Mamici de sept-oct 2006 (57)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Buna dimineata bufnicutelor!!!
Ati scris un capitol si ceva de ieri...mama ce spor aveti..am plecat si eu o zi la servici si nu mai tin pasul, vad ca fetele din Iasi au stabilit si intalnire!!Eu as vrea din tot sufletul sa ajung pr e ca a venit varul meu din Elvetia si sta 3 zile ..tocmai acum...dar daca ramane stabilit pe maine ma scuz jumate de ora si vin si eu ca nu as vrea pt nimic in lume sa ratez intalnirea,
Inni ce sa fac ... o sa suport nr 13 dar presimt eu ca putin :)))vad ca v-ati pus pe fapte mari..adica pe pregatit nasteri :)))..eu avand in vedere ca bebe e elefant astept sa fac 36-37 de saptamani si ma apuc de munci serioase..cu toate ca drept sa va spun bai fierbinti fac de cand am ramas insarcinata si nu am patit nimic, acum cu(virgula) curatenia am varuit si eu putin si am mutat niste parchet si iar nu s-a intamplat nimic...s-ar putea sa ma rog la 41 de saptamani de el sa iasa.
Am citit ca lumea se plange de dureri de spate si solduri..pe mine ma dora coastele rau de tot...o durere sub forma de usturime!!!!si nu trece in nici o pozitie.
A sa nu uit sa le felicit pe Sephora si Camisol pt aniversare!!!..si noi am facut ieri...:))) 3 luni de la nunta pana la un an ar tb sa sarbatorim in fiecare luna!!!
Putzuruca nu pot decat sa iti doresc multa rabdare si nu stiu modalitati de relaxare...sa nu faci ca mine care in ultima zi am inceput sa bocesc si sa tip la sot sa ii dea afara pe toti meseriasii din casa...si m-au auzit si ei!
Adameasca eu sunt una dintre ,cred ca singurele fete care nu am luat NIMIC!!!Tu poate mai ai de la bebe1 eu nu am nik,nik nici macar un pachet de vata :))))
Adriana mica felicitari pt 30 de saptamani!!!Mexxa sa dea Domnul ca mama ta sa se faca bine..o sa vezi ca nepotelul o sa o ajute!!!
Apropos de durerile de cap am vazut ca a raspuns si Mirabelac asa mi-au trecut si mie felii de cartof stropite cu gin(ca nu am avut spirt in casa si ne-a ramas gin de la nunta).
Microbu azi nu am facut testul de toleranta ca medicul diabetolog e inca in concediu am facut o glicemie a jeun si una postprandiala si mi-au iesit valori de 67 si respectiv 76..care mi se par mai mult decat o.k..sper sa zica la fel si diabetologul sa nu ma mai puna sa fac TTGO ca mi se pare super scarbos sa bei un pahar de apa cu 50 g de zahar.
Laliq nici eu nu am avut nici o picaturica de colostru....sa dea Domnul sa nu ai probleme sa tii bebele mai mult de 32 de saptamani in burtica!!!
Mephala eu nu am avut greturi prea multe in primul trimestru...acum dupa ce mananc am stari de greata foarte dese si senzatia de voma mai ales seara...si am inceput sa am arsuri nasolae care nu trec nici cu lapte rece,nici cu coji de paine cu nimic...si mai aiurea senzatia de presiune in perineu si mereu nevoia de mictionare cateodata am senzatia ca o sa ma scap pe mine.Legat de nume nici noi nu ne-am hotarat am vrea TUDOR ANDREI dar inca nu e votat in mod unanim.

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Lullabay...tu ce faci ? ca n-ai zis nimic ca nu ai putea dormi.....ca si cand ar fi foarte normal sa ne gasim la ora asta pe net...Parca acum ai venit de la piata si te apuci de mancare...

Ai dormit ?
N-ai dormit?
Pleci undeva acum ?

Poze

Inni 35+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Inni, eu am plecat in pat... stii expresia mea cu butucii...
Noapte buna si vorbim maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Noapte buna Simona.
Si tie Lullabay....
Pe maine.

Poze

Inni 35+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli26 spune:

Ati plecat toate ..am ramas singura...mi-ati pus o gramada de intrebari vam dat raspusurile si cand sa vb si eu cu voi mai bine a-ti plecat

Noapte buna bufnitelor,somn usor!!

Tina 32 + POZE

Mergi la inceput

Hi hi ce amuzanta esti Inni..de la piata nu am venit si nici mancare nu fac da mi se pare normal sa nu dormim la ora asta..si cred ca asa o sa fie deacum inainte..adica la mine exista una explicatie am dormit la pranz de la 2 la 7...asa ca stiu de ce nu dorm :)))Da m-ai facut sa rad bine!!!
Si cred ca o sa plec in pat da nu cu scopul de a dormi ca nu mi-e somn deloc ci ca sa vad Amazing Race il da in reluare la 4 dim si daca tot nu l-am vazut ieri..oricum cred ca o sa plec direct la servici si maine iar o sa dorm la pranz...imi aduce aminte de sesiuni cand nu puteam sa invat decat noapte si ma culcam la 7 dimineata.
Oricum noapte buna tuturor!!!Ne mai auzim maine!!!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Desteptarea la Tura de Dimineta. Vad ca iar au fost bufnite toata noapteNoi ne-am trezit pe la ora 4 si adio somnic.

Bebe parca s-a sucit iar altfel , parca sta cu picioarele in capul pieptului cumva...sper ca nu s-a asezat inca sa iasaaao tot rog sa mai stea 2 saptamini (pina la 37 ) sper sa o asculte pe mami si sa fie cumintica.

Voi nici nu ati nascut si vb deja de botezcit despre preoti ce sa zic astia tineri au si ei un "job" ca oricare altul nu cred sa mai fie multi care chiar sa faca "meseria " asta pentru ca au har. Dar asta ne este religia ce sa facem. Stiti cum se spune " fa ce zice popa nu ce face popa".

Zilele astea cred ca ne ducem sa luam cite ceva si pt bebe ca mami are deja bagajelul facut.Cind m-am uitat ca sint a 5-a pe listuta parca ma ia "frica".....

POZE

Monica 35 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

buna dimineata burtici,

se pare ca noi scriem in 2 schimburide zi si de noapte.eu pot sa ma felicit ca de 2 nopti dorm destul de bine,desi dimineata la 6 sunt in picioare.si ma enerveaza al meu care pleaca la 8 la servici si doarme pina la fara 10,pot sa sparg lemne in casa nu alta.
mi-am facut acum o cafeluta si am citit din urma ce ati scris apoi de plictiseala am pus hainele lui bebe matei la spalat si cand se usuca voi avea treaba sa le calc si impachetez.

citeam ieri pe forum (nu mai stiu pe unde) de unele mamici care niciodata nu au spalat hainele noi ale bebeului si cel mic nu a patit nimic.cica nici pe ale lor nu obisnuiesc sa le spele inainte de a le purta prima data.

nu va mai plangeti de kg...eu am deja 20 in plus,noroc ca am 1,71inaltime.am inceput de la 60 si azi de dimineata erau 80 clare.si pina la nastere mai am 6 saptamani.noi si bebeii sa fim sanatosi restul le dam jos si le rezolvam mai usor!

am comandat si noi carucior pe internet si acum stau acasa,lipita de usa sa vina postasul sa-l aduca.
cam astea sunt stirile de dimineata de la mine.ma duc sa-mi iau o cafea si un iaurt ca a trecut deja o ora de cand am baut fierul.

34

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna dimineata burtici!

Tina mai esti?Ce face Shion?Cum se mai simte?De mancat mananca?

De Try nu stiti nimic?Am cautat peste tot si nu a postat inca nimic....sau n-am gasit eu....offf!

Mai dar vad ca ati avut treaba , nu gluma, azi-noapte!Harnicutelor!Mai odihniti-va si voi ca dupa ce vine bb slabe sanse....sau mai stii?Poate o sa fiti mamici norocoase cu bebici cuminti....Eu nu imi fac iluzii din astea....ma gandesc ca si bb va fi ca Alesio...si-atunci vai de mine va fi!

Eu ma tot cantaresc si de 2 saptamani aproape n-am mai pus nici un gram pe mine....deh, nu ca nu-mi ajung 18 kg cate am pus pana acum....cred ca de la caldura stationez......

Ma duc sa mananc ca mi-e foame..!

Pupici!

Ioana(33+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Buna dimineata!!!! Eu lucrez in 2 schimburi ....am hotarat sa vin si in cel de dimineata :))))M-am trezit la 9 si nu mai pot sa dorm...si nici la munca nu m-am dus era prea tarziu ajungeam pe la 9,30 asa ca mai bine acasa.
Fetelor cu copilasi..in nesomnul meu de azi-noapte ma gandeam ca sunteti niste curajoase ca mai faceti un bebita cand primul are inca 2 -3 ani...eu ma ingrozesc cand ma gandesc cat de greu o sa imi fie singura cu un copil (ca sincer nu am baza prea mare in sot ca o sa faca prea multe...eu o sa il plimb sa ii dau papa etc)darmite cu doi...adica as vrea 3 sa am familie mare ca eu una sunt singura la parinti si nu e bine...dar cred ca o sa il fac pe al doilea cand primul o sa fie maricel sa inteleaga..maricel inteleg vreo 7-8 ani.Oricum tot respectul meu pt voi fetele cu copilasi!!!!

34+

Mergi la inceput