Mamici de sept-oct 2006 (57)
Raspunsuri - Pagina 25
inni spune:
Din motiv de design
..dar le gasesti ..dai click pe "back to photos" si te duce la ele.
Da sunt speciali pt. bebelusi..si mi-a zis vanzatoarea ca merg pana la 2 ani. Ar fi bine.
De fapt eu asa si ceream prin mag "aveti cercei pt. bebelushi?" ![]()
Am fost si in Obor..M-am crucit.In unele locuri acelasi pret pe gram ca in centru...si calitate mai proasta.
Poze
Inni
35+ cu
....
inni spune:
cu bunica ???/ la cota 2000?...ce misto...mama nu urca nici cu liftul..dara-mi-te sa o trimit cu telecabina ![]()
Poze
Inni
35+ cu
....
inni spune:
Intre 600.000 si 800.000
eu ma duc sa ma culc ca mi s-a cam facut somn..
Poze
Inni
35+ cu
....
inni spune:
Intre 600.000 si 800.000
eu ma duc sa ma culc ca mi s-a cam facut somn..
Te pupic...si somnic usor si tie.
Poze
Inni
35+ cu
....
amarantina spune:
Bine.
Noapte buna.
A, si in sep o sa-i trimit pe fi-miu+bunica pana in Turcia, in per in care o sa nasc eu, ca sa stau linistita cand vin cu bebelina acasa. Iar ei sa se distreze si sa faca plaja.
Bedrosmart spune:
Mirabelac, da, glucoza in sange e acelasi lucru cu glicemia, adica concentratia de glucoza in 100 ml de sange. De fapt, orice cuvant care se termina cu emie inseamna ca e vorba de ceva in sange. De exemplu: toxemie - toxine in sange, septicemie - infectie in sange, alcoolemie - alcool in sange si asa mai departe.
Oricum, bafta la medic si sper sa-ti confirme ca toate analizele sunt bune!
Pufy, multumesc pentru raspuns, cred ca inca nu prea realizez exact ca voi putea merge efectiv cu bebe undeva, vreau sa zic atunci cand n-o sa mai fie la mine in burta!
Va doresc tuturor o zi cat mai usoara (adica sa nu va atarne burticile prea greu)!
Bedrosmart 33 
osna spune:
buna dimineata dragele mele,
bebe al meu are ora de gimnastica de la 7 si nici daca vreau nu mai pot dormi.ma loveste intr-una si abia dupa ce povestim si mangai burtica se mai linisteste si el.
quote:
Originally posted by Sibylle
Eu nu neg ca Franta e frumoasa ... dar n-are legatura cu starea mea. hainutze am gasit tare frumoase ... mai rau e cand mi-a zis sotul ca sa nu iau prea multe si sa spal in fiecare zi. Da, da ! De parca spalatul o sa fie activitatea mea pricipala. Voi cate body-uri ati luat pt primele luni ?
eu voi fi singura cu bebele(adica si cu sotul
sticlute am luat numai 2-una de plastic si una de sticla...ne mai orientam si dupa ce vine bebele.de cand a nascut ignatica sunt stresata sa termim cu toate cumparaturile ca sa nu ma apuce mai devreme
ma duc sa-mi iau ceva de mancare ca m-a apucat foamea.
va pup si va doresc o zi buna la toate!
poze
gripo spune:
NEATA BURTICI SI BEBE DAVID CU MAMICA LUI!
Ehehehe, da mey fetelor, e pe bune povestea mea de dragoste si n-as da-o pe nimik in lumea asta. de fapt, inainte sa fiu cu Vio fusesem cu altul 2 ani, care de cate ori imi zicea hai sa depunem actele, ceva din mine tipa nuuuuuuuuuu, da' parca chiar auzeam, in scimb, cand m-a cerut Vio n-am auzit nimik, asa ca am zis da. A, INNI, stai linistita, ca m-am gandit si eu ca putea fi la misto cererea, mi-am scut-circuitat creierul ca sa stiu ce sa raspund, mai ales ca sotul meu avea o faima cam nasoala in ceea ce priveste fetele, imi povestise varul meu, ca era si el in gasca aia, dar m-am gandit asa:" daca ii zic -nu- si e reala cererea o sa-mi para rau, ca imi placea si mie de el, dar, daca ii zic -da- si e la misto..." asa ca i-am zis "DA" zambind, fiecare s-o ia cum vrea, dupa cum zicea Petre Roman pe la Revolutie, si fu pe bune. Dar iti dai seama de reactia parintilor? Hahahahaha, si-acum imi vine sa rad cand mi-aduc aminte de fetele lor, imi cam ingheata zambetul cand ma gandesc ca si fiu-miu ar putea face la fel, mai ales ca mi-a promis socru-miu ca are el grija sa afle si baiatul, dar asta e, ce-o fi o fi.
FETELOR, care ati mai alaptat, eu sunt in continuare la bagajul de spital, spuneti-mi si mie, plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz, cum se numesc, sau ce firma , sau ceva, despre chestiile alea de silicon, care se pun pe sani ca sa nu-ti faca bebe rani, erau unele de silicon paraca, si parca numai alea erau bune, asa ziceati atunci, cum sa cer la farmacie?
33+
RADU ANDREI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2
http://up.photos.yahoo.com/ed/gripokemon/process_bcmultipart_form