Iasule, mandra cetate! (38)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mess0804 spune:

dr Bogdanici are cabinet in trebyurile alea de pe Stefan, langa Casa Modei... nu stiu cum sa explic intrati pe langa terasa aia TakeandEat cred in galeriile comerciale si mergeti spre iesirea din partea cealalta (unde e cubul). (are preturi cam maricele, cel putin anul trecut cand am fost eu era 500.000 consultatia, in timp ce prin oras era 2-300). In rest am auzit si eu ca-i buna, si era multa lume cu copii cand am fost.

Daca s-ar crea casa fericirii, cea mai mare incapere ar fi sala de asteptare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

PRAJITURA FANTA

Blatul:
- 7 oua
-100 ml.ulei
-7 linguri de zahar
-6 linguri de faina
-2 linguri de cacao
-1 praf de copt stins

Se freaca galbenusurile cu uleiul care se adauga treptat ca la
maioneza, se adauga cacao, praf de copt. Cele 7 albusuri se bat spuma cu 7
linguri de zahar. Se amesteca toate, iar la sfarsit se adauga 6 linguri de
faina. Se pune in tava unsa si tapetata.

Crema1:
1/2 kg branza dulce de vaca se freaca foarte bine cu 200gr.
margarina(Rama), zahar dupa gust. Cand e gata se pune coaja razuita de la o
lamaie.
Peste blatul racit se pune crema de mai sus.

Crema2:
-1/2 litru suc Fanta de portocale se pune la fiert cu 2 budinci de
vanilie si 3 linguri de zahar(se face exact ca o budinca). Cand e gata se
ia de pe foc si asa fierbinte se pune peste crema1 de branza.

Pofta buna!!!

Reteta primita de la o fata de pe forum!

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Miha multumim, sa vad daca o sa-i placa lui musiu.
Azi am fost in piata, nu l-am mai coborat pe Vladut ca transpiram instantaneu, da el mititelu...era o apa tot, desi mergea aerul in masina...acu is la bucatarie, fac ardei umpluti si ciorba de purcel, friptura la tava cu cartofi si uite ca nu stiam ce desert...sa vad daca mai am chef de copt, daca nu...macar o inghetata.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacrabaciu spune:

Salutare iesence dragi ... sunt bucuroasa ... bucuroasa ... din ianuarie ne chinuim sa "tragem" gaz separat ca sa putem monta centrala; asa ca, daca tot voiam gaz separat, am gandit eu o alta locatie pentru aragaz si am cumparat o mobila de buctarie cat peretele (cel cu chiuveta); necazul e ca abia azi am reusit sa montam mobila caci nu aveam gazul, deci nu puteam muta aragazul ...stiti, popeasca, protopopeasca si tot asa ...
Morala ... sunt bucuroasa caci am si eu mobila de bucatarie montata caci am stat cu ea ca la tigani 8 luni de zile iar miercuri ne pune centrala in functiune si vom face prima baie adevarata la casuta noastra draga (saraca dar draga) ...
Chiar daca nu postez, eu va citesc absolut in fiecare zi si asa vea totusi un comentariu ...Miha (mariussimiuc)... vezi partea buna a intamplarii cu liliacul ... daca intra la mine in casa, sotul meu n-ar fi avut nici o reactie si ar fi trebuit sa-l prind eu ... macar sotul tau a reactionat ... bucura-te ...
In fiecare zi sunt bucuroasa ca fetita mea e sanatoasa (in linii mari vorbind); si e o neastamparata ... nu sta o clipa locului ...
Pe de alta parte, sunt putin trista caci bugetul familiei este pe minus si nu voi mai putea merge cu mica in parc la Casa Vanatorului pana nu se racoreste mai bine afara astfel incat sa urc pe jos si sa cobor ... DAR, dupa ploaie, va veni si soarele ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexz spune:

quote:

Vroiam sa intreb...as vrea sa chem pe cineva sa ma ajute cu curatenia 8 ore pe zi ,o zi pe sapt...aveti idee de preturi?eu nu am avut niciodata pe nimeni sa ma ajute m-am descurcat singura pana acum..dar acum nu prea mai pot..poate ma puteti ajuta cu o suma orientativa.

Problema asta ma depaseste :( Eu unul caut o bona sau ceva in genul asta... Dar in clasicul ziar Evenimentul n'ai gasit nik convenabil?

quote:

Azi am avut instalator in casa:((((( sa imi schimbe o baterie la chiuveta...si dupa ce mi-a cerut o multime de bani....acum chiuveta picura!!!!Inainte era o.k..daca m-a mancat undeva asa imi trebuie.

Dai vina pe bietul instalator :D L-ai chemat doar sa schimbe bateria, nu sa o si puna la punct, nu? In fond, o cheie franceza, se scoate oberteil-ul si se schimba garnitura, ca sa nu mai picure. Garnituri gasesti la metalo-chimice, in colt. 2-3000 de lei, maxim.

alexz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Buna fetele.
Am avut ieri o zi de toata cacaoa. Andrei s-a jucat cu catelul din curte (nu e de rasa dar e vaccinat) si cred ca l-a deranjat cu ceva ca a marait la el si l-a izbit de pamant. Nu stiu daca l-a muscat dar e zgariat pe cap iar la buza i s-a spart pielea si a curs sange. Nu prea am dormit azi noapte de spaima care am tras-o iar azi dim am fost la infectioase sa-i fac antirabicul. M-am intors asa cum am venit pentru ca duminica nu e program asa ca a ramas pe maine sa mergem acolo.
In alta ordine de idei are cineva o asemenea experienta ca sa ma indrume si pe mine ce tb sa fac?
Multumesc.

Ioana si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Alex,sa stii ca daca as fi patit si eu ce-a patit Roxana cu instalatorul,la fel,as fi fost suparata.Pai eu daca-l chem il chem pentru ca e meserias si il platesc pentru asta,iar daca e meserias ar trebui sa-mi predea lucrarea la cheie,cum se spune,nu?N-ar trebui sa mai picure nici macar o amarata de picatura pe langa.Nu mai pun faptul ca ar trebui sa merg eu pana in colt sa cumpar o garnitura si p-aia sa ma apuc de mesterit cu cheia franceza.
Aaaa,si sa nu uit...bine ai venit in gasca!

Ioana,urata faza cu catelul.Daca e vaccinat zic eu ca n-ar trebui sa-ti faci probleme.Dar pentru siguranta e mai bine sa mergi sa-l vada un dr.Sanatate multa!

Aime,dar n-ai pus poze sa vada lumea cat de bine s-au distrat si murdarit copiii nostri? Ntz,ntz...

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Salut din nou, sper ca nu v-ati topit!!! Noi de anul asta avem AC si parca e alta viata! E o investitie dar merita, mai ales astazi cind mori afara!!!
Noi nu am mai facut nimic am fost la mall ca acolo e mai bine de stat si ne luptam cu mucii si raceala.
trebuie sa caut un dr pediatru disponibil oricind si la orice ora ca al meu dr de fam doar in timpul programului...
Stiti vreun dr pediatru particular care sa fie disponibil si in weekend?
Merci.

la lac
niste poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc
Aime,dar n-ai pus poze sa vada lumea cat de bine s-au distrat si murdarit copiii nostri? Ntz,ntz...

cu picii nostri...mey pana le-am incarcat, pana le-am denumit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inimioara76 spune:

Miha ... mi-ai facut si mie o pofta cu prajituica .... mama mama! da' 7 oua n-am avut in casa (si nici branza si fanta :) ... si pe caldura asta nu mai ies pana la piatza :) Poate fac maine o tarta cu prune.

Cred ca la faza cu intstalatorul Alex a fost doar putzin ironic, el in fond fiind de acord cu Roxana... altfel nu-mi explic reactia lui (asta in cazul in care nu e o kestie tipic masculina gen "ooof femeile-astea nici o garnitura nu stiu sa schimbe). Nu prea il cunosc, ce-i drept, deci nu pot fi sigura ca a fost doar ironie.

Aime astept si eu pozele.... Daca tot zici ca le-ai descarcat.

In caz ca era cineva curios sa vada cum arat :) aici http://www.flickr.com/photos/86905479@N00/sets/72157594235607635/ sunt poze de la nunta mea (deci de acum un an aproape).

Mergi la inceput