Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (33)
Raspunsuri - Pagina 5
ana_maria222 spune:
Bey, nu mai zice fetei ca am mancat eu toate fursecurile....ca doar te-ai facut ca-mi dai!!
Mai bine va dau eu o inghetata!!! ce ziceti??
Pozeeee
Mancarica
ana_maria222 spune:
Aaaaaaa..si ca sa vezi teo....tie iti zice ca nu mai are iar mie imi mai ofera? ce sa intelegem dom'le? ca ma iubeste prea tare? sau ca te iubeste pe tine si nu-ti ofera fursecuri sa ma ingras doar eu?
Pozeeee
Mancarica
georgi75 spune:
Ia uite frate...Dupa ce s-a saturat...nu mai recunoaste...Iti mai dau io altadata???
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE
ana_maria222 spune:
quote:
Originally posted by georgi75
Ia uite frate...Dupa ce s-a saturat...nu mai recunoaste...Iti mai dau io altadata???
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
hai ia o inghetata de la mine.....ca se anunta 35 Grade!!!!!!!!
Pozeeee
Mancarica
daniela_daneza spune:
Neatza!
Si ce-i galagia asta pe aici asa de dimineata! Lasati oamenii sa doarma...
Anamaria, tu care la ora asta abia aveai 2-3ore de somn, ce ai facut de esti asa vioaie si te duelezi cu Georgica? Ia vedeti ca acum pun biciul pe voi.Si va dau eu fursecuri de nu va vedeti
Teodora, multumesc de cafea !Multa sanatate nepotului si drum bun in Germania !Sa il aiba DD in paza! Cum e la servici? Pup!
Corina, ai fost o frumoasa, ca de obicei, iar rochia a fost "cool" .Ati fost niste nasi adevarati!Sa va triasca finii! Unde a fost nunta?
Nasica, spor la treaba, sper ca nu te mai doare spatele, si sa iti traiasca fetita prietenei !
Adina, spor la treburi.Ia-le usor , ca sa nu intri in panica.Faci cat poti, apoi lasa-i si pe altii sa mai faca .Concentreza-te l nunta .Cum a fost la mare? Pupici!
Krelia si matale tot cu pregatirile de nunta? Succes!
Trendulici, tu ce faci ?Tot cu agitatia de nunta ?
Georgiana, multa sanatate mamei tale .Spor la treburi si sa imi aduci si mie ceva de la tara !
Va pup si va doresc o zi minunata!
Nu va mai dau cafea si nici suc, va dau o bere
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
georgi75 spune:
Lasa lasa...Ca plec io...
Sa vedem pe cine mai certati asa la prima ora...
Danezo
ana_maria222 spune:
eh georgi......las ca te putem certa si la pranz si seara...oricand!!!
Pozeeee
Mancarica
daniela_daneza spune:
Zabaucelor, am glumit! Va pup si va iubesc ..
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
krelia spune:
Neatza zaba!!
va pup si va doresc...racooooaaaareeeeee!! ...si cate un nescafe frappe de la fata!!
daniela...hmm..pregatiri...pai cam da...ca saptamana asta + viitoare tb sa platim hanimunu'...sa facem analize..sa depunem actele....pi pesti doo saptamanai ultimile detalii cu rishtorantu'...si de pe 23....pa!
..sa vad ce naiba imi pregateste maimutza asta...ca stau ca pe jar
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006