Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (33)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Neatza!

Sst ...liniste ...ca fetele optimiste fac nani.....numai una n-are somn .....adika EU.....doar eu , ca vb. singura pe aici!

Va fac cafeua , ca sa fie caldutza cand va treziti : , suc nu va mai dau , sunteti pedepsite!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

neata la optimiste.va doresc un wek placut
Daniela mersi de cafeluta e tare buna.
Georgi ai sa vezi ca o sa fie bine toate fetele suntem alaturi de tine daca nu real virtual sigur suntem alaturi de tine.fi optimista ,spera si gandeste pozitiv .atunci cand gandesti pozitiv parca totul merge mai bine.insanatosire grabnica mamei tale.

daca mai am timp o sa intru sa vad ce mai ziceti ce mai faceti acum plec la brico store sa iau parchet pt camera denisei calorifer vinarom ca sa dam deja prima mana.va si mai vb

familia mea de-ale croitoriei animalutze

Mergi la inceput

Teodora , spor la cumparaturi ! Ce bine ca iei calorifer, ca poate imi zici si mie cat mai costa, trebuie sa mai adaug unul in sufragerie, in baie vreau sa pun de perete si in bucatarie unul mic, ca ultimile 2 , pe care le am acum nu functioneaza....

Dany

Mergi la inceput

fetelor pe unde umblati? ne-ati parasit doar eu cu daniela mai suntem pe aici?

Mergi la inceput

vb cantecului " DIN CATI AM FOST ASEARA , AM RAMAS NUMAI NOI 2 ....' de fapt numai noi 2 : eu si Teodora .....mai, mai .....

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Buna fetele.
Hai ca mai intru sa va mai dau si vesti bune.De la 1 septembrie ma duc la scoala.Am prins post la repartizarea computerizata.E adevarat ca nu in oras(pentru ca nu au fost) dar intr-o comuna f apropiata la vreo 25 km de oras.Voi avea microbuz din ora in ora asa ca problema transportului nu se pune.Sunt bucuroasa rau.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania[/url]
POZE

Mergi la inceput

Felicitari Georgi ! Dar cu Stefi ce faci ?

Si eu sunt happy, stii tu d c !

Pup!

Dany

Mergi la inceput

georgi ma bucur ca mai vi si cu vesti bune si asa cum spunea si daneza cu stefi ce faci o duci la gradi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Hallo!

Am intrat si eu sa fac prezenta, ca altfel scoate iar Dany .
Georgi, multa sanatate mamei tale, iar tie multa putere si optimism. Felicitari ptr job!!!

Noi ne-am chefuit ieri si azi la fel, ca intr-o localitate de langa noi au 3 zile chef cu , , asa ca am iesit si noi cu prietenii si a fost f fain. Maine stam pe acasa si ne odihnim.

Va doresc o duminica placuta, ne mai auzim ca revin maine.

la toate optimistele,
Him

Bist du traurig? (Esti tu trist?)
Hast du Sorgen? (Ai tu grijuri?)
Soll ich dir mein Lächeln borgen? (Sa iti imprumut zambetul meu?)
Hilft es dir und bringt's dir Glück (Te ajuta si iti aduce noroc)
Gib's mir irgendwann zurück! (Da-mi-l cindva inapoi!)

Mergi la inceput

neata la opti intai va ofer o si pe urma am sa scot biciul pt ca sunteti pe pag3 si ati abandonat subiectul

Mergi la inceput