Mamici de sept-oct 2006 (57)
Raspunsuri - Pagina 18
adameasca spune:
'neatza
!
Mai fetelor, fi-miu s-a trezit urland, bombanea ceva de palaria de soare, e clar ca a visat urat. Dar sa planga 45 de min aiurea, n-am mai vazut. L-am tinut de vorba, l-am spalat pe fata, i-am adus lapte, nimic. Niste racnete de ti se rupea inima. Acu l-a pototlit tacsu, dupa ce intai adormise la mine in brate, ca un bebelush... Un copil de 18 kile si 1 m. Dar s-a trezit iara urland. Io nu-i inteleg pe astia asa mici cateodata.
Citesc din urma si revin.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca
microbu spune:
Sibylle, ma bucur ca ati fost impreuna. Insa nu am putut sa nu remarc acele poze f.reusite cu turnul...sunt pasionata si de Paris dar si de poze.
Sandra
30+
poze
inca un pic
mare si munte
BB 28sapt
amarantina spune:
Iaca si eu.
Vad ca s-a marit grupul de bufnite.
Sibylle, nu mai fi draga suparata. Ti-am mai zis ca traiesti in cea mai frumoasa tara din lume. Nu sunt terase? Eu as da 100 de terase pe un singur bistro frantuzesc... Ai fost dupa hainute? Foarte bine! Daca ai stii ce orori de haine sunt pe la noi si cat de greu gasesti ceva dragut...
microbu spune:
Tasia
Este f. frumoasa zona aceea spre paraul rece, ati facut o alegere minunata. Sunt f. multe vile in constructie incepand cu acel spital pana mai incolo....
Sandra
30+
poze
inca un pic
mare si munte
BB 28sapt
tasia spune:
adameasca offf sarmana de tine... e greau sa-i intelegi pe astia mici. Sigur a visat ceva de nu se mai oprea din plans. Esti curajoasa ca il faci si pe al doilea cand primul ink e micutz 
31 + 
pozele noastre
bebe
amarantina spune:
Ileana, a facut si fi-miu o criza din asta mai demult. N-a plans el 45 de min, dar vreo 20-25 tot a urlat. Cine stie ce a visat... si urla pentru ca nu era in stare sa se dezmeticeasca de tot, era intr-o stare de semi-somn.
adameasca spune:
Tasia, cred ca-i si putina inconstienta, nu numai curaj ptr bebe2
.
Sybille, te rog, nu mai fi deprimata. Ia o bere fara alcool si trece. Sau poate chiar si una cu alcool, ca nu-i o problema.
Ioana, tu chiar ca nu prea ai parcuri in zona sa ajungi repede la plimbare. Asa ca ia un carutz putin voluminos ca sa te misti usor cu el.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca
tasia spune:
amarantina ba gasesti si la noi hainute dragute la pret triplu k in Italia sau Franta 
microbuintradevar zona e foarte frumoasa iar alegerea a facut-o sotul meu. O sa avem o casa foarte mare si o curte si mai mare. Poate facem un chef odata acolo cu buticile
adica nu vom mai fi burtici atunci ![]()
31 + 
pozele noastre
bebe
Chuny spune:
Eu nu neg ca Franta e frumoasa ... dar n-are legatura cu starea mea. hainutze am gasit tare frumoase ... mai rau e cand mi-a zis sotul ca sa nu iau prea multe si sa spal in fiecare zi. Da, da ! De parca spalatul o sa fie activitatea mea pricipala. Voi cate body-uri ati luat pt primele luni ?
Sibylle
30 +
Pozele mele Poze noi