Pilates

Pilates | Autor: new

Link direct la acest mesaj

Dragele mele, ati cumparat DVD-ul Winsor Pilates? Cum vi se pare?
Stiu ca pilates e o tehnica f buna de intretinere dar pana acum nu am vazut un DVD. Se pare ca acest pachet aflat in vanzare cuprinde mai multe DVD-uri.. pt incepatori, avansati...
Daca ati incercat pilates cu vi s-a parut?

Merci mult de raspunsuri si va astept cu indicatii.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Eu am incercat.

Din pacate m-am plictisit destul de repede de el. Am incercat o varianta cu un filmulet de 20 de minute pentru incepatori. Exercitiile mi se par putin caraghioase si nu prea eficiente. Si pot sa spun ca am incercat multe filme de fitness de la Tony Little, pina la Cindy Crawford si Anna Kournikova.

E adevarat ca cica Pilates trebuie facute cu un trainer care sa-ti corecteze fiecare miscare gresita, ca sa le prinzi bine de la inceput.

Asa ca am ramas la Cindy Crawford. Trainer-ul ei este Radu Teodorescu. Exercitiile sunt distractive, bine gindite, si intr-adevar Eficiente (cu E mare!)

Kya - viitoare mamica in asteptare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by Kya

Eu am incercat.

Din pacate m-am plictisit destul de repede de el. Am incercat o varianta cu un filmulet de 20 de minute pentru incepatori. Exercitiile mi se par putin caraghioase si nu prea eficiente. Si pot sa spun ca am incercat multe filme de fitness de la Tony Little, pina la Cindy Crawford si Anna Kournikova.

E adevarat ca cica Pilates trebuie facute cu un trainer care sa-ti corecteze fiecare miscare gresita, ca sa le prinzi bine de la inceput.

Asa ca am ramas la Cindy Crawford. Trainer-ul ei este Radu Teodorescu. Exercitiile sunt distractive, bine gindite, si intr-adevar Eficiente (cu E mare!)

Unde ai gasit programul cu Cindy Crawford ? L-as vrea si eu.
Multumesc.

Eu am lucrat cu Jane Fonda, dar am programul pe suport VHS, dar as vrea acum DVD.

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Draga Tzuni,

poti sa le descarci si de pe net.

Sau exista un magazinas mic pe Stefan cel Mare (in Bucuresti) la intersectia cu Lizeanu, intre Mega Image si Posta. Acolo au si casete VHS si DVD-uri. Ultima data aveau vreo 4 serii de filme (inclusiv cea cu exercitii speciale pentru dupa nastere).
Parca costa 350.000 VHS si 500.000 DVD, daca imi aduc bine aminte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by Kya

Draga Tzuni,

poti sa le descarci si de pe net.

Sau exista un magazinas mic pe Stefan cel Mare (in Bucuresti) la intersectia cu Lizeanu, intre Mega Image si Posta. Acolo au si casete VHS si DVD-uri. Ultima data aveau vreo 4 serii de filme (inclusiv cea cu exercitii speciale pentru dupa nastere).
Parca costa 350.000 VHS si 500.000 DVD, daca imi aduc bine aminte.

super! multumesc!

PS. Sa fii o mamica fericita!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Charlie spune:

Si eu mi-am cumparat un DVD - Power of Pilates !
Si m-am asezat tacticos pe mocheta , imbracata adecvat cu chef de treaba ! Impresiile sunt identice cu ale lui KYA - plictisitor pana la rancezeala si te ia somnul !
Probabil or fi bune, eficiente si tot ce vrei insa eu cred ca doar in cadru organizat unde poti trai cu adevarat lectia si esti controlat in permanenta ! Sau poate nu am nimerit eu unul dintre cele mai profesionist facute, dar tanti aia de facea exercitiile nu a reusit sa sparga sticla si sa ma simt intr-adevar la antrenament !

------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onetzica spune:

de ce nu mergeti la o sala unde se practica Pilates? Acasa nu vom face niciodata asa ceva
http://www.getfitgym.ro/program.htm

So...daca aveti kef si timp putem face un grup si mergem la sala.

Mergi la inceput

Onetzica,

daca ai stii de cind incerc sa-mi misc fundul sa ma duc la sala. Mereu ma complac cu scuza ca nu am timp...

Cea mai dura faza a fost cind m-am intilnit cu o prietena care m-a felicitat pentru bebe. Era foarte entuziasmata "Ia uite, incepe sa se vada deja burtica" . Ce sa-i spun ca doar m-am ingrasat, ca nu sunt insarcinata, ci ca burta mea are urgenta nevoie de abdomene la greu?
Pina cind o sa ma timp sa ma duc la sala, tot citesc grupurile de suport pentru slabire, poate ma lipesc pe undeva.

As face parte din grupul pentru sala, dar nu vreau sa va incurc.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Parerea mea e ca nu stiu ce DvD-uri aveti. Winsdor Pillates e super tare, eu am slabit 23 kg cu asta. Ea are dvd-uri cu programe pt diverse zone: slabit, sculpting, fese si coapse, maini si spate, abdomene. Si pt avansati ca in 20 minute reusesti sa faci o febra musculara de nu te mai misti. Deci habar nu am cum te poti plictisi. Avantajul a fost ca le-am combinat cu aerobic, ca am stat acasa avand un copil mic si neavand timp sa merg la sala. Eu zic sa cautati pe internet ce are pentru avansati si pt ce zona doriti si apoi cumparati. Cat despre corectarea miscarilor, ea explica super bine, totul e sa faci ce zice si sa corectezi tu miscarile. Secretul e nu sa faci mult ci corect. Si apoi as vrea sa o vad pe femeia care face 10 abdomene cu picioarele la 45 grade, dar 45 nu mai mult sau putin si zice ca a fost usor.

Olga

Si maine e o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Si eu am facut si inca fac Winsor Pilates programul pt avansati si in 20 min esti pur si simplu terminata. Mi se pare un mod extrem de eficient de a face sport cand nu ai timp de sala.

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Si eu am facut dupa DVD-urile Mary Winsor Pilates si nu mi se pare plictisitor deloc - doar foarte greu! Si are rezultate rapide!
Acum fac tot pilates dar la sala. Sunt fan!

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput