Iasule, mandra cetate! (38)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Lacra, mulumesc mult, ti-am trimis e-mail pe adresa de mail de aici de pe DC. Nu iti poti activa PM=ul? de la vecina mea si de la mine.
Mi-e dor de puiutii mei, Matei m-a intrebat aseara la telefon :la ce ora vin sa-l iau la mine acasa"? I-am spus ca duminica, si a fost multumit.
Pupici la toata lumea si Wk-end placut,
Gabriela si baietii
Dana se mai aude ceva pt maine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacrabaciu spune:

Gabi, cu toata placerea ... vrei te rog sa-mi spui mai exact ce se intampla cu PM-ul meu? incerci sa-mi scrii si spune ca e inactiv? sau pur si simplu nu reusesti? Ca eu m-am uitat in profilul personal si nu am vazut nimic in legatura cu PM-ul; mai zicea cineva ca e inactiv si eu nu am crezut caci alta data am primit ...

Cred ca am rezolvat intre timp

Cel mai mare bine pe care il poate face un tata copiilor sai este sa o iubeasca pe mama lor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

buna seara la fete,

Lacra, daca PM-ul tau ar fi activ l-am putea vedea scris cu rosu in bara de deasupra mesajului tau, vezi la Gabi de exemplu. Ceva s-a intamplat pe acolo daca zici ca ai primit pm-uri mai demult...

Gabi si Miha nu cred ca mai e ceva maine(la sedinta de infrumusetare ma refer), eu i-am scris d-rei respecrive, dar nu mi-a raspuns, iar daca imi va raspunde maine deja e prea tarziu, nu mai am cum citi mailul, eu sunt la firma zi-lumina, pt ca asociata mea a plecat in vacanta cateva zile incepand de azi...

Carmen2003, sa nu iti faci probleme privind programarea pt data de 15, am retinut, ramane doar sa imi spui ora si restul amanuntelor. Se poate si pe PM, nu e nevoie sa vii pana acolo, desi eu m-as bucura sa te vad, sau sa va vad, daca vii cu Alex...luni sunt acolo de dimineata pana seara...

Soni, tu acolo gatesti si mancaruri romanesti? Sotului tau ii plac?

Dorina, bun venit

Cenia, la voi a mai avut loc prezentarea programata pe luni?

Primavara 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Mama de printese, Danna: da, a venit la prezentare am avut doua domnisoare si o doamna din 4 anuntate si ne-a machiat cu fardurile ei personale. putine, dar ok. ne-am cumparat o crema hidratanta si un fond de ten. Reducerea la pret e asa de mica incit e nesemnificativa. Dar nu e profesionita la machiat si s-a vazut.

la lac
niste poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Cenia, asa mi s-a parut si mie, ca d-ra asta e incepatoare, de asta o asteptam pe prima, cea care m-a machiat pe mine. Se pare insa ca s-a ratacit prin Bucuresti de nu a mai aparut...

Pup fetele si plec la traba ca deja e tarziu, dar Magdei ii era somn si am lasat-o sa doarma, macar azi, ca in rest o scol mereu la 7, de parca nu ar fi vacanta, mititica...Si pe Ruxi la fel ...

Primavara 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Buna tuturor .Va urez o zi buna .
Danna in afar de ciorba si muratri minca tot . Doar sa n-aiba ...usturoi!!Spor la treaba

Mergi la inceput

Fetelor dar eu vad acum PM cu rosu deasupra mesajului meu; daca voi nu vedeti, inseamna ca eu chiar tre sa deranjez vre-un administrator; spuneti va rog ... e activ sau nu? trimite-ti-mi orice doar un test ... astept ...

Cel mai mare bine pe care il poate face un tata copiilor sai este sa o iubeasca pe mama lor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Lacra si Carmen,multumesc de info.Luni ma hotarasc la ce medic mergem.

Dorina,bine ai venit!

Dana,am avut atatea pe cap saptamana asta incat am uitat ca azi trebuia sa ma fac frumoasa. Nu-i bai,ramane pe data viitoate. la Ruxi cea necajita ca o trezesti cu noaptea-n cap! Magda,nu e necajita?

Va pup

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc

Mergi la inceput

Mergeeeeeeeee dom'le mergeeeeee! Merci Miha pt ajutor!
Paaaaaaaaaaaai, poftiti la PM-uri de-acum caci s-a deschis sezonul !

Oare ploua maine caci avem programt gratar ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

La multi ani Ionika - Ioana, sa fii sanatoasa si fericita! Si iubita! Si sa te bucuri de minunea din viata ta, Andrei!
Esti nascuta in aceeasi zi cu fratele meu mai mic!

Si la multi ani Raluca - Ralucami pt maine, sa fii iubita si fericita si sanatoasa si ne e dor de tine!

Dana, nu te supara, insa nu stiu ce sa fac... Nu stiu daca anul asta de ziua lui Alex mai facem ceva cu copii pt ca nu prea mai avem copii in jur disponibili. Doi finuti la mare intre 12-19 aug si respectiv 14-21 august, unul la bunici la Bacau, prietenul lui de joaca din vecini este si el la bunici pana pe 25 august, alt finut face abia 1 an saptamana viitoare, finutele noastre pe care le iubeste nu vor fi in Iasi taman saptamana aceea, verisori nu avem - una singura si este in anul 3 la stomato' deci nu cred ca va fi amatoare... - mai avem niste amici cu copii insa sunt mai mari decat el cu cativa ani buni - 10 - 14 ani -, deci cred ca asteptam ori ziua de 30 august de Sf. Alexandru ori Sf. Mihai si Gavril pt sarbatorire ca sa mai aiba copii prin jur. Acum cu greu as putea aduna 3-4 copii, si asta cu tot cu Ruxi si Magda!

Pica exact la mijlocul vacantei, el nu este inca intr-un colectiv - la gradinita - ca sa aiba de unde avea prieteni... iar copiii de la bloc nu se pun la socoteala caci el oricum nu se joaca cu ei ca sunt prea mari, si uite... daca majoritatea parintilor pleaca in concediu in august nu avem copii.
Anul trecut i-am adunat cu greu 8 copii si cu cei 2 ai celor de la Magic Land si cu Alex am facut 10!!!
Sper sa nu te superi daca amanam cateva saptamani insa nu stiu ce sa fac. Probabil ne vom lua o zi libera si o sa plecam cu el pe undeva sa ii oferim o zi deosebita, nu stiu inca ce vom face. Ca daca il intrebi ce ar vrea de ziua lui raspunde ca vrea sa stea cu mami si tati la "biuro" toata ziua...

In fine... Sa va spun cum fu la mare? Fu super, dar ca orice lucru bun si frumos s-a si terminat! Am avut vreme buna, apa calda si copiii s-au distrta de minune. Alex n-a mancat aproape nimic pe acolo si a slabit la greu insa deja recupereaza de cand a ajuns acasa. L-a prins soarele si are un aer interesant. A facut la obraznicii si a ghidusii de a umplut 2 saci deja insa s-a simtit minunat.
Acolo ne-a agatat o firma ClassModels sa ii faca copilului poze... sa dea o proba de film... Ei bine, normal ca te gadila la orgoliu chestia ca atare, insa fisa pe care a completat-o sotul meu mi s-a parut bizara. Adica ce importanta are ce face mama si tata si cu ce se ocupa? Ei bine, l-au selectat pe copil cica in baza de date "profesionist" si au prezentat o oferta de contract pe baza caruia cica pe 2 ani noi plateim 150 euro apoi daca nu ne razgandim se prelungeste automat contractul pe inca 2 ani tot in aceeasi bani, iar ei promoveaza copilul. Am spus nu cand l-au invitat pe copil sa faca o sedinta foto la ora 22,00 seara iar a doua zi am spus iar nu. Acum, 2 ore m-a sunat cineva cica de la agentia cu pricina si am intrat si eu pe net sa vad catre ceva despre ei... Repet, te gadila la orgoliu ca parinte, insa ce firme ar veni sa faca reclame si sa ia un copil din Iasi, tocmai din Iasi? Cate reclame se fac cu copii? Deci ce sens ar avea? Chiar ieri vorbeam cu Gabriela despre agentia asta si uite ca au sunat. Ce sa fac? Sa il las la sedinta foto? Si daca ar face, prin absurd, nu stiu ce reclame nu l-ar afecta pe viitor, ar mai fi un copil normal fara fumuri si aere de vedeta? Ca sa nu mai vorbesc de cat de periculoase mi se par chestiile cu pedofilii de pe net... Stau si eu si ma gandesc, ca acusi vine sotul meu acasa si cand am sa il pun la curent va trebui sa lupt si cu nelinistea mea si cu el, care era f. incantat de idee inca de la mare...
Deh, ca nu aveam destule pe cap.
Asadar, de la anul nu mai merg la mamaia ci clar la bulgari sau croati. Am inteles ca 10 zile la 5 stele 3 persoane, o garsoniera, all inclusive au costat 1300 euro! Pai merita!

Pa, ca deja e prea mult timp de cand stau cu voi si imi e bine... A sunat soacra-mea, dupa 3 saptamani, ca vine aici... Of.

Mergi la inceput