Clubul optimistelor zãbãuce rrrãããu! (33)
Raspunsuri - Pagina 26

fannna2003 spune:
fannna2003 spune:
 yeesssss!!!!...stiam eu ca o sa fie ceva care o s-o dea gata pe krelia....yessss!!!
ma bucur si sunt alaturi de voi la petrecerea surpriza(virtual...dar sunt prezenta)
in alta ordine de idei...sunule...nici nu-ti poti imagina ce dor ne-a fost de tine...las ca te prind eu intr-o zi si te trag de urechi...sau sa te iert...inca ma mai gandesc...
Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.  
Gabriel José García Márquez  

fannna2003 spune:
fannna2003 spune:
 si sa nu uit ...tare mai esti carcotasa danezooo...

fannna2003 spune:
fannna2003 spune:
 si ca sa nu zici ca-s rea iti dau pe mail o cafea cu lape...sac

daniela_daneza spune:
daniela_daneza spune:
 Woau ....super surpriza ! Petrecere frumoasa zapaucelor! Mergeti numai gagicile, nu ! 
Fanna , crezi ca sunt carcatosa ! Nici nu ai vazut nik!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

fannna2003 spune:
fannna2003 spune:
 ia sa vad ...desfasoara-te...sa vada si fat ce poti

daniela_daneza spune:
daniela_daneza spune:
 ...ma desfasor dar numai in particular ...
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

georgi75 spune:
georgi75 spune:
 Salutari opti.
Incep si eu sa-mi mai revin.Dupa ce ieri am primit o veste bomba, azi aflu ca dr s-a inselat.Sau ma rog, a confundat pacientele.Sunt din nou plina de speranta (a cata oara????).
Am vorbit cu Daneza si mi-a transmis pupicii vostri.Va multumesc ca va ganditi la mine si vi-i intorc inapoi.  

Sunuleee halal surpriza...Cia sunteti nebunele si prietene adevarate.Sa va distrati frumos.Ma intrebai de post.Da, am obtinut post asa ca de la 1 septembrie sunt la scoala.
Addinelu  si fii calma.CASA DE PIATRA.
 si fii calma.CASA DE PIATRA.
Altceva...ce sa va mai zic...Santierul e deschis in partea cealalta.Nu mai am usi, geamuri, am spart debaraua, acum dam faianta jos sa punem alta.Cred ca ma opresc la portocaliu.Imi trebuie vreo 30 de metri.
Cam asta ar fi.Va  si revin dupa ce papa STef si o bag la nani.
 si revin dupa ce papa STef si o bag la nani. 
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sã te inseli, decât sa fii pesimist si sã ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania[/url]
  POZE

fannna2003 spune:
fannna2003 spune:
 ma bucur sa aud ca ti-ai mai revenit...cum sa incurce pacientele...hai ca e de coma dr iti tinem pumnii georgi
sper ca ti-a transmis daneza sal de la mine ca de nu...am eu grija de ea

georgi75 spune:
georgi75 spune:
 Ei bine...da.
Dr a avut 2 paciente in aceeasi zi din Slatina.Mama si inca una.Iar ieri cand a mers cumnatul meu la el, i-a zis ca mama are o tumoare de marimea unei mingi de handbal la unul din rinichi.Deci, cancer.Ramanea sa-i faca tomograf apoi punctie sa vada daca e maligna sau benigna.De fapt era vorba de cealalta pacienta.Va dati seama prin ce am trecut.
Iar azi dimineatza la vizita i-a zis mamei ca a facut o confuzie.Bineinteles mama nu stia de tumoare etc.I-a spus sora-mii la tlefon.Si l-am pus pe cumnatul meu sa-l sune.Si i-a confirmat ca a fcut o confuzie, ca avea nervi din cauza ca la Slatina nu i-au spus femeii aleia ce are etc.Si-a cerut scuze.
Nu mai am draci pe el ca sunt prea bucuroasa ca nu e vorba de mama desi ma gandesc ca intr-un fel ma bucur de raul altui om.Dar...
Continua asa dar investigatiile.I-a facut azi endoscopie si tubul digestiv e OK.Maine urmeaza colonoscopie si luni tomograf.Sa vedem.
Sunt atatea in capul meu... ca sigur v-am zapacit si pe voi.
Cat despre salutari si pupici, asa cum am zis in mesajul anterior, i-am primit.Si de la tine Fannna si de la Addinel
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sã te inseli, decât sa fii pesimist si sã ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania[/url]
  POZE

krelia spune:
krelia spune:
 Iar va zic pofta buna!  ...ca de dimineatza nu apucai sa intru decat sa cetelesc...si hop-tzop fuga la detartraj + periaj, acu' 2 zile cosmeticaraie...ca nah..tb sa fiu mumoasa...nu buboasa
...ca de dimineatza nu apucai sa intru decat sa cetelesc...si hop-tzop fuga la detartraj + periaj, acu' 2 zile cosmeticaraie...ca nah..tb sa fiu mumoasa...nu buboasa 
Vaz ca deja madam SUNSMILE v-a anuntat plecarea la Viena 
...Cele 4 nebune care au speriat vestul 
Cele 3 au "complotat" "impotriva" mea cu toate rubedeniile..cu toate shefiile...si nah...ca ma urca maine in avion...
habar n-am cand e plecarea...habar n-am la ce ora ne intoarcem...stiu numah locatia....
cica...petrecerea burlacelor ...mi-au copt-o fratilor, parol!!
mii de scuze ca nu ati aflat de la mine...v-as fi spus mai devreme dar de dimineata abia ce-am aflat si eu...la telefon..norok ca eram pe scaun...ca altfel.... ...
...
acu'..pun-te pe facut bagaje, ca deh...pleci la drum!!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

26 august 2006