Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (73)
Raspunsuri - Pagina 20
mandyksch spune:
Mersi, Bianca de incurajare. Va fi cumva...
Kriszti bate din palme de cateva zile de nu il mai pot opri...cred ca tare ii place ca si-a descoperit palmutele...bate din palme si chiuie. E mortal.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
Morgano spune:
Cristina, concediu placut, cu soare si vreme frumoasa. Aveti grija de voi si pupici lui Andrei sa fie cuminte si pt. Irisuca sa se adapteze si sa-i priasca cura de aer curat.
Mandy.... of greu trebuie sa-ti fie!!! Las' ca ai sa vezi cum se vor aranja toate si cum va veti adapta programul ca sa fie bine pt toti 3. Ai mare noroc cu "fetele" din familie care te pot ajuta, uite mama ar mai vrea da' nu mai prea face fata energiei Anei. Asa ca... caut bona si evident nu gasesc :((
Noi papam cam "subtirel" de vreo sapt, singurul pe care il haleste din zbor este iaurtul cu cereale de la 17.30, in rest... cu slujbe juma de portie. Pana si la fructe se kkaie, ceea ce e premiera. Da' eu zic ca e doar o perioda si nu ma stresez atat timp cat e toata ziua bagata parca in priza si... la fel de cuminte :))
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
patriciaR spune:
Buna mamici si bebelusi,
Suntem mamica Salisa cu bebelusa Anastasia, va amintiti de noi?
Ne cerem scuze ca nu am tinut pasul cu voi, nici macar nu am reusit sa va urmaresc ca va miscati ca viteza luminii.
Noi mutam zilele acestea din Europa in SUA...si imediat ce ne stabilim si ne aranjam o sa intram si noi mai des sa povestim cum crestem .
Saptamana viitoare pe 9 august o sa zburam 10 ore ( fara escala), ne facem griji cum ne vom descurca....
Apropo mamici care locuiesc in SUA si a-ti calatorit cu bebelusul in Europa...si inapoi...a-ti intampinat dificultati si ce fel...dar cu mincarica pt bebelusi cum a fost...
Speram sa nu avem probleme prea mari...ma refer la a lua mincare ..stiu ca nu e indicat sa ai alimente cand calatoresti in SUA...dar ma gandesc ca atunci cand e vb de un bebelus...nu se pune problema sa nu aiba si el mincarica lui...nu?!
Va dorim numai bine!
Morgano spune:
Feli, uitai ca sclerozata la pachet. Vazui poze, fil... ce s-a rotunjit Ilincutza :) Si seamana cu tine si cu sora (?) sau cine e matusica blonda. Mi-e dor de zona Buzaului si pt. mine Vulcanii Noroiosi raman cea mai fascinanta experienta din viata mea... selenar totul cand am fost eu, era si spre apus si am bagat mainile pana la coate in care s-a putut :))Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
fee spune:
Coucou,
Gata am terminat si cu botezul, a fost frumos iar Daniel a fost cuminte ( am pus si poze in contul comun).
Feli,bine ca totul s-a terminat cu bine , stiu si eu ce inseamna satele acelea ascunse bine si la care tare greu mai ajungi.Eu am bunicii la tara si din pacate tatal mamei a murit chiar cand se afla ea aici si acum trebuie sa isi scurteze sejurul la noi.La noi luna august a inceput ca o luna de c.... , azi cand eram la biserica ne-au sunat pompieri sa ne spuna ca cateua noastra care are 11 ani s-a urcat pe cornisa la etajul 5 .Mi-a stat inima in loc, bine ca nu s-a intamplat nimic.Banuim ca era in camera baiatului ( pe care bineinteles ca am uitat-o deschisa ) si am o canapea langa fereastra(aici ferstrele sunt foate mari) si ca usa s-a trantit (ca am lasat geamuri deschise) si i-a fost frica si saraca a sarit pe geam si de acolo pe o cornisa .Noroc cu vecinul ca a vazut-o si a chemat pompieri( o fi de vina si faptul ca ne-am mutat aici de vreo 3 saptamani si saraca nu cunostea ferestrele).
Mandy , m-am trezit si ca sa iti spuns isncer m-am culcat pe la ora 3-4 noaptea , asa imi trebuie daca am baut o cafea pe la ora 12.Krisztian s-a facut baiat mare
Cristina, concediul placut cu marea frumoasa si curata si soare pentru iris si andrei.
In ceea ce priveste laptele eu sunt pe cel de crestere de vreo luna ca Daniel nu mai vroia sa-l bea pe nr.2.Acum de cand am schimbat bea 3 ori x 250ml simplu (fara sa mai calculez micul dejun sau iaurtul ).Cat despre ceai sau sucuri nici gand , in schimb bea aproape 1l ( poate si mai mult cand este mai cald) de apa plata (jumate normala si jumate hepar cu mg )
Chiar asa ,Alexandrina ce mai face Mihai (daca imi aduc eu aminte , sper sa nu incurc borcanele tu tricotai ;am descoperit si eu iar de cateva saptamani nu ma mai opresc ;fac un pull ppentru toamna sper sa imi reuseasca).Multitie si lui Mihai
Noapte buna si
Monica et Daniel (04.11.2005)
ÉPICTÈTE
« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>
fee spune:
Sondaj:
Ce numar de incaltamine au copii vostri?
Daniel poarta 21 si cand am fost sa ii cumpar incatamine vanzatoarea mi-a zis ca greu o sa gasesc acest numar in primii pasi ( cu o talpa buna pentru primii pasi ) ca de obicei acest numar este pt cei care merg deja bine si cu alt tip de talpa.Am facut n magazine ca sa ii gasesc o perche si merge foarte bine cu ei .
Merci si acum chiar ma duc sa ma culc .
ÉPICTÈTE
« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>
Bic spune:
Acu' ma uitai si eu la poze. Ce frumoase! Ma, da' care va rideti asa de noi, de ne-ati facut de poveste cu caption-urile alea ...
Si ne-ati aratat-o si pe dumneai (pasa) la lume, sa stie acum orice pretendent BINE de tot cu cine are de-a face...
Salisa, tocmai m-am intors din Romania. Fireste ca ai voie sa iei mincare pentru bebelus. Poti sa arunci borcansele incepute inainte sa intri la vama. Dar chiar si asa nu cu mincare gatita cu ei probleme, ci cu seminte sau mincare cruda, cum ar fi un mar... Astea pot introduce ginganii in SUA si de-asta nu te lasa.
10 ore sint nasoale, dar o sa supravietuiti. Daca mergi si cu taticul Anastasiei o sa fie mai usor. O sa-ti dea un bazinet pentru BB si daca ai noroc si un copil cuminte o sa doarma acolo. Daca nu, ca in cazul meu, sfatul cel mai bun pe care il am este sa ai cu tine "cirpa" sau orice fel de port-bebe... Unele mamici le dau bebelacilor ceva de dormit, cum ar fi Benadryl. Eu i-am dat numai la intoarcere, mi-a dat o alta mamica linga care am stat, dar nu pot sa spun ca a avut un efect sa dea pe spate. A dormit, ce-i drept, dar nu patru ore in continuu, cum ma asteptat. Oricum, drumul spre Vest e mai usor decit spre Est. Drum bun!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Smaranda, 03.11.2005
fee spune:
Sunt
Dormeam bine mersi si aud miau ,miau .....ma trezesc si cand colo o PISICA se plimba prin apartament(acum imi mananca o floare, ca pateu de caine si laptele pe care i l-am dat nu il vrea)
Sigur a intrat pe fereastra, am incercat sa o las in salon inchisa( dar plange si imi trezeste toata casa .(cainele doarme bine mersi)
Desi o cafea si astept o ora mai decenta sa ma duc sa bat pe la usi ca eu pisica nu vreau(desi este iubareata, atat de iubareata ca nu vrea sa ramana singura )
Ma duc pe canapea daca nu mi-o sari in cap.
Uff, sper sa nu faca vreo minune mirositoare printr-un colt ascuns .
ÉPICTÈTE
<VIII p.1114>
bianca_mo spune:
buna dimineata! am facut si noi, vineri, vaccinul AR... n-a fost tare rau, a plans putin si cam atat..am inteles ca reactiile ar aparea doar la 5 zile, sper sa nu ni se intample ...
cei vaccinati AR au avut reactii? daca da, care au fost? multumesc pt eventualele raspunsuri
va doresc o zi buna si bebei linistiti!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb
felicia74 spune:
Uf, am terminat si noi masa d epranz cu mari scanceli, ca-mi venea sa fug si sa nu ma mai intorc. Deh, intarziasem cu incalziltul mancarii, situatie care la noi echivaleaza cu o tragedie!
Bianca-mo noi nu am avut reactii de la AR. Au trecut deja 10 zile.
Fee cum a fost la botez? Ce de intamplari "animalicesti" in ultima perioada, ba caine alpinist, ba pisica cotrobaitoare
Daca e blanda, inseamna ca e a cuiva.
La incaltaminte noi purtam cam 20. Dar nu e regula la toti bebeii de aceeasi varsta, ca doar nu sunt facuti la subler
Ripley da, matusica Ilincai e sora mea. Chiar asa seamana Ilinca cu noi? Ca toata lumea zice ca e leita Doru.
In satul cu Vulcanii Noroiosi se construieste intr-o veselie, deja au aparut si hoteluri. Sunt curioasa cum au facut totusi cu apa si canalizarea, ca de gaze nici nu poate fi vorba, se opresc conductele la Joseni.
Si Ilinca a mancat putin cand a fost cald, dar vad ca e mai bine acum.
mandykisch succes cu intorsul la serviciu!
Cristinamh concediu placut!
mirelaispir bine ai venit!
Avem si noi o rugaminte, daca vrei: am vrea sa vedem numele si data nasterii copilului la semnatura ca asa ne e mai usor sa tinem minte cu "cine avem de-a face" E mult mai complicat sa te uiti in tabel.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)