Clubul optimistelor zãbãuce rrrãããu! (33)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Bau!
O seara faina va doresc, optimistelor!
Oare unde o umbla madam C??? Se pregateste de nunta sau i-a mancat Jessy urekile?
Dany tu n-ai venit de la nunta???
Hai pupi la fete dragi!

The future belongs to those who believe in their dreams.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Am reaparut si eu! Va pupicesc pe toate! Sunt inca fff obosita dupa nunta...maine am program de relaxare ca sa-mi revin...

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Azi am lasat deoparte DC-ul si am fost gospodina.Am copt vinete si le-am pus la lada, teci de fasole...Ce sa mai vrednicuta rau.Astept laudele....Nu va zic ca a fost asa cald... ca am sarit direct in

Corina bun venit inapoi.Relaxare placuta si vrem pooooze...Sa vedem si nasica si rochitza.

Apropos de nunti...Danezoooo unde umbli soro?Fugisi cu vreun Fat Frumos? .Hai... pe baricade...Gata distractia...Maine te asteapta Ciumafaia.

Ana sa-ti traiasca finutul. Si mamaica ta ... e frumoasa foc

Teodora si la tine.Ce-ti face domnisoara frumusica?E cu voi sau plecata pe undeva?

Acu mai dau ture pe DC ca azi a stat sor'mea calare pe calculator de n-am avut loc de ea macar sa va mai pup si io.Imi venea sa

Hai pupi racorosi.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sã te inseli, decât sa fii pesimist si sã ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

neata fetele va invit sa bem cafeaua pina nu se incalzeste prea rau afara.
Georgi fetita mea este la mama mea sper ca astazi cand pleaca varul sa mai vina sa mai stea si pe acasa ca asa vine sta 5 min si pleaca inapoi la mama norocul meu ca sta mama aproape si daca mi se face dor de ea ii dau un tel si ii spun sa vina acasa.
Daniela unde umbli ieri te-am asteptat sa dai sucul.sau vb lui georgi ai fugit cu vreun fat frumos?
Ana ma gaindem ca stai pe aici pe la noi prin rahova de ati venit la bragadiru.
bravegirl asteptam pozici

familia mea de-ale croitoriei animalutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

neata fetele!
teo multam fain de cafea
georgi da harnica mai esti ...eu de-abia vineri ma apuc de copt vinete si sa pun castraveti la murat sa aiba ce papa familionu...poate pana la iarna imi da si mie nenea dr dezlegare la muraturi ca mor dupa ele...si daca tot mi-am adus aminte sa o sun pe vara-mea sa vad de cas de oaie...hai ca va plictisesc cu planurile mele...
danezo pe unde umblii?
Corina te asteptam la povesti...
ana maria tu dormi la ora asta....sa-ti traiasca nepotelul si nu numai...frumoase poze...
neamule de tine vad ca nu prea dau pe-aici...vaz ca esti ocupata...de fapt ce sa mai acuz ca si la mine e la fel
pup fete optimiste de la mic la mare fara sa omit niciuna
hai ca la munca dar revin...

Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez

Mergi la inceput

neata fetele!
teo multam fain de cafea
georgi da harnica mai esti ...eu de-abia vineri ma apuc de copt vinete si sa pun castraveti la murat sa aiba ce papa familionu...poate pana la iarna imi da si mie nenea dr dezlegare la muraturi ca mor dupa ele...si daca tot mi-am adus aminte sa o sun pe vara-mea sa vad de cas de oaie...hai ca va plictisesc cu planurile mele...
danezo pe unde umblii?
Corina te asteptam la povesti...
ana maria tu dormi la ora asta....sa-ti traiasca nepotelul si nu numai...frumoase poze...
neamule de tine vad ca nu prea dau pe-aici...vaz ca esti ocupata...de fapt ce sa mai acuz ca si la mine e la fel
pup fete optimiste de la mic la mare fara sa omit niciuna
hai ca la munca dar revin...

Mergi la inceput

bei cred ca-s beata...ma rog...nu mai conteaza, hai sa va binedispun

Dupa indelungate cercetari, la o maternitate a fost construit un aparat care sa transfere o parte din durerile nasterii de la mama la tata. In sfarsit a venit ziua sa se testeze aparatul, si a fost gasit un cuplu care a fost acord cu experimentul.
Pentru inceput, i s-au transferat tatalui 10% din dureri. Spre surprinderea tuturor, mama s-a simtit ceva mai bine, insa tatal se simtea la fel de bine ca inainte.
Asa ca s-a marit transferul la 30%, apoi la 50%... mama se simtea din ce in ce mai bine, insa tatal nu dadea nici un semn de durere. S-a marit transferul pana la 80%, insa doctorii au hotarat sa se opreasca acolo, deoarece din studiile lor anterioar a reiesit ca barbatii suporta mult mai greu durerea decat femeile, peste acest prag durerea putandu-le fi fatala.
-Vedeti cat de bine suport, a spus barbatul.
Daca tot am inceput experimentul, sa mergem pana la capat, sa nu ne mai reproseze femeile ca ele sunt cele care se chinuie sa nasca!
Doctorii s-au lasat convinsi si au marit transferul pana la 100%.
Femeia a nascut fara nici o durere, iar barbatul a fost foarte mandru ca el nici macar nu a simtit durerea transferata.
Si ar fi fost poate la fel si in ziua de astazi, daca la intoarcerea
acasa nu l-ar fi gasit pe postas mort pe scarile locuintei sale...

Mergi la inceput

Vine odata la Gepetto Pinnochio sa vorbeasca cu el : Tata, uite am o problema...
Gepetto: -Ce problema mai Pinnochio ?
Pinnochio: - Pai, uite nu pot sa fac dragoste cu prietena mea
Gepetto: - Pai de ce ?
Pinnochio: - Uite, din cauza aschilor.
Gepetto: -Uite , mai Pinnochio o sa iti dau niste smirghel si cu asta rezolvi problema.
Dupa cateva zile, dupa ce pleca Pinnochio, Gepetto se duce sa il vada.
Cand, in mijlocul casei, Pinnochio plin de smirghel, aschi pe jos... Gepetto il intreaba :
-Pai ce faci mai Pinochio, unde e prietena ?
-Ee, cine mai are nevoie de prietena cand ai smirghel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Salutare optimistelor! Poze o sa incerc sa pun diseara...ca de, e mai grele cu tehnologia asta...
Azi nu am chef sa fac nimic...as lenevi toata ziua in pat...dar nu mai am nimic de mancare...trebuie sa ies sa cumpar cate ceva...

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Acum 2 saptamini a fost ziua mea.Cand m-am trezit
dimineata nu ma simteam prea bine si speram ca sotia
o sa-mi cante Multi ani traiasca... si eventual o sa-mi dea un cadou ,dar ea nu mi-a zis nici macar buna dimineata...Copiii si ei
s-au asezat la micul dejun fara sa ma felicite.

Am ajuns deprimat la birou, cand am intrat pe usa secretara plina de euforie mi-a zis "La multi ani !"
M-am simtit un pic mai bine,macar ea si-a adus aminte de ziua mea...
Am lucrat normal si spre dezamagirea mea nimeni din prieteni sau rude nu m-a sunat sa ma felicite.
Aproape de prinz secretara a intrat la mine in birou si mi-a zis:
"Ce-ar fi sa mergem sa mancam impreuna"I-am raspuns ce e cea mai buna propunere pe care am auzit-o in toata ziua si am acceptat.

Am ales un restaurant intim unde am mancat bine, am baut si ne-am distrat de minune.

In masina, in drum spre birou,ea mi-a zis "Intr-o asa zi speciala de ce sa ne mai intoarcem la birou ... mai bine vin-o la mine acasa sa continuam sa ne distram"..
Bine am raspuns hai... si asa mai bem cate un paharel.

Odata ajunsi in apartamentul secretarei mi-a zis:
"Sper ca nu te deranjeaza daca am sa ma simt mai comoda"..
"Nuuu , nici o problema" i-am raspuns iar in sinea mea ma gandeam ca o sa fie o experienta interesanta!...

Ea a intrat in dormitor si dupa cateva clipe a iesit..... cu un tort imens cu luminari, urmata de sotia mea, de copiii, prieteni, rude, care cantau in cor "LA MULTI ANI!".... iar eu stateam ca un idiot in curu'gol ,in mijlocul sufrageriei...

Asta e motivul pentru care am dat-o afara pe secretara.

Si sa va mai spun niste "culmi":
Culmea croitoriei: Sa intorci pe dos costumul lui Adam
Culmea cruzimii: Sa-ti omori timpul
Culmea zgarceniei: Sa latri tu in curte sa faci economie de caine.
Culmea furatului:Sa-ti furi singur rufele de pe sirma
Culmea vitezei:Sa alergi de unul singur si sa te prinzi din urma.

Mergi la inceput