Piatra Neamt - Perla Moldovei (9)
Raspunsuri - Pagina 28

Laura25 spune:
Lunna e intr-adevar in stil rustic, cu lemn mult, dar eu tot zic ca e fain. Au ferma lor si produsele sunt proaspete, atmosfera e foarte placuta si pt 100 de persoane e numai bun.
Bona deocamdata nu am gasit. Am apelat la agentia Maxideea si au sunat o doamna care sta in Darmanesti care a fost de acord sa vina sa stam de vorba, dar cand sa ne intalnim, a venit "montata" de acasa ca nu vrea job-ul. Ca ea vrea numai un copil, ca nu se baga la gemeni ca e foarte greu si responsabilitatea dubla. Ca nu crede ca face fata, mai ales ca sunt asa de mici. A cascat niste ochi si a facut o mutra cand i-am povestit cum ii scot eu singura afara, ca a zis ca ea in nici un caz nu poate asa ceva. Au ramas ca cei de la agentie sa mai caute si o sa ma contacteze zilele urmatoare. DAr m-au avertizat ca foarte greu se gaseste o bona care sa accepte gemeni.
Eu pentru 6 ore am zis ca ofer 3 mil. Dar tipa de la agentie a zis ca pt 9-10 ore, la un copil, pretul este intre 4 si 5 milioane.
Laura de shtrumphi,
Rares si
Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Laura25 spune:
Mi-am amintit sa precizez pt Alynutza ca din ce am vazut eu, nuntile mai "de fitze", adica unde persoanele in cauza au ceva gros in cont, se tin in saloanele de la Hotelul Ceahlau. Acolo ofera si meniu mai select: icre negre si rosii, somon ... chestii de astea.
Laura de shtrumphi,
Rares si
Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Alynutza spune:
Multumesc mult mult de tot pentru ajutor. O sa-i transmit cunostintei mele si va decide ea ce si cum.

sunt_mamica spune:
ma mai tineti minte?
pe pag a5a mai fetelor??eu stiu ca suntem mai vorbarete
haide-ti la scris ca de nuu
si ca sa aveti chef dau si o ..asa ca sa v-a treziti!
ilinca

lunna27 spune:
Andreea bine ai revenit!!
Asa Andreea pune biciul pe noi....nu prea ne tinem de treaba!!!
Dana cu Paul(8.09.2000) & Ana Maria(6.09.2004)

ana1980 spune:
Mai fetele, facem si noi ce si cat putem....
Cam urat afara azi....dar tot ma duc la cumparaturi dupa-masa....

pisicuta si matei spune:
Salutare!
Ce mai faceti? Nu ne-am mai vazut de mult ca de 2 zile nu mai avem net.Noroc ca l-au reparat azi.
Eu sunt ok cu jobul sunt inca in training si ne dau astia dureri de cap cu teancuri de material si nu stiu cate aplicatii IT,dar in rest mi se pare chiar dragut
Va pup si mai vorbim pe diseara sper!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

ionella3003 spune:
buna, dragele mele!
sunt_mamica, bine ai revenit printre noi!
am reusit sa ajung si eu azi un pic mai devreme acasa... asa ca am intrat repede sa va salut si sa ma laud ca puiutul meu implineste astazi 2 anisori! Asa ca... dam de baut !
La multi ani fericiti, dragostea mamei!
Ionela si Alex
(DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

pisicuta si matei spune:
Alex sa resti mare si destept si sa te iubeasc tare mult mama ta
.
Ionela te asteptam cu poze.
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor