Iasule, mandra cetate! (38)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

VICTORIE!!!!
Am reusit sa imi fac analizele la Policlinica Sportiva din Nicolina (langa Purcica).

Roxana un pahar mare de Nessfrape sau o .

kiss

Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Ce liniste este pe aici!

Roxana
,multumesc de compliment! Dar sa stii ca aparentele inseala!

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Adi66 saluta Piatra si din partea mea! Am fost profesora 5 ani acolo .Mai sus de Colibe este stadionul, cimitirul eroilor si pestre drum scoala6 De unde am plecat in 81! ce nostalgie!!! Acolo sta si prietena mea de .....30 de ani pe 11 august. Multam fain.Si daca iesi numai putin pe drumu spre Bicaz imediat la 1 km gasesti Troian,100 m dupa Petrom pe stinga; Viorica face cea mai buna ciorba de burta din Romania.!!!!!!! Crede-ma !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Pardon Adi era 69! hihi . Soni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Adi69 distractie placuta!!!!!!!!!
Ral eu am fost ieri la hala si l-am vazut...mai avea inca baloane deci cred ca l-au deschis recent!!!!!
Loredana felicitari!!!!Bravo!!!De policlinica Nicolina chiar uitasem...Nessfrape,nessfrape din asta vreau!!!!
Miha..ne,ne,ne....esti tu modesta!!!!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaan spune:

buna
am o intrebare
are cineva un porpagaj de masina(o barcuta )
si daca aveti nu a ti vrea sa l inchiriati
mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

Kiss ,da eu le-am facut tot timpul gratuit..am vazut ca ai reusit pina la urma sa-ti rezolvi pb...cineva imi spunea ca daca te ai bine cu dr poate sa-ti scrie pe biletul de trimitere -sarcina 5-6 saptsi se rezolva.
Herra multumesc de incurajari..sper sa fie bine (sotul meu spune ca el considera ca alta varianta nu exista-decit sa fie bine!!!).Aseara am dormit ceva mai bine si azi nu am mai vazut totul chiar asa..AMR 5 zile.Dozarile de anticorpi eu le-am facut pt ca am RH negativ(deci nu ti-as dori sa ai nevoie)din fericire ALex are tot RH negativ si pina acum au iesit negative..asa ca sper ca si fetita sa aiba Rh negativ.
Carmen ,asa e a trecut timpul foarte repede..acum 9 luni mi se parea ca o sa dureze o vesnicie..acum imi fac bagajul.Lasa ca acusica termini si tu si ne vedem la subiectul cu slabitul te astept!!!
Adi vacanta placuta!!!Si noi am fost acum 5-6 sapt si am vizitat cam aceleasi locuri,imi place orasul!!(Mi-a spus d-nul Radu ca te-a vazut la volan si era tare mindru de tine)
O seara racoroasa.
GAbi 38+

Mergi la inceput

Stiti cumva unde are cabinet d-na dr stomatolog Halitchi?Nu stiu daca asa se scrie corect numele.Sau stiti un stomatolog bun bun pentru copii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

nu stiu, dar deja vrei sa-l duci la stomatolog pe Robert?
asa e indicat?

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

Mergi la inceput

Nu stiu Cristina daca asa e indicat,dar trebuie sa merg sa vedem ce e de facut cu dintele acela luxat.Desi,sunt slabe sanse,poate si-a revenit...

http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc

Mergi la inceput