Pilates
Raspunsuri - Pagina 2
mira_m spune:
Si eu fac Pilattes. Mi se pare genial.
E drept ca la inceput nu parea f eficient, insa obtii rezultate daca te tii de treaba.
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea
( mai 2004) 
new spune:
...merci mult pt raspunsuri... chiar daca sunt scumpe cred ca am sa mi le cumpar si eu..
Ma cam doare sufletul sa dau 1.5 mil dar ce sa-i faci
daniella4 spune:
Aceste exercitii trebuie facute zilnic? Cat timp? Si mai ales, in cat timp se vad rezultatele?
OlgaTarziu spune:
daniella eu am vazut rezultatele intr-o luna. Bine eu fac 3 ori pe saptamana pilates, trei aerobic iar duminica de obicei tae bo. E bine sa le combini ca sa obtii efecte mai repede. Si binenteles cu o dieta corespunzatoare si fara sa te menajezi. Eu fac orice in casa cu drag gandindu-ma ca mai consum ceva calorii. In principiu ei zic ca sa faci de minimun 3 ori pe saptamana.
Olga
Si maine e o zi
Androix spune:
Eu n-am dat bani, le-am descarcat de pe net. Nu e frumos
da e sanatos ![]()
Eu inca nu am vazut rezultate ca fac din an in pasti
si sunt si o mare Fulga cand vine vorba de mancare. Dar abia e o saptamana-doua de cand fac. De fapt daca ziceti ca tre sa fac de 3 x pe saptamana sunt in grafic.
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Allure spune:
quote:
Originally posted by new
...merci mult pt raspunsuri... chiar daca sunt scumpe cred ca am sa mi le cumpar si eu..
Ma cam doare sufletul sa dau 1.5 mil dar ce sa-i faci
Eu am fost dezamagita de ULTIMUL dvd cu pilates al lui Mari Winsor. Mult mai mult imi place editia anterioara unde exercitiile se fac pe covoras, clasic. In asta ultim, exercitiile pentru avansati se fac in picioare...e o combinatie de dans, fitness...whatever! Nu stiu sigur la ce spui tu "ultimul dvd"...Ai o poza pe net cu el?
Cu exercitiile dinainte am slabit 7 kilograme si mi-am modelat corpul foarte frumos

Cine spune ca-s usoare, ori este avansat cu muschii pe el gramada, ori nu are caseta corespunzatoare. In programul meu sint exercitii pe care nu pot sa le fac cum trebuie nici acum cind ma consider avansata...asa-s de grele!
Recomand (winsor) pilates cu caldura! Asa silueta feminina si sexi nu stiu daca mai capeti cu vreun alt sport...
Find a job that you love and you'll never have to work another day in your life.
Ana-Maria21 spune:
Buna fetelor....am citit ce a-ti scis de pilates...dar programul de exercitii al lui Carmen Electra l-ati incercat?
Kya spune:
Nici nu stiam ca are si ea program de fitness. E diferit de celelalte?
Pe net n-am gasit nimic.
Kya - viitoare mamica in asteptare
Kya spune:
Fetelor,
ati vorbit asa frumos despre Pilates, incit m-ati convins sa-i mai acord o sansa. De data asta la sala, cu un instructor specializat.
Probabil ca eu acasa nu le-am facut cum trebuie. Nici nu m-am tinut de ele, dar zau ca nu-mi solicitau muschii in nici un fel.
Dupa ce invat miscarile corecte la sala, ma tin de filmulete acasa.
.
Poate o conving si pe Charlie! Ce zici?
Kya - viitoare mamica in asteptare
iepumic spune:
Si eu am incercat Pilates, nu m-am tinut de ele pentru ca nu am reusit sa ma tin niciodata de sport in mod constant (in afara de dans, ca ala pot sa il fac si in baie cand am chef) ....dar pot sa spun ca sunt singurele exercitii pe care pot sa le fac simtind muschii ca lucreaza dar fara sa obosesc din cauza respiratiei...eu am ceva probleme cu respiratia si de aceea nu rezist la aerobic, fitness, jogging...insa Pilates sunt exact ce imi trebuie si daca incepi treptat chiar oricine poate sa faca, chiar si cei cu oarece probleme de sanatate....nu trebuie sa tragi de tine, ci sa lucrezi corect, poti face si pauze...Super...cred ca m-ati convins sa ma apuc din nou!
Iepumic 
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.