Mamici de ianuarie-februarie 2007(12)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biadamin spune:

oana ma bucur ca ai revenit. eu sunt in aceeasi situatie cu rh-.intrebarea mea este daca ti-a recomandat medicul sa iti faci saptamanal analiza pt. anticorpi? te intreb pt. ca aici in Spania nu iti spune nimeni nimic trebuie sa te descurci tu singura.
mersi

17+

bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

buna fete

vin si eu cu vesti proaspete, ca doar am fost la dr azi.

deci... voi fi mamica de FETITZA.

aelita pana la urma l-am luat cu mine pe tati in cabinetul doctorului, a fost fff emotionat, nici nu mai stia sa vorbeasca. mi-a spus numai ca este fericit si ca nu o sa mai fie in stare astazi sa munceasca.

anis acum te rog sa ma treci si pe mine pe lista DN 17.04.1980, DPN 21.ian. 2007

pupici

Marina 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

wow Marina ingrosati randurile celor cu fetite!bravoo sa va traisca si sa fiti sanatoase!

Gio ai fost la doc?cum a fost?

bebe al meu a miscat astazi dar mai timid dimineata iar seara putin mai tare,atat cat sa stiu ca e bine!sunt multumita.maine merg si eu la doc,sper sa fie bine!

octy16,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TERBITZA spune:

Buna fetelor!
Saptamana trecuta nu am mai dat nici un semn pentru ca m-am simtit tare rau: ameteli puternice combinate cu dureri de cap crunte. Am stat in concediu medical si am dormit aproape tot timpul.Am avut tensiunea 10 cu 4 si se pare ca de aici proveneau ametelile iar durerile de cap.....sunt de la curent.De cand cu sarcina am devenit extrem de sensibila si cu deschid putin geamul la masina cum imi plezneste capul de durere.
Fetelor, eu sunt din Constanta si inca nu am reusit sa ajung la mare sa fac o baie..imi e tare dor dar si frica in acelasi timp sa nu ii fac rau lui BB.
Burtica a crescut mult de tot, iar eu am luat in greutate 1.5 kg.
De maine pana duminica vrem sa plecam la Lepsa; sa ne odihnim si sa respiram aer curat.Nu mai suport calduraaaaaa...eu care eram o friguroasa acum nu stiu cum sa arunc mai repede hainele de pe mine.
Aveti idee de vreo adresa(numar de telefon ) de la cabane din Lepsa?Mi-ar fi de mare ajutor.
Va pup si sper ca in cel mai scurt timp sa aflati toate sexul BB-ilor!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crishtinutza spune:

Buna fetelor!

Va multumesc pentru mesajele de intampinare.

Tuchi ai dreptate, suntem apropiate ca DPN si ca DN... esti nascuta cu cateva zile inaintea mea!

Si eu am fost astazi la medic... mi-a luat sange si acum astept rezultatul analizelor.... L-am vazut si pe bebe, a crescut chiar multicel fata de acum 2 saptamani. Ce minune!

Si eu am dureri de burta si probleme cu tranzitul intestinal (hehe). Acum vreo 2 seri m-am trezit din cauza durerii de burta, ba chiar simteam si in spate o durere... hmm.

Voi ce remedii folositi pentru constipatie? Asta in afara de fibre, fibre,fibre...ca vad ca nu e destul. Eu mai beau cateodata, dupa masa un pahar cu apa + 1 lingurita otet mere + 2 lingurite miere.
Am citit multe lucruri interesante despre otetul asta de mere.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hermanadela spune:

BUNA FETELOR
MARINARFELICITARI PT FETITA.
ANISLA MULTI MULTI ANI PT INGRID SA CREASCA MARE SI SA FIE SANATOASA.
VOI VA PUTETI CONCENTRA LA LUCRU?EU O IAU RAZNA RAU DE TOT ,MA ENERVEAZA CLIENTII,NU AM CHEF SA LE EXPLIC OFERTELE,NU AM CHEF DE NIMIC CE TINE DE SERVICI.VOI NU SUNTETI LA FEL.DE DOUA SAPT AM VENIT DIN CONCEDIU DE ODIHNA,O SAPT A FOST BINE ACUMA IARA MA APUCA OBOSEALA SI .....NU MAI AM RABDARE
VA PUP
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

TERBITZA iti trimit PM doua linkuri unde poti gasi ceva idei de cazare in zona. N-as vrea sa fiu acuzata de reclama. Si mie imi place tare mult zona Lepsa, dar evident sunt subiectiva pentru ca parintii mei sunt din Vrancea. Asa ca sunt foarte legata de locurile acelea.
Iti doresc sa ai concediu placut!

Simona 15+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

MARINA ARE FETITAAAAAAAAAAAAA !!

BRAVO!
vezi ca a fost bine ca l-ai luat pe tati cu voi ??
e o experienta unica,ar fi fost pacat sa o piarda!

bits,ACUM TE-AI LINISTIT CA A MISCAT?asa face dupa cate o sperietura,misca timid.apoi isi revine,vorbeste mult cu el si mangaie murtica,intinsa pe spate si relaxata!
terbitza
,mergi langa apa,iti va face bine,sub umbreluta,si te uzi un pic,iti va face bine si apa .poate ti se regleaza si tensiunea.aveai minima prea mica,4,si asta iti da rau rau.
crishtinuta,eu de cand mananc fructe dimineata,struguri si pere :)) nu mai am probleme.
hermanadelaeu am o rabdare de fier de cand sunt insarcinata.se mira al meu de mine,cica m-au schimbat astia la spital.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Si la noi tot fetitzaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

tati este cel care s-a scos, cu 3 fete in casa.

Bine ,nu e 100% sigur nenea dr dar merg pe mana lui ca e cel mai bun.

va pup ca fac bagajele sa plecam la mare!

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

gio,sa-ti traiasca fetita !!!!!!!!!!!!!!!

18+

Mergi la inceput