Iasule, mandra cetate! (38)
Raspunsuri - Pagina 22
mephala30 spune:
Acvi, bine-ai venit acasa! Sa-ti traiasca Timeea, sa fie sanatoasa si tie refacere usoara!
Inimioara, bun venit! Naveta usoara si un bebe cat mai curand!
Carmen(35+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin
inimioara76 spune:
almost 24 hours and counting....
Da ce credetzi ca m-am suparat? Naaah... nici nu-s suparata... nici n-am nervi...
Ca in povestea aia cu Pacala... ca cine se supara, ii taiem nasul!
merci mephala pentru welcome... si pt urarea de bebe...
VREAU BEBE! VREAU BEBE! (mama zice ca nu stiu ce m-ashteapta defapt hi hi hi)
inimioara76 spune:
Whoaaaa FETELOR! am inteles in sfarsit si eu ce se intampla cu postingurile mele ... (mai ales ca am ales sa am legatura cu IASUL)
sa va explix! este exact ca la Eminescu:
Era pe cand nu s-a zarit
Azi o vedem, si nu e!!
mariussimiuc spune:
Mirela,nu mai fi suparata,n-are rost! Las ca trece! N-ati un poate te mai inveselesti.
Aime...multi ani traiasca,multi ani traiasca.... Da' macar o feliuta de tort mica mica si subtire ca foita de tigare dai?
http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc
inimioara76 spune:
vreau sa va anuntz pe aceasta kale festiva... ca incercand sa mai postez ceva, altundeva hi hi hi am observat ku mare incantare ca AM TRECKUT GARDUUUUUUUUUL....
Asa ca iacata-ma-s in toata splendoarea:
Danna_36 spune:
Inimioara, asa e la inceput, eu am fost moderata mai multe zile, am intrebat la randul meu si am aflat de pe la fete ca toata tarasenia tine vreo 30 de postari. Nu mai stiu cat a tinut, dar parca nu atat de mult totusi...
Asa, acum in alta ordine de idei...vii cu pianul (sau macar pianina) la tine? Ce sanse exista sa dai lectii de pian si aici?
In Bucuresti am stat in Pajura-Bucurestii Noi (oarecum pe diagonala fata de tine), dar aveam o prietena in Piata Sudului, la ultimul etaj al blocului de langa benzinaria Agip. De la ferestrele apartamentului ei vedeam soseaua Berceni si Oltenita in fata, Vacarescu parca in stanga si Vasile Nitu in dreapta. E o intersectie mare, iar de acolo de sus era de-a dreptul impresionanta, mai ales noaptea, cand strazile se transformau in siruri lungi-lungi de beculete portocalii...Cam atat cunosc din Berceni , ca n-am avut treaba mai departe niciodata...Dar tu de ce razi cand zici de Targu Cucului, te distreaza denumirea, sau ce? Oricum, vei fi aproape de mine, de firma de fapt, te astept in vizita...
Aime, "LA MULTI ANI!", sa iti traiasca sotiorul si sa fiti fericiti pana la adanci batraneti!
Cat despre vizita, te astept oricand. Abia astept sa vad Vladutul bronzat!
Primavara 2006
lullabay spune:
Buna dimineata!!!
O cafeluta de la mine!!!!(ca nu am dat nici una pana acum)
La multi ani cu intarziere tuturor celor care si0au sarbatorit ziua de nastere sau de nume!!!
Bine ai venit inimioara!!!
Acvi bine ai revenit acasa cu Timeea...sa dea Domnul sa ai un program usor mereu!!!!
Eu una nu am mai avut somn zilele astea..cred ca ma pregatesc pt marea intalnire...in schimb ma simt atat de obosita!!!!
ieri am fost la munca...mare greseala ca am scapat deabia la 14!!!!
Gabi nu stiam cu ce te ocupi...dar mi-ai facut ziua mai frumoasa ca intr-o luna doua deja o sa am nevoie de ajutoare...macar acum stiu unde sa caut!!!!!!
Va pup pe toate..mai merg si azi la munca...niste restante mici din urma de rezolvat!!!
36+
adi69 spune:
Buna dimineata si de la mine.
Mi-e somn,ma doare capul si un oki si ma dor mainile,umerii spatele..sper sa nu fie vre-un inceput de boala ceva.
Inimioara ,felicitari pt ca ai reusit sa sari gardul...!
Lullabay,eu am mers la job pana in ultima zi,adica am ajuns acasa de la munci pe la 18 ,pe la 23 eram la spital si la 24 am nascut...
Aime,la multi ani sotului!
Miha,fetelor..ce aveti cu liliacul? Cred ca era mai speriat el decat Miha..oricum..bietul soricel cu aripi nu-ti suge sangele si nu te mananca (cred ca umbla sa-ti manance tantarii)...doar ca e cam uratel saracu'si oricum n-are ce cauta in casa ta.Incearca sa pui o plasa la geam daca zici ca ai mai avut accidente de astea ..
Adriana
papa-bun
mariussimiuc spune:
Buna dimineata!!!
LA MULTI ANI sot de Aime!!!
http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc
acvi spune:
LA MULTI ANI sot de aime!!!(pot sa primesc si eu o feliuta de tort )
Inimioara bine ai venit printre noi!!!
Multumesc fetelor pt urari ,am avut ceva emotii ca dupa ce m-am laudat atita ca Timeea doarme si e o cuminte sa nu se schimbe programul..dar vad ca nu..deocamdata e super.Cu Alex insa nu stau la fel lucrurile s-a obraznicit vrea "mamait",adica alintat asa cum numai mama lui face,vrea sa ma joc cu el (Timeea i-a adus un joc de constructie de care e f incintat),noroc ca e tati saptamina asta in concediu si mai preia conducerea.Eu ma simt putin ametita,slabita ..miine ma duc sa-mi scoata firele.
Ralucami,bine ai revenit ,chiar intrebam fetele de tine!!!Felicitari pt job,sint sigura ca o sa te descurci super!!!Ne tii si pe noi la curent!!
Miha,era liliac de Nicolina??mi-am amintit ca si eu am fost viziatat acum 3 ani cind mai aveam o saptamina pina-l nasteam pe Alex de una bucata liliac ..si eram singura acasa sotul in SV ..prima oara am crezut ca e un soricel ce poposea pe pervazul ferestrei mele,si nu intelegeam de ce nu e speriat de prezenta mea si nu fuge...cind am luat un bat sa-l fac sa se miste si-a intins aripile si abia atunci am realizat ce e,asa ca m-am baricadat in casa,iar sotul ma suna din ora in ora sa vada ce fac