Mamici de ianuarie-februarie 2007(12)
Raspunsuri - Pagina 10
anis spune:
Am mai uitat ceva
Azi fetita mea Ingrid a facut 1 anisor!
sambata trecuta a fost super petrecerea..
Cand ma gandesc ca acum 1 an era la fel de cald ca azi si era un mormoloc mic...lasa ca mai vine unul..![]()
AniS
15+ 
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
aelita spune:
taceti cu iarna voastra ca o sa vedeti voi cand oti face turturi la burtica si v-o sufla vantul ..pardon,sper sa nu ma mai sufle panŽ la iarna,sa ma tina fii-mea 
anis,La Multi Ani !!! pt Ingrid!!! sa cresasca mare si frumoasa si sanatoasa!!
ahh,io mor dupa ea !!
sa fie si fii-mea asa !!
18+
gio spune:
adela, tot cu buticii si eu ..habar n-am ce e...plus ca ma doare capul intruna.
maine fac eco si spun si cat costa. oricum ma doare mintea numai cand ma gandesc, ca e undeva peste 2 mil jumatate.
va pup
14 +
wannajo spune:
Mediterana, ai multe sanse sa aveti placuta surpriza de a afla si voi sexul lui bebe la echo, incepand cu 11 saptamani!!! Asa am aflat si eu de la fete si asa a si fost! La 12 sapt. am aflat. Dar depinde mult si de medicul echografist- eu am fost la Iosup. Stiu ca e renumit in detectarea sexelor la varste fragede de sarcina si ca marja de eroare e ff mica.
Pupici si bafta!!!
wanna
bits spune:
Anis sa stii ca m-am trezit cu gandul la micuta ta.traiam cu impresia ca astazi pe 3 e ziua ei.LA MULTI ANI!sa creasca mare,sanatoasa si sa-i bucure pe parinti pana la adanci batraneti!
sa ne spui ce aluat de pe tava la taierea motului?poze nu ai pus?
octy
16,KENZO(1nov 2004)
ralu74 spune:
Anis LA MULTI ANI!!!! sa iti traiasca minunea ....ca tare frumoasa mai e sa nu fie de ochi si mai ales ochii
Ce sa iti spun despre dureri...uneori e ca si cand esti balonata, alte ori imi trec sageti prin burtica..oricum e ciudat....nu e continuu , ma ia cand si cand dar destul de des, ca sa nu mai vb cand tre sa ma ridica din pat sau sa ma misc de pe o parte de alta simt cum parca se rostogoleste ceva in mine, ceva de genul asta nu stiu daca pot sa explic.
Sper sa fie doar temporar daca nu, o sa merg la medic desi mi-e urat sa dau pe la ei.
Noapte buna in continuare ca la voi in Ro este inca ora de somn , adica vreo 5am...aproape de dim ![]()
Ralu 17
monu spune:
Ola gravi,
si noi cam rarut pe aici. Bb e bine, nu prea am greturi, dar parca e prea cuminte. Abia astept sa il simt cum misca sau sa il vad la echo pe 17 august. Burtica e mica si nu am luat nici un gram in plus. Vad ca tot la 51 kg se incapataneaza acul de la cantar sa se opreasca.
11+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
Daconst spune:
Anis,La multi ani,pentru Ingrid,sa creasca mare si sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!
Ralu,nu stiu daca e coincidenta sau nu,dar aceleasi dureri le simt si eu si tot la 17 saptamani si 2 zile sunt.Pina acum mai aveam asa perioade,dar stateam in pat si treceau...acum nu mai vor.Sper sa nu fie nimic de rau,desi eu luni am fost la dr si bebita era bine mersi.
Daca mai afli ceva despre dureri sa-mi spui si mie ca si pe mine ma ingrijoreaza deja ca sunt de 2 zile,desi nu continue.
Dana 17+ 
oana_bucur spune:
Buna dimineata, fetelor. Sper ca sunteti cu toatele bine caci nu am apucat sa iau din urma ce am pierdut si nu stiu cand voi avea timp.
A fost o perioada mai incarcata in special in schimbari.
Despre bebe, dupa consultatia de lunea trecuta, este bine, in grafic.
Ieri si alaltaieri m-am speriat un pic caci l-am simtit bine de tot zbenguindu-se si parea tare ciudat...nu semana cu gaze intestinale de care am de la inceputul sarcinii.
Am facut si testul combinat,ptr determinarea de posibile malformatii, si a iesit negativ... si intr-un procent de 50,0001% avem baietel. Data viitoare vom stii cu siguranta. Cat despre RH-ul negativ din saptamana 16 imi voi lua sange saptamanal ca sa vedem evolutia anticorpilor (asta ptr ca am mai avut o sarcina avortata si trebuie detectat cand s-a facut sau se face imunizarea...ptr a vedea ce facem mai departe).
In rest, am fost putin trista dar sunt in revenire...mandrul meu a fost mutat cu munca la bucuresti ceea ce inseamna ca o perioada buna ne vom vedea in weekenduri doar si eventual mai incolo ma voi muta cu el acolo, desi nu-mi surade deloc ideea. Dar vom vedea si cu siguranta ne vom descurca.
In ultimele zile ma urmaresc durerile de cap...presupun ca vor trece si astea.
Asadar, sper inca o data ca sunteti bine, ca ati cam terminat cu era greturilor si ca ati avut numai vesti bune.
Eu si Noi
14+
Helenutza23 spune:
Oana bine ca ai dat un semn! ma bucur ca esti bine! chestia cu plecatul lui in alt oras.. e nasol, si bucurestiul e un oras naspa mai ales cand vii din brasov unde e racoare si bine, poate nici aglomeratie nu e mare... oricum eu iti zic bafta! si al meu pleaca maine, pt o luna, in delegatie in strainatate
. ma gandesc cu groazaaaa. sper sa treaca cat se poate de repede!
Anis La multi, multi ani pt Ingrid a ta, sa fie sanatoasa si frumoasa si sa aiba parte numai de bine!
fetelor, ieri am vazut pe bb: manutze, picioruse, inimioara...are tot ce ii trebuie. nu mi-a spus ce este, e devreme, astept programarea de la iosup din 28 aug. inota, pe acolo, se misca, dadea din manutze, din piciorushe. a fost super! am si visat aszi noapte ![]()
pupici
11+