra musculara. Si e axata pe stretching si echilibru. Ma rog, merita incercate toate ca sa vezi ce-ti place. Poate..

ALINA mamica fericita de ELIZA bebelusha perfecta

Mergi la inceput

Pe mine yoga m-a plictisit. Nu stiu de ce, ca in teorie imi place. Pilates e intr-adevar mai obositor. Dar tot nu se compara cu activitatile aerobice.
Poate ar da rezultate si la mine daca m-as tine de treaba. Poate facem un "support group".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

foarte buna ideea cu suport grupul. Hai sa ne mobilizam ca eu sunt mai harnica la scris pe dc si la smotruit in casa decat la pilates si bicla. Saptamana asta am muncit zi de zi in casa, ma cam ajunsese dezordinea, si pur si simplu nu am mai avut chef si timp de sport.

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Am vazut zilele trecute la teleshopping, pe programul 2 al televiziunii romane, o colectie de dvd-uri ale lui Mari Winsor. Primeai si niste brosurele cu explicatii suplimentare. Toate costau 1.500.000.

Eu personal am incercat sa fac exercitiile pentru abdomen dar erau pentru avansati si am renuntat dupa 2 incercari. Dar am facut exercitii pentru alte grupe de muschi la un nivel incepator si am fost incantata pentru ca am simtit cum lucreaza muschii. Decat sa mai pierd jumatate de ora, o ora mergand la sala mai bine stau acasa si le fac in fata TV-ului si in timp ajung sa le fac corect.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Olga Tarziu, ai putea sa-mi spui unde ai gasit acele dvd uri pentru anumite zone din corp. Eu il am pe primul, pentru incepatori, dar m-ar interesa abdomenul mai mult. Se pot comanda pe net?

Mergi la inceput