vreau si eu sa va intreb ceva : daca mie foame dupa ora 18 si nu ma pot abtine ce "pot" manca??? mie mie foarte greu ca sunt "fan" irait pizza, hamburger si coca-cola......
Mareea iulie 2006
Lavinai, tocmai pentru ca ma paleste foamea a mare dupa 18,00 am spus eu ca incerc sa nu mananc dupa ora 20,00. Oricum, daca imi este tare foame seara incerc sa beau cat mai mult ceai de tei - nu taie pofta de mancare dar calmeaza si mananc o felie de paine de secara cu putina branza degresata si chiar o felie subtire de sunca. Se mai poate salate fara maioneza sau topinguri grele - ci cu suc de lamaie si ulei de masline, eventual cu crutoane, ou fiert, file de cod sau merluciu la gratar, sunt multe chestii care se pot manca in cantitati rezonabile ....
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
eu de obicei rezist o mica perioada (nu am ambitie asa de mare) slabesc in perioada respectiva si pana nu simt eu ac am pus iarasi 3-4 kg bag numai cartofi prajiti, pizza, hamburger, chipsuri...cola...
. stiu ca nu e bine, dar.....
cartofii fierti + morcovi fierti poti sa mananci in orice cantitate??![]()
Mareea iulie 2006
Detalii despre Lipostop...please...de unde se cumpara? Cat timp ati luat? Cate Kg s-au dus?
Mersi
PS Lavinai...de unde mai vrei sa slabesti?...esti super OK, parerea mea!
quote:
Originally posted by teodraghici
PS Lavinai...de unde mai vrei sa slabesti?...esti super OK, parerea mea!
Teo

Eu mai am de slabit vreo 3, 4 kg si ma gandesc sa-mi cumpar acest produs. Cele care l-ati folosit ati fost multumite de rezultate?