Mamici casnice (62)
Raspunsuri - Pagina 17
mariussimiuc spune:
Helau!
Andreea,frumoasa rau Gogo asta a ta mai! Pupa mama pe ea de printesa eleganta! Si mai lasa fenomenele paranormale! Macar de-ar fi ingeri! Ca altfel ma scutura niste fiori pe spate! Buha-ha-ha...
Eu m-am taiat astazi intr-un cutit de la robot.Pan' la os m-am taiat! E clar ca ma ajung din urma blestemele lu' mamaie! hi hi hi...
http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc
maria2mami spune:
Bey voi www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=159497" target="_blank">credeti asa ceva ?
Just..... Maria
PS Miha buba ...si eu am o cicatricie de acum 2 ani...tot cu DL robot
andora spune:
haha Miha vezi c-o faci pe Isa geloasa . Multumim dar ii statea parul naspa rau ca era si palaria mica si era si transpirata. nasol ma taietura, pune plasture sa treaca
Mmiha pai io cred, mai sunt si din astia... bravo ei, sper sa aiba o copilarie normala si sa fie sanatoasa micuta! Si fii-mea ercita, a propos, in loc sa doarma, d un sfet d ora tacane ca "mama bea co-ca co-la". Ati auzit de poezia asta?
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
maria2mami spune:
Mie imi place muuult de tot de www.apropo.ro/index.php?channelID=302&art=132229" target="_blank">Mihaela.....poate-i fac o boooza
M-am apucat sa intru pe la arte si am gasit o lista cu muzicaaaaaaa buuuuuuna rau....astept sa ma duc la mama sa ma apuc de "imprumutat" de pe odc
Si m-am mai apucat sa arhivez povestile pt copii postate de ana_maria222...daca le vreti vi le trimit.
Just..... Maria
CRISMIR spune:
Miha si io cred...eu am vazut cu ochii mei un baietel(este copilul verisoarei sotului meu)care la 1 an si 8 luni stia tota rugaciunea"Tatal nostru" si "Ingerasul"...am ramas muta cand l-am auzit...si mai am o fetita(fetita verisoarei mele de data asta),sa nu radeti dar chiar exista copii exceptie...care la 1 an si 3 luni repeta dupa mama ei tot,si acum la 2 ani stie cantece si poezii...eu facand diferenta cu al meu care abia leaga 2 cuvinte...mi se pare super exceptional...si vreau sa va mai zic ca fetita(Teodora) a fost foarte inceata la mers,la 1 an si 2 luni a inceput sa mearga,vara mea era distrusa ca e lenesa si oare ea cand va merge dar in schimb a vorbit foarte repede...si parintii nu sunt foarte vorbareti,si nu au facut nimic deosebit cu ea fata de alte mame..pur si simplu asa s-a nascut...nu este ca aceasta fetita de care zici tu,dar cred ca exista si genii.
Asa ca si aceasta fetita care este o exceptie,vorba ANDREEI,sa -i dea Dumnezeu sanatate si sa aiba o copilarie frumoasa...din pacate acesti copii,genii, au viata diferita si uneori scurta.
LUCIA drum bun si distractie placuta!
ANDREEA am vazut pe Gogo... si mai vrem poze!
la toata lumea,weekend placut ,pe maine!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Poze cu noi avem la casuta de sus
maria2mami spune:
Mirela si Maria stie "ingelaciu mieu" si Tatal nostru complet, vers cu vers de pe la; 2 ani....asa ca...
www.youtube.com/watch?v=kNLXjXxj3J8" target="_blank">Ia uitati aici .......nu mai pot ce-mi place
Just..... Maria
PS...........si ea e un geniu
light spune:
Multumesc mult Mirela!Da, si Liviu stie cuvant cu cuvant ambele rugaciuni de la varsta de 2 ani.
fara drept de semnatura
Danelutza spune:
Intrat sa va salut, pupici si sa ne auzim cu bine cind ma intorc miine plecam
Vacantza placuta la mamicutzele care pleaca la mare sau in alte zone fara mare
P.S.Andreea, scumpa foc Gogo , vorba cuscrei, si eleganta foc
andora spune:
Mai ma omorarati cu complimentele multumim fain de tot !!!
Drum bun Danelutza aveti grija sa nu schimbati ginericu pana va intoarceti
Da mai asa e, multi copii dastepti... sa vedet la tara ce de copii din aceia crescuti liberi si far de frica cum vorbesc perfect la un an jumate si cum duc ei si aduc vaca de la pasune la 2 ani fix... (sau vaca pe ei)/ Noi cu rugaciunile stam mai prost haha, inca nu avem 1 an si 10 luni dar nu stim dect "gelashu neu/ zeu/ mic, tu male, ap, tu tale, eshte, paejte, anin" Si cate un cuvintel ici=colo din "Tatal Nostru".
hehe, si stiti ca Alexuta Alinutei mergea la impartasit singurica cu lumanarica de muuuult cumintica? Da de mult de tot
Mirela la voi e cald???
Va pup.... va doresc o noapte linistita si copilasi cuminti!!!!
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
CRISMIR spune:
BEEEEEEEEEI,sunteti criminale
da,pai si al meu e un geniu,chiar daca nu zice inca mare lucru si are 1 an si 9 luni,ca doar e al meu,mancalar mama...las ca o sa vorbeasca el si imi va ajunge,sunt sigura,ca si asa ii turuie gura,dar pe limba lui,mai mult...
MIHA,LUCIA,ANDREEA si felicitari puiutilor vorbareti!..eu nici nu l-am invatat rugaciunile...l-am invatat "melc melc cotobelc"(pe langa altele de acest gen)..si el imi zice doar"mec mec mama"...adica ca vrea sa-i zic eu poezia,ca deh,e mai usor nu?!
Gata fug,sa mai bantui pe aici
la toata lumea,pe maine!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Poze cu noi avem la casuta de sus