Clubul optimistelor zãbãuce rrrãããu! (33)
Raspunsuri - Pagina 17
gogosar spune:
Georgi mai am putin si ma apuca disperarea.Stii cum e cu meseriasii care vin cand au ei chef.Am stat dupa ei si de aia sunt si acum cu casa vraiste.Adica fara covoare si asteptarea finalizarii.Am zis eu ca pana terminam noi casa, se termina naibii si vara.Dar cum duminica viitoare plecam la mare( adik pe 20)vreau ca sambata seara sa fiu cu totul gata.
Daniela, saru-mana,spor as avea, dar...
fannna2003 spune:
danezo declar public ca esti o optimista zabauca iremediabil...tine-o tot asa
georgiharnica mai esti...pacat ca nu esti mai aproape ...te-as fi ajutat eu cu Stef
Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez
daniela_daneza spune:
Fanna , mersic! Asta sunt, cui ii place bine, cui nu , alta nu se mai gaseste!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
fannna2003 spune:
auzi vara-mea...dar de krelia nu mai stii nik?...ca mi-e dor de ea...si sun a Diparut...neamule daca trece vara sper sa rasari totusi in fiecARE ZI CA DE NU...
ana se pare ca e plecata..iuhuuuu sa te distrezi si ptr noi(vezi ca la mine sunt 4 membrii)
addinel spune:
salutare la opti. eu tot crizata, parca nu mai termin cu treaba, m-am saturat! cred ca sunt in pragul unei depresii. oricum, m-am inarmat cu multa spuma de baie si saruri si uleiuri si incep tratamentul de relaxare.
la toate zabaucele!
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
fannna2003 spune:
asa sa faci addinel...relaxeaza-te rasfata-te...mamaaa ca bine zici ....mi-ai facut o pofta..
georgi75 spune:
Pai sunt Fannna ca acum am luat nepotul la mine si cupilu' tre sa pape.Nu mai zic ca a bagat si fi-mea un mare farfurioi de varzica.
Mersic de oferta.Vad eu cum fac cu Stef.De exemplu acum astept sa adoarma si o las cu asta mic si trag o fuga pana la mama.
Him m-am tot tinut sa-ti urez bun revenit dar am uitat.
Addinelu mireselu si la tine.Sa stii ca treburile nu le termini niciodata asa ca fii calma.
Am dat raportul, fug sa fac vinete.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sã te inseli, decât sa fii pesimist si sã ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania[/url]
POZE
daniela_daneza spune:
Astazi fetita Georgianei ----Stefania implineste 2 ani jumatate ! Sa va traiasca, sa fie sanatoasa si sa va umple viata !
Um buchet mare de flori mamicii : si multi pupici fetitei
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
fannna2003 spune:
STEF...MILIOANE DE BALOANE PTR STEFSI MILIOANE DE FLORI PTR MAMA...GEORGI SA VA TRAIASCA SI SA VA BUCURATI DE EA
fannna2003 spune:
CRED CA ATI VAZUT CA AM FOST LA COSMETICIANA...