Mamici casnice (62)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
alexa si mami spune:
andreea, ce ai mama de la un timp cu ocultismu' asta!?:))) te credeam om serios! cine "e" mireseii?
alexa
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
light spune:
O da, la un an jumate sa stie calculator pare cam trasa de par.Iar cu cele oculte, ma cam fascineaza si pe mine si stiam si io de petele acelea din poze. Ba chiar am citit si ceva carti interesante. Da nu mai zic nimic ca ma luati si pe mine in primire.
fara drept de semnatura
alexa si mami spune:
hai mey fetelor ca nu va ia nimeni in primire, am glumit si io. spuneti ce aveti pe suflet:)))) si io ma mai uit pe la tivi la emisiuni cu mistere nedeslusite, nu sunt nici io asa de "nevinovata".
la noi e cit de cit racoare, a plouat azi noapte si acum picura. oare am scapat de canicula???
alexa
andora spune:
Ai ma Alina ca nu e ocultism e doar curiozitate... mie mi-ar placea sa fie ingerasi sau energii pozitive depinde cum le spune lumea.... curiozitatea stiu ca nu e buna de multe ori, dar incerc sa fie ceva nevinovat
. Crezi ca e impotriva credintei?
Miresucii sunt doi prieteni, am fost sambata la biserica la nunta lor.... uite-o pe Uca in rochita de gala , inca n-am pus poze pe net..
Lucia si pe mine ma interesau mult chestiile astea dar demult in adolescenta. Imi luam "Revista fenomenelor paranormale", daca nu faceam asta nu imi cunosteam nici sotul. si citeam toate protstioarele, sigur ca filtram ce era evident prosteala pe fata.. dupa aia nu am mai avut treaba cu asta ani buni. Si acum intamplator m-am gandit la asta. Eram curioasa sa va intreb si pe voi
A propos de "luat in primire", eu va rog din suflet s ma luai n primire imediat ce va dati seama ca ar fi ceva in neregula cu mine, eu nu ma supar deloc-deloc, va sunt recunoscatoare! Va sarut!!!!
Alinuta la tine a mai plouat o data sapt asta nu e corect, vreau si io! Si la Fla la fel . Desi prefer caldurile astea iernii....
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
alexa si mami spune:
andreea, printesa. i-am zis alexei - raluca - si ea - aiuca:)))
si eu ma intrebam acu' citeva zile, oare ce prefer vara sau iarna si tind spre iarna. vara imi place doar pt concediu la mare.
este un subiect pe la generale cu complimente pt barbati si de curind am primit confirmarea ca barbatii sunt prea ingusti la minte si nu vad bariera dintre prietenie si flirt. sunt cam dezamagita:( chiar nu poate exista prietenie intre o femeie si un barbat fara alte implicatii???
alexa
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/maria2mami/maria2mami.jpg)
maria2mami spune:
neata fetele
Andreea ce frumusica e prinssesa Gogo...mai baga booze.
Fetele azi sunt suparata rau, tatal celei mai bune prietene MAdalina (cu care ergem la mare) a facut ieri de dimi accident de masina si e in stare fff grava la spit 9.
Avea pb cu tensiunea....ieri i-a luat-o sotia de dimi si avea 27!!!! si sa imbracat cu tricoul pe dos cu pantalonii pe dos si a dat sa iasa pe usa sa plece. Sotia i-a reprosat ca sa se uite cum sa imbracat ca nu e bine, ca se simte rau si mai bine sa stea acasa...si el ia reprosat ca e tarziu, ca e 5 jum si a intarziat, desi ceasul era 7 a inbrancit-o si sa urcat la volan si a pl..... (deci...clar avea pb!)
Ei stau in Colentina Andronache si pana la sosea are de ocolit cateva stradute ...norocul lui ca nu a ajuns in trafic. Inainte cu 50 de m de sosea a busit 2 masini parcate si masina lui a facut-o varza. Sa lovit ci capul de volan....au iesit proprietarii masinilor, au inceput sa-l injure, crezand ca e beat...si pana la urma unul dintre ei a reusit sa-l recunoasca si la dus acasa.
Apoi imediat l-au dus la fundeni ca era aproape si de acolo la spit 9.
I-au facut analize si i-au descoperit un cheg de sange pe creier de 10 mm.
Acum am vb cu Mada si e binisor, e sub tratament, nu recunoaste pe nimeni, aseara a fost Marinel, sotul ei sa-l barbiereasca si cand sa apropit de el a inceput sa urle...ca vrea sa-l omoare...sa plece ca e un crimina....etc
Delireaza, sunt momente cand e lucid.....nu rec pe nimeni.....e un barbat tanar , de varsta cu tata 50 si ceva de ani, e un om de milioane, e sufletul petrecerilor...e saritor......
Duminica mergem si noi la spital....
Revin ca sunt furioasa....Doamne ajuta sa fie bine, sa se faca bine ca mai are 2 fete, surorile Madalinei, de crescut.
Just..... Maria
light spune:
Aoleu mai MIha, ce ghinioane!Sa dea Domnul sa isi revina omul, sa se insanatoseasca.Si noi plecam maine la mare, dar cu ce aud pe la tv si vad, mi se face groaza, cu atatea accidente.
fara drept de semnatura
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/maria2mami/maria2mami.jpg)
maria2mami spune:
Da sper sa fie bine....trebuie sa fie bine!
Lucia unde mergeti la mare...poate ai zis...ori sunt eu ...si cat stai?
Restul ........pe afara?
Just..... Maria
andora spune:
Alinuta, Mmiha multumim
Mmiha offf Dumnezeu sa-l ajute... si ce se poate face cu cheagul? Mai dar cum tensiunea 27 , eu stiam ca la 20 esti... la limita. A mai avut episoade din acestea de amnezie sau halucinatii? Bunica mea facea asa..criminali, hoti samd... Sanatate multa-multa si trratament cu succes!
Alina ia sa bag si io un ochi la subectul ala, auzi ce minte pot avea.. eu si cu actualul meu sef glumeam si vorbeam de toate si ha, nu cred ca era flirt deloc .. si mai am un prieten bun culmea cunoscut pe net care tine si la mine si la sotul meu enorm si chiar ne ajuta de f multe ori sa comunicam cand el un era in tara.... auzi la ei
Lucia grija mare daca mereti cu masina... sa va distrati bine-bine!!!!
Hai ca ma trage Uc de maneca, mai navighez si io pe disi nitel
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
light spune:
Miha mergem in Constanta, in apropiere de Mamaia, stam 5 zileMersi Andora, sper sa nu avem probleme.
fara drept de semnatura