Mamici casnice (62)
Raspunsuri - Pagina 11
mariussimiuc spune:
Flavia,vezi ca si Dana banana e Fecioara (sau trebuia cu f mic?
) de-a noastra.Tre sa facem sapaturi sa vedem cand si cum! ![]()
Fetelor,eu sunt suparata rau,dar o sa-mi treaca.Sper! Am luat-o in freza de nu m-am vazut! Din toamna cand mi se termina CIC nu mai am loc de munca.Cica s-a desfiintat postul meu!
Trebuie sa-mi caut servici! Ceapa ma-sii de treaba! Asta e! Un sut in
un pas inainte. Oare? ![]()
va pup
http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc
light spune:
Da Miha, si io la fel zic, un pas inainte un sut in fund. Nu dispera, trbuie sa fie mai bine. Bafta mare!
fara drept de semnatura
alexa si mami spune:
saluty gagici!
azi am avut program de dezmat cu o prietena buna la cumparaturi
, fara cupii, normal:)
cine ma poate ajuta, ca io ori sunt
, ori... caut si eu sa-mi descarc noua melodie de la mandinga - gochii. o are cineva?
dau o bere
alexa 
andora spune:
Lucia ce rumos, inseamna ca meritati!
Mai culmea si eu m-am rugat sa fie lei taica-sau intr-o poza a lui de la gradinita, si e mai mult decat leita, numai ca nu e baiat e fata 
Miha nu te surmena, e naspa acum dar nimic nu e intamplator, o sa vezi ca to raul spre bine! E greu sa gasesti ceva in domeniul tau? Multi pupici si fruntea sus 

site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
lunna27 spune:
Andora hai ca m-ai prins,recunosc.....am o gramada de treaba dar acum doarme Ana si mai somez un pic pe aici.Inca nu-mi vine sa cred ca WE-ul asta o sa fim la mare
,dupa cum vedeti eu deja visez ![]()
Miha curaj...aunt sigura ca ai sa gasesti tu ceva ![]()
Dana
alexa si mami spune:
miha, stai calma ca nu e
asa negru.
o prietena de a mea a patit acelasi lucru cind baietelul ei avea 1,3 luni. practic mai avea 9luni de CIC si a zis sa se apuce sa caute ca sa nu stea pina'n ultimul momen si in 2 sapt era la noul job, mai bine de cit cel pierdut. asa ca DD ajuta!
alexa 
andora spune:
Lunna bagajul e gata? ehehe, unde veti fi voi sambata la ora asta 

?
Alinuta wow, supr bravo voua
va facurati deci de caaappp.. Mai ce melodie e asta? Eu tocmai descarcai un folder cu mandinga si n-o gasesc... ![]()
Danelutza stai ca acum m-am prins, ma nu e nevoie sa intri la pag personala (caer nu mere) doar in profil e la inceput o rubricuta unde treci homepage-ul si-ti apare casoaia. ![]()
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
maria2mami spune:
"Maria2mami eu zic sa acoperi usha de la socroshenie cu un zid
, iote asha ca sa nu se auda zgomote de la ea
, iar dupa... pe perete pui un tablou frumos sexy-nud
cu un tip beton "
Danelutza
....gand la gand cu bucurieeeeee.
Bey socrosenia e de coma....eu i-am zis initial sa scot tocul de la usa si sa facem zid...da ea a zis ca:
".... NU!....pe lumea aialalta....o sa ma ziditi ca pe Ana lu' Manole ....".....si daca ne convine sa o astupam cu un dulap.
Apoi i-am explicat filosoafei adevarata poveste cu Ana lu' Manole
E panicoasa rau, noaptea doarme cu lumina aprinsa in camera
...daca va vine sa credeti, si cand se duce la WC il trezeste pe Mister Socru' sa mearga cu ea![]()
Lucia
...nu avea mey fustita, bagheta sii coronita.....da' mai avea putin si-mi pupa si manutzele mele de prinsssesa![]()
Sefa bananelor ziceti ca tre sa dea de baut...luna asta?
Hmmmm, pai la ce primire o sa-i facem 

....

PS oare v-am zis ca ma duc la mare la hotelul unde sat Base si consoarta
....deci sunt VIP-a?
Bey gasesc io acolo un net caffe?
Just..... Maria
alexa si mami spune:
andreea, e noua melodie, cred ca prima fara elena. pliiiiiiz, cine o are? multam ,anticipat :)
alexa 
lunna27 spune:
Alina de ce nu cauti pe ODC sau DC+ ,sigur o gasesti 
Andora,bagajul nu e gata
dar mai am timp zic io'...Sambata la ora asta???Nici eu nu stiu ca cica se schimba vremea
,sau poate pe plaja va fi ok ![]()
Dana