Mamici casnice (62)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helauuu!!!

Pe pagina 2 mai fetelor? Da' se poate?

Dana multam de cafeluta! Buuunaaa...

Alina,eu cred ca nici aia care plang mult nu-s rai.Doar aia alintati!

Miha pupa cretofolina superba! Aici este de-a dreptul bestiala!

La noi a plouat pana acum,copilul a dormit pana la 10,asa ca am profitat si eu din plin de aceste ore in plus de somn. Acum ca s-a mai linistit nitel o sa iesim la...platit facturi.

Va pup

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Gata,am scapat de bani!

Dar voi ce faceti?Pe unde umblati?Sunteti harnicute?Sau doar tacute?

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

helooouuu!

bey se poate pag 2?

alinuta gata treaba? hai si pe la mine ca eu nu mai am timp sa fac nimic,ca-s plecata mai toata ziua.

georgi lasa ca nu mai e mult si te muti,nu te mai omori cu treaba fanumai ce trebuie,inseamna ca miercuri dai de beut

mihapai de luni te duci la stricat bani?toata saptamana dai bani,cica asa se zice.

pe toate

se vede ca-i lumea in concediu,ca-m slaba miscare

Poze cu Lucas
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Mai fetiscanelor io ramasei fara net.... asa ca ma perzint abia acum la apel. Se pare ca am pierdut si vizita lui Cami si a lui Nico si le urez sanatate multa Maiei si cumintenie Alexandrei... si va pupacesc pe toate
Georgi multa sanatate mamei tale, sa auzim numai de bine!!!
Mmiha vreme super, fara ploi si cu apa calda! Mai creata ta sa stii ca am stat eu si m-am gandit si e tare buna de reclame, are o figura atat de expresiva
Mirela naspa cu caldurile alea, io zic sa-ti faci homepageul cu webcamurile alea si et racoresti instant la 2000m.
Alinutaaa ai ma, intri acolo si bagi parola si useru' "guest" si vezi cum e la cota 2000, 1400 si Predeal-telescaune jos...parca...
Miha tu cu plata io cu facutul datoriilor d luni, o sa avem o super luna, io zic sa ne intalnim la sfarsit si sa impreuna . beyyy cum adik nu=-mi pare rau de mare, imi vine sa mor ca nu m-am vazut nici cu tine nici cu Alina si Cami acolo, era cat pe-aci, dar piticii sunt de vina si m-am ofticat rau . Ce sa mai zic, sa nu spuneti ca sunt neserioasa ca eu am vrut

Mai eu cu stelutele alea nu stiu ce e dar acus ma duc sa votez.... noi suntem binisor, acum nici nu ma pot concentra ce sa scriu ca ma turuie gogoasa in cap, hai ca va pupacesc si-mi intru si eu in normal de maine cu netul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinquleasa spune:

Alexandra e toata ziua pusa pe soti...de dimineata incepe ritualul cu scosul din sertare apoi i-mi aduce din camera ei toate jucariile din plus si mi le pune toate pe podea la bucatarie de nu mai ai loc sa arunci un ac .daca o iau la rost ca face cate ceva ce nu trebuie de ex ma cauta la gunoi..intinde mana sa loveasca si incepe sa tipe...si la voi s-au facut simtite aceste manifestari???
tot am citit si cica este doar o faza trecatoare cu tipatu..si sper sa fie asa ca daca nu amem o mare problema,plus de asta are si o voce asa mai puternica tipa din burta .si alte peripetii asemanatoare cu astea is aproape zilnice la noi.
nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

seara buna gagici!
ce zi! cam multe absente!!!
bag niste ture p'aici, apoi nani.

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

am sosit!
pupici multi! vorbim!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

bey sa'nebunesc!!! chiar ma gindeam "miine vine dana banana", cind vad ultimul mesaj la "mamici casnice" - diadaniela.
cum a fost danuto? cred ca sunteti f obositi, vb miine mai pe larg tot familionu'

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

neata!

bey pag 3?

haideti la cafea.

la noi ploua deci azi stam in casa.

dana banana bine ai revenit,te asteptam la povesti.

Poze cu Lucas
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Dana tocmai pregateam cafeiul cand vazui ca mi-ai luat-o inainte Sar'na, chiar tre sa-mi fac una adevarata sa ma scoale si pe mine ceva din somn.
Alina voi pe unde va mai preumblati? Plecati si azi la mama? Alexa.
Danuta. hhi eu astept pozici si povesti ca si fetele, hai reveniti-va si voi si pe urma la vorbitor
Nico, pastreaza-ti calmul ca eu incerc dar nu mereu reusesc si atunci mai bine o las singura in camera sa ne linistim amandoua. Totul e trecator, asta sa ne fie motto-ul. Si Gogo are faza cu intinsul mainii si lovitul cand se enerveaza si eu incerc sa-i zic ca asa fac numai copii rai bla-bla. Sunt sigura ca-i place reactia mea cand ridica manuta, adik mimica fetei, asa ca incec sa o ascund. Nu stiu unde a vazut, in parc am observat ca imita tot, inclusiv cum se prostesc copilasii in leagan, drept urmare era sa si cada in timp ce imita pe eu stiu cine. Asa si cu lovitul. Eu am decis ca si la nisip si in parc le voi spune copiilor care fac asa ca e urat samd, ca sa vada si ea ca pe toti ii apostrofez cand fac asa. Sau ce sa fac?
Uca inca sta in pat.... aseara amtras o plimbaroaica prin ploaie de n-am lecuit si ne-am murat, azi vad ca nu ploua dar e innorat... daca ramane asa e tocmai bun nisipul de construit....am dat in mintea copiilor Va pup!

Mergi la inceput