Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (33)
Raspunsuri - Pagina 27
SunSmile spune:
Ehhhh..cine stie?!? Poate nici n-ai nevoie de asa bagaj maaare! Vedem, vedem.....
Geo ma bucur din suflet ca mami tau e mai bine! Tin pumnii!
Pupi la fete!
The future belongs to those who believe in their dreams.
fannna2003 spune:
hi hi hi...krelia...nu stiu de ce dar am eu asa un simtz....ca taaaare te asteapta si alte surprize....mai vorbim...bravo fetele!!! sa va distrati si ptr noi...doamne de m-as putea face sa bazai pe acolo...tare mult mi-ar place sa-ti vad fata krelia...pai tu cu de-al de sun te pui...e maestra in asa ceva...dar intre noi fie vorba....al tau sotior e mai tare ca tine in
Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez
krelia spune:
pai nici nu-l fac mare, iti dai seam!!
Da' acolo, o pijama, un papucel si-un tricouash..tot trebuie sa pun...ca de altfel..sigur ne vom intoarce cu briz-brizuri de la shopping ...
daniela, normal ca numai gagicile ..gagii raman pe metereze...care sa scoata blanosu' afara ...care sa pazeasca bmw-urile..care sa aiba grija de tara bolnavioara si ultimul, saracu', mireselul meu care va trebui sa ma astepte ca pe painea calda ...si de luni, 220 taticule
fanna, sa fii convinsa...una sigur ma paste sambata viitoare ..nici nu vreau sa ma gandesc ..hihihii...
pupi la fete!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
daniela_daneza spune:
Krelia , bravo ! Asa surprize sa tot fie! Si nu te impacienta ca si urmatoarele vor fi plakute! Ca te iubesc fetele , si noi bineinteles ,si vei avea parte de frumuseti!Distractie le maxim.Parca ati fi cele 4 din " sex in the city ' ....:)
Eu nu mai am stare ! Vreau sa plek odata ! Diseara tre sa ma pregatesc eu si bagajul , pe cat posibil.
Va pup si revin mai pe seara !
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
krelia spune:
SUPER TARE!!!
sincer..sa stii ca si eu ma gandeam intr-o zi ca parca ne-a adunat Dzeu ca pe alea....acu'..stau si ma intreb care din noi o fi Samantha
Va pup fetele, si dk mai e timp..mai intru maine....ca plecarea e otzara mai incolo...daca nu...va zic d-acu week-end placut si sa ne citim cu bine la intoarcere!
ahg..si saru'mana pt urari!
quote:
Originally posted by daniela_daneza
Krelia , bravo ! Asa surprize sa tot fie! Si nu te impacienta ca si urmatoarele vor fi plakute! Ca te iubesc fetele , si noi bineinteles ,si vei avea parte de frumuseti!Distractie le maxim.Parca ati fi cele 4 din " sex in the city ' ....:)
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
SunSmile spune:
Daca tii tu mortis sunt io S.. Da' varianta cuminte si maritata.... Si plecarea e la 16.20, dar io kiar nu cred sa mai am vreme sa intru...la cate am de rezolvat!
Dany spor la facut bagaje si tie! Si distractie maximaaa!
Fetele acum chiar va pup...caci ma cheama datoria de mama(denaturata), care-si lasa copilu singur!
Si DA...o iubim tare tare pe zuzu asta mica....si daca cineva se ia de ea, are de-a face cu noi!
Pupiiiiiiiiiii
quote:
Originally posted by krelia
SUPER TARE!!!
care din noi o fi Samantha
ca plecarea e otzara mai incolo...daca nu...va zic d-acu week-end placut si sa ne citim cu bine la intoarcere!quote:
Originally posted by daniela_daneza
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
The future belongs to those who believe in their dreams.
andreea_trend spune:
Ce mai fac opti dragi???
Mai apar si eu dupa o lunga pauza ... insa deee treburi multe... probleme ... dar si lucruri frumoase de care deja stiti
Ce mai ... cea mai super petrecere.. cum n-a vazut lumea pana acum ... (trebuia sa i-o coacem )... cu multe si distractie maxima ... ca doar merita
Acum fug sa fac un mini bagaj...
ana_maria222 spune:
Hop si eu....desi am calc deschis de dimineatza nu am scris deloc...am fost la curte si am smotruit...am dat cu mpul in toata casa, am sters praful, am schimbat prosoapele, am asezat mesele, am impaturit servetelele sa nu mai stau maine, am pus bautura in lada frigorifica...apoi am fost sa ma pensez....sa cumpar prajiturile si ce imi mai trebuie...
maine merg la epilat si la coafor si sa imi iau artificii de tort...si atat...
apoi....sa inceapa petrecerea...sa cante muzica....
Pozeeee
Mancarica
georgi75 spune:
Neatza.
Nici o cafea?NImic?
Hai ca dau eu
Trendulici bun revenit.Pe unde ai umblat?
Ana tu ce petrecere pregatesti?Ca m-am uitat la listutza si te aniversam abia in septembrie.Sau facu cheful de Sf. Marie azi?
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania[/url]
POZE
daniela_daneza spune:
Neatza!
Daca cafea v-a dat GEORGI , sa va dau eu un suculet rece ...ca deja e f cald , sa va racoriti!
Eu m-am trezit cu o mare durere de cap, dar sper as imi treaca !In linii mari bagajul e facut, mai am doar sa le pun in geamantan.Si la drum!
Georgi , Anamaria face petrecere pt. ziua onomstica!
Pup si revin in cursul zilei!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"