Mamici de sept-oct 2006 (57)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Din motiv de design ..dar le gasesti ..dai click pe "back to photos" si te duce la ele.

Da sunt speciali pt. bebelusi..si mi-a zis vanzatoarea ca merg pana la 2 ani. Ar fi bine.
De fapt eu asa si ceream prin mag "aveti cercei pt. bebelushi?"
Am fost si in Obor..M-am crucit.In unele locuri acelasi pret pe gram ca in centru...si calitate mai proasta.

Poze

Inni 35+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Cat mai e gramul de 14k?

Mergi la inceput

cu bunica ???/ la cota 2000?...ce misto...mama nu urca nici cu liftul..dara-mi-te sa o trimit cu telecabina

Poze

Inni 35+ cu ....

Mergi la inceput

Intre 600.000 si 800.000

eu ma duc sa ma culc ca mi s-a cam facut somn..

Poze

Inni 35+ cu ....

Mergi la inceput

Intre 600.000 si 800.000

eu ma duc sa ma culc ca mi s-a cam facut somn..

Te pupic...si somnic usor si tie.

Poze

Inni 35+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Bine.
Noapte buna.

A, si in sep o sa-i trimit pe fi-miu+bunica pana in Turcia, in per in care o sa nasc eu, ca sa stau linistita cand vin cu bebelina acasa. Iar ei sa se distreze si sa faca plaja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Va zic si eu noapte buna. Ne mai auzim !

Sibylle 30 +
Pozele mele Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bedrosmart spune:

Mirabelac, da, glucoza in sange e acelasi lucru cu glicemia, adica concentratia de glucoza in 100 ml de sange. De fapt, orice cuvant care se termina cu emie inseamna ca e vorba de ceva in sange. De exemplu: toxemie - toxine in sange, septicemie - infectie in sange, alcoolemie - alcool in sange si asa mai departe.

Oricum, bafta la medic si sper sa-ti confirme ca toate analizele sunt bune!

Pufy, multumesc pentru raspuns, cred ca inca nu prea realizez exact ca voi putea merge efectiv cu bebe undeva, vreau sa zic atunci cand n-o sa mai fie la mine in burta!

Va doresc tuturor o zi cat mai usoara (adica sa nu va atarne burticile prea greu)!

Bedrosmart 33

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

buna dimineata dragele mele,
bebe al meu are ora de gimnastica de la 7 si nici daca vreau nu mai pot dormi.ma loveste intr-una si abia dupa ce povestim si mangai burtica se mai linisteste si el.

quote:
Originally posted by Sibylle

Eu nu neg ca Franta e frumoasa ... dar n-are legatura cu starea mea. hainutze am gasit tare frumoase ... mai rau e cand mi-a zis sotul ca sa nu iau prea multe si sa spal in fiecare zi. Da, da ! De parca spalatul o sa fie activitatea mea pricipala. Voi cate body-uri ati luat pt primele luni ?

eu voi fi singura cu bebele(adica si cu sotul ca isi va lua 2 saptamani concediu) si am luat mai multe hainute ca poate nu am timp sa spal in fiecare zi sau poate nu se usuca asa repede.am luat 10 body(Sibylle te-ai uitat la C&A? erau 3 la 5 euro sau la reducere 3 euro bucata,mai grosute si bumbac 100%.,3caciulite,3perechi sosete,6salopete cu picior si bluzita,2 paturici,1pijama,1 sac de dormit pt bebe mic.acuma nu stim daca sa mai luam sau nu,poate mai primim si de la prieteni.deocamdata ne abtinem cu greu cand mergem in magazine
sticlute am luat numai 2-una de plastic si una de sticla...ne mai orientam si dupa ce vine bebele.de cand a nascut ignatica sunt stresata sa termim cu toate cumparaturile ca sa nu ma apuce mai devreme

ma duc sa-mi iau ceva de mancare ca m-a apucat foamea.
va pup si va doresc o zi buna la toate!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

NEATA BURTICI SI BEBE DAVID CU MAMICA LUI!

Ehehehe, da mey fetelor, e pe bune povestea mea de dragoste si n-as da-o pe nimik in lumea asta. de fapt, inainte sa fiu cu Vio fusesem cu altul 2 ani, care de cate ori imi zicea hai sa depunem actele, ceva din mine tipa nuuuuuuuuuu, da' parca chiar auzeam, in scimb, cand m-a cerut Vio n-am auzit nimik, asa ca am zis da. A, INNI, stai linistita, ca m-am gandit si eu ca putea fi la misto cererea, mi-am scut-circuitat creierul ca sa stiu ce sa raspund, mai ales ca sotul meu avea o faima cam nasoala in ceea ce priveste fetele, imi povestise varul meu, ca era si el in gasca aia, dar m-am gandit asa:" daca ii zic -nu- si e reala cererea o sa-mi para rau, ca imi placea si mie de el, dar, daca ii zic -da- si e la misto..." asa ca i-am zis "DA" zambind, fiecare s-o ia cum vrea, dupa cum zicea Petre Roman pe la Revolutie, si fu pe bune. Dar iti dai seama de reactia parintilor? Hahahahaha, si-acum imi vine sa rad cand mi-aduc aminte de fetele lor, imi cam ingheata zambetul cand ma gandesc ca si fiu-miu ar putea face la fel, mai ales ca mi-a promis socru-miu ca are el grija sa afle si baiatul, dar asta e, ce-o fi o fi.

FETELOR, care ati mai alaptat, eu sunt in continuare la bagajul de spital, spuneti-mi si mie, plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz, cum se numesc, sau ce firma , sau ceva, despre chestiile alea de silicon, care se pun pe sani ca sa nu-ti faca bebe rani, erau unele de silicon paraca, si parca numai alea erau bune, asa ziceati atunci, cum sa cer la farmacie?

33+RADU ANDREI

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2
http://up.photos.yahoo.com/ed/gripokemon/process_bcmultipart_form

Mergi la inceput