Mamici casnice (62)
Raspunsuri - Pagina 26

alexa si mami spune:
seara buna fetelor!
am intrat sa va dau ca pic de somn. mai sunt si cotropita si am niste dureri ... auuuu!!!
dana, nu ne mai zici nik? de drum, de alexandra, de mincare. hai pliiiz vino cu amanunte:)
alexa

mariussimiuc spune:
Eve,ne faci sa ne umflam in pene mey!
Andreea,cand spuneai ca vii la Iasi?Sa-mi dai si mie o energie de-aia pozitiva! Ca aia negativa stii tu ce fac cu ea!
Mirela,cica era nou cosul cand l-am luat! Acum fo luna.Sau doua?
Da parca poti sa stii pe unde a mai umblat saracu'?
http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc

CRISMIR spune:
ANDREEA si hai fa vraji sa vii la mine ca eu nu ma supar, chiar m-as bucura
...dar de vorbe in vant,sunt satula
MIHA,hmmmmm,e cam scurt timpul sa mucegaiasca daca doar de 2 luni il ai...arunca-l si iati de plastic vorba fetelor.
la toata lumea,pe maine!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Poze cu noi avem la casuta de sus

doinabita spune:
Sunt Doina Bita,ma primiti si pe mine in clubul vostru?caci pot sa ma numesc si eu mamaica casnica de 10 ani de cand a avut aciidentul Dan fiul meu cel mare.Am intrat la voi si imi place mult.Ma primiti?
bita doina

doinabita spune:
Am nevoie de prieteni,caci dupa cum am citit printre paginile voastre si eu am patit-o dupa ce s-a intamplat cu Dan necazul multi prieteni ne-au abandonat,si ma intreb oare se pot numi prieteni?
bita doina

andora spune:
Neata fetele mele
Miha hai ma ca promit , daca ajung in iesi vin cu energiile in valiza. Deocamdata vine socrella la noi peste o sapt jumate . Mai cu cutia aia de lemn e ceva dubios, eu am una de peste 2-3 ani si e super inodora....
Mireluta eu mereu citesc din mesajele tale asa un dor de tara... lasa ca mai venti voi in vizita , sper sa ma insel cu dorul, hai ca nu mai fac glume d-astea, dar tot ajung io odata la voi
Doina, BUN VENIT , nu-ti pot ura decat multa-multa sanatate fiului tau, aici ne poti spune ce ai pe sufletel, intuiesc o mare durere in inimioara si sper ca pe acest forum (si poate subiect) sa scapi un pic de gandurile negre si sa gasesti forte noi.... si vorbe bune
Fetelor unde-mi umblati? Eu azi o sa merg cu o prietena prin Cora, pleaca la mare sambata si eu mor de ciuda ca raman acasa... hai poate intrati pana nu plec....
Am uitat, ce-mi place mie subiectul asta....
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

alexa si mami spune:
'neata!
andreea, cam vorbareata de la un timp! ptiu sa nu te deochi:) AMR vreo 3 luni:(
doina, bun venit! te asteptam la povesti si sa ne dai datele tale pt catalog.
stau pe aproape...
alexa

andora spune:
Alinuta de ce strici tu cheful omului cu AMR-ul ala? haha ca nu e nici macar 3.... ci 60 de zilisoare fix, 60 si atat!!!
Alexuta ce mai face ? Plecati la plimbarica iar? Bravo voua! Io cu vorbitul ma chinui sa suplinesc rolul Flaviei, fac si eu ce poci
Ma gandem la Mmiha ca e la Neptun parca acum.... eheheee ce dor imi eee....
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

alexa si mami spune:
andreea, asa face al meu misto de mine cu AMReu'. si mie imi vine sa pling, am cosmaruri noaptea, ma trezesc plingind in somn
alexa a plecat cu mama "a ip", iar eu am ramas la ordine si curatenie. ma apuca groaza cind ma gindesc la dezmatu' de miine. vin unii sa ne schimbe tocaria si sa montam si ACu', daca gasim azi
alexa

osna spune:
buna dimineata casnicute si mamicute
nu v-am uitat dar incet,incet se apropie momentul cel mare si am fost in febra pregatirilor.ne-am mutat in noul apartament,am zugravit,montat mobila si in sfarsit am terminat de pus la punct totul.apoi i-am cumparat bebelui carurior,patut si ce mai trebuie,am spalat si calcat hainutele...acum poate sa apara oricand.
maine suntem din nou la eco si miercuri suntem programati la spitalul unde voi naste sa vizitam si sa aflam ce si cum.am niste enotii de nu mai pot.
pina acum 2 saptamani m-a terminat caldura care a fost aici,ceva de groaza,nu am mai dormit noptile.acum este vreme de toamna,21 -24 grade maxim,super nu alta.
ma duc sa citesc macar capitoulu asta din urma ca pe celalatl l-am ratat.
va pup si mai intru cand mai am vesti.
svetlana,35+
lucrusoare matei