Mamici casnice (62)
Raspunsuri - Pagina 24
eve44 spune:
Mersi mult ,credeam ca nu stiu eu sa butonez pe aici.
Mi-ar place sa vad si eu pozele din Bulgaria.
Eve
"Cu penele altuia te poti impodobi ,dar nu poti zbura."L Blaga
andora spune:
Neata si Alinuta sar'na de cafei!
Dana deci asa se procedeaza cand ai fata mare si e bataie pe pisiu?Moama ce m-asteapta Ieri deja ne-a dat fii-mea la o parte de la calc pe amandoi sa se uite la Pantera Roz
Da mai e soare azi....o tulim afara ca e prea frumos de stat in casa, tre sa trec si prin piata sa fac niscai mancare la pranz dar un mai stiu ce....
Voi ce mai ziceti? Eve eu am uitat mii de scuze , esti casnicuta ca noi? Macar temporar?
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
georgi75 spune:
Pagina 3???
Si io venisem croita sa va dau de baut ca azi mi-am cumparat noul apartament
Luati de-aci sampanie pentru toata lumea
Andreea mersic de vraji.Am gasit ceea ce mi-a placut( e adevarat, cu 2 camere nu cu 3) dar la un pret super convenabil.
La mama n-am ajuns inca.Merg dupa amiaza dupa ce se trezeste Stefania.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania[/url]
POZE
Dana_ch spune:
aoleu ce-mi vad ochii pag 3
pai se poate?
acum am aterizat ma duc sa hranesc copilul
pa
Poze cu Lucas
poze noi
andora spune:
Dana pofta buna!
Georgiiiiiiiiii sa stapaniti sanatosi voiosi noul apartament! Uraaaaaaaaaaaa !!!!!!!!! Superrr ce misto mai era timpul sa va gasiti, abia astept sa l decorati asa cum va place si sa ne ziceti cum e. Are bucatarie mare? Baia cum e? Iaca ce ma doare pe mine
Hai ca eu ma apuc de dat paharele peste cap, sar'na de cinste si daca numai vine nimeni sa se serveasca riscati sa ma vedeti beata neica beataaaa
Noi ne-am intors din parc cam tarziu ca ne-am cpnvorbit cu toate veinele si toate mamele din parc, basca i s-a nazarit Ucai si pe op fetita mica si dulce cu un tatic bengos (ptiu, calc pe urmele lui Mmiha) de abia le-am impacat pe amandoua. Intr-un final si-a gasit Uca doi bunici de suflet cu un baietel cae o hraneau cu pufuleti, mie mi-a zis sa ma duc ca ea raman cu ei . Am facut un compromis si i-am cumparat fetei pufuleti....
Hai ca va pup si...actiune monser actiune ce faceti?
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
andreea_tx spune:
bun gasit fetelor.
ne-am intors si noi din concediu de la mare.a fost super,am avut o vreme tare buna si ne-am bronzat frumos.
trebuie sa mai rasfoiesc si eu din urma sa vad care mai sunt noutatile pe aici.
acu treb sa ma apuc de gatit de facut aprovizionare,smotru prin casa,spalt rufe,etc.
georgi75 spune:
Da Andreea.Am hartiile in fata.Suprafatza utila 48 metri patrati + balconul de 3 metri jumate.Bcataria vreo 7 metri patrati iar baia in jur de 4 metri patrati.
E in blocul de langa mine, decat cobor mobile si o bag in blocul vecin.Si e la etajul 3.Nu mai am nevoie de lift.
L-am gasit de vreo 3 saptamani dar am asteptat sa iasa cartea funciara sa putem face actele.Care apropos, m-au costat 26 de milioane .In conditiile in care in contract am trecut suma de 675 milioane si nu 850 cat am dat pe el.
In fine, totul e bine cand se termina cu bine.Ma bucur ca nu plec de-aici din zona unde am crescut amandoi si unde e multa verdeatza spre deosebire de alte locuri.Si sunt toate aproape.Scoala, piata gradinita si centrul.
Hai ca m-am intins, dar am mai uitat si io putin de suparari.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
POZE
andora spune:
Andreea wow bun venit! Vrem pozeeeeeeeee! Ce bine ca ati avut vreme buna....
Georgi super ca ati ramas pe approape dpv al zonei, deci vei urca zilnic 3 etaje.... hai ma ca e de bine hihihi De comisioane nu te mira ca de acolo au astia atatia bani Acum bafta la mutat si rabdare de fier... macar au ei pusa gresie faianta alea-alea sau tre' sa va apucati voi si de astea?
georgi75 spune:
Au dar nu-mi place cum e pusa.Asa ca o dau jos.Plus ca trebuie sa pun tamplarie la balcon si sa schimb toate usile inclusiv cea de la intrare.Se anunta santier mare iar nenea meseriasul e liber de la 1 septembrie.Asta e.Le fac acum, inainte de a ma muta.Nu mai vreau sa mai fac nik pe urma.
Am noroc ca cel care l-a cumparat pe-al meu nu se muta pana la anul asa ca am timp.Io sper ca la 1 octombrie cel tarziu sa fiu mutata.
Anreea_tx bun venit inapoi.
POZE
andora spune:
quote:
Originally posted by georgi75
Am noroc ca cel care l-a cumparat pe-al meu nu se muta pana la anul asa ca am timp.
Wow, sa va traiasca cumparatorii , e super mai, asa zic si eu! mie mi-era sa nu va mutati si apoi sa faceti santier ca ea naspa rau
Hai c-o sa fie bine....
Bey fetelor io fac aici conferenta doar cu georgi? Voi pe unde-mi umblati? Io tocmai citii o telenovela la "in 1 sau 2"...