Iasule, mandra cetate! (38)
Raspunsuri - Pagina 21

ralnied1 spune:
Un liliac in casa??? Mi-e imi este greata de asa ceva:(... Probabil a intrat pe geam, nu???
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

l_carmen2003 spune:
quote:
Originally posted by carmenp
... da, arhitect bun si ieftin... Carmen,Ilinca&Ionut
Adriana si Carmenp eu nu am sarit la apel pt ca de obicei nu ma bag in afacerile sotului meu, insa daca vreti si aveti nevoie de arhitect puteti vorbi cu sotul meu.
Nu stiu cat e de ieftin in comparatie cu altii, insa bun si serios este...
Adriana, in general nu ma bag in chestii la care nu ma pricep de asta am spus ca ar trebui sa vorbesti direct cu el... It poate da o idee iti poate recomanda niste site-uri sau poti vedea diverse proiecte de case ale lui gata facute si iti poti alege ceva, te poti inpira...
Va trimit nr de telefon pe PM si ii povestesc si lui despre ce e vorba... Deci nu m-am ferit, pur simplu...
Pa si o zi buna...

aime spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Era un liliac!Pana l-a urma l-a prins sotul,dar mie tot mi-e frica sa nu mai fie vreunul pe undeva!

mariussimiuc spune:
Nu stiu mai fetelor cum a reusit.Banuiesc ca pe geam! Naiba sa-l ia! Si cica au mai intrat si pe vremea cand statea sora-mea aici.Cei de la etajul 4 au facut un fel de pod deasupra blocului si banuiesc ca acolo isi au cuibul.Nici nu stiu ce sa fac,cu cine sa vb.Ca nu vreau sa stau cu frica-n san la mine in casa.Am sa vb si cu vecinii sa vad daca au si ei aceleasi probleme sau o fi aici un loc mai... (nush de ce dar liliacul intotdeauna il asociez cu vampirul!
) Glumesc desigur,ca doar stau in casa parintilor mei,in casa in care am crescut,dar mai stii ce fel de...bazaconii ma mai urmaresc?
http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc

Tzuni spune:
Buna, frumoaselor din Iasi!
Imi cer scuze ca-mi var nasucul in subiectul vostru, dar vroiam sa stiu daca aveti vreo veste despre mephala30? N-a mai scris de ceva vreme pe forum si stiam ca e insarcinata si.... vroiam sa stiu pe unde e? Aveti vreo veste?
Va multumesc mult!
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Danna_36 spune:
OK, Carmen, vino si vorbim, e posibil sa am o solutie. Maine sunt de la 10 pana seara, ca avem o petrecere dupamasa...
Zic si eu "la multi ani" sarbatoritilor pe care nu i-am felicitat inca, sotul Mihaelei si Stefana (Amironeanu)...Si sotul lui Aime tot zilele astea se sarbatoreste, dar nu mai stiu exact cand...
Inimioara, bun venit. Cu naveta va fi cam greu, e totusi mare distanta. Sotul tau unde lucreaaza? Banuiesc ca nu poate face el naveta, ca daca ar fi putut ar fi facut-o de anul trecut...In Bucuresti pe unde stai? Am locuit si noi acolo cativa ani, vara trecuta am revenit acasa. Si sa nu crezi ca nu mi-e dor...
Miha, m-ai dat gata cu liliacul tau...
Tzuni, cu Mephala30 am conversat pe PM acum cateva zile si cred ca a scris un randulet si aici, la topicul iesencelor...Acum nu stiu unde e, dar daca e pe aproape iti va raspunde cu siguranta
Gabi, congratulations!
Primavara 2006

inimioara76 spune:
nu stiu fetelor ce sa zic... aseara am raspuns imediat dupa ce mi-a "re-postat" aime anuntzul (merci aime inca o data, ai fost o scumpa ), dar nici pana la ora asta nu a aparut inca!!! si se fac iar 24 de ore ca data trecuta!!!
probabil ca asta pe care il scriu acum o sa apara maine pe la 9 seara . Chiar nu inteleg care e faza....
Multumesc pentru urarile facute.... Danna, in Bucuresti stau in Berceni, iar in Iasi... ghici unde? ha ha ha... in Tg. CUCU! (ma rog... vis a vis de bis. Barboi de fapt)
Naveta voi face, ca asa am hotarat ca e mai bine din toate punctele de vedere.... Nu intentionam sa ne stabilim in Iasi, e doar o solutie de moment. Cristi are de terminat un stagiu acolo. Eu fiind profa de pian, am copii cu care am inceput din clasa I, si in mod normal, ii duc pana in clasa a VIII-a. Daca plec un an de zile, nu ma lasa inima sa-i las pe mana oricui, ca am muncit cu ei, si e pacat sa se piarda... Si daca ii dau unei profe bune, dupa un an de zile nu mai pot sa mai vin sa zic "da-mi-i inapoi".... E mai complicat... Profele bune, cu experientza au si pile in juriu la concursuri.... bla bla... si odata ajunsi acolo n-au sa mai vrea ei sa mai vina inapoi la mine, care oi fi eu muncitoare.... da nici pile si nici super duper experientza n-am (a nu se intzelege de aici ca n-ash fi profa buna
)
Ce mai... pe langa astea mai sunt o groaza de alte motive... Plus ca posturi de orice materie, in orasul iasi sunt super greu de prins, chiar la suplinire (doamnele si domnisharele profesoare de pe acest forum cred ca pot confirma)... si ganditi-va cate catedre de istorie... spre exemplu exista in tot Iasiul, ca se face istorie cu profesor in orice sc generala si liceu, unii au chiar 2 ore pe sapt cred....si tot foarte greu se prinde un post la suplinire in oras...
Liceu de muzica in Iasi e numai unul, iar pianul e o mica particica din tot ceeace se intampla acolo.... Dar candidatzi pentru catedrele alea.... va datzi seama... Ca de la facultatea de muzica iese o generatie pe an... tot ca si la istorie!!!!
Miha... merci pentru "welcome". Am inlemnit la faza cu liliacul! Doamne, doamne... ptiu! ptiu! ptiu! de trei ori in san! ca mi-a sarit inima numa' cand am citit!
Cu sperantza ca peste 24 de ore mai exista cineva care sa mai dea trei pagini inapoi ca sa citeasca si ce-am scris eu
, de dupa gard... va pup fetelor!

aime spune:
Da, mey Dana, mey...ti-ai amintit...maine e ziua lui tati, i-am pregatit un tortulet si anul asta o sa sarbatorim doar "en famille", deh...asta e...poate la anu' o sa se lase cu petrecere. Nu stiu sigur, sigur dar poate ca maine iti facem o vizita, ca avem drum in Copou, apoi, vrem sa poposim pe la tine. Sper insa sa nu ne doboare caldura.
Carmen, nu-ti vine sa crezi ca ai baiat de 3 ani? Sa-ti traiasca si sa fie sanatos, uite cum trec anii , nici mie nu-mi vine sa cred ca si al meu misuna prin casa si "vorbeste" cat e ziua de lunga, parca ieri eram cu burtica...cum e cu gradi, de cand va incepe Alex si a ramas tot la Betany?
aime si Vladimir

inimioara76 spune:
Am scris scrisoare la forurile superioare
Iat-o mai jos:
Ati vazut vre-o data emisiunea "Boiling points" de pe postul MTV? Organizati si dumneavoastra astfel de "concursuri" si eu inca n-am aflat? Oricum, avand in vedere similitudinea situatiei mele cu ceeace se intampla in emisiunea cu pricina, pot sa spun ca-i gasesc si o latura amuzanta.
Acum doua seri m-am decis sa postez ceva pe unul din subiectele forumului DC. Toate bune si frumoase, pana ce, la cateva ore bune dupa ce scrisesem, postingurile mele nu apareau pe forum... Mentionez ca aceste "ore bune" nu sunt de ordinul a doua trei, ci in jur de 20. Pe la vre-o noua seara, dupa un timp rezonabil (zic eu) de asteptare, incerc sa gasesc motivul pentru aceasta intarziere... caut, caut pe forumuri (sunt nou inscrisa, deci nu sunt extrem de familiarizata cu stilul forumului, si / logic/ de vreme ce nu pot posta, nu am pe cine intreba dintre cei existenti)... deci, cu greu gasesc o adresa la care as putea trimite "doleanta" mea... admin@desprecopii.com . Imi scriu oful... si pasul...cum ca de 20 de ore astept... si linistita, ma gandesc ca poate voi primi raspuns pe aceasta cale. Cand colo, mailul imi este returnat mailer daemonul de la yahoo imi spune ca adresa cu pricina.... NU EXISTA!
Disperata... scriu si eu la adresa prin care imi venise confirmarea de inscriere pe forum....Ca prin minune... la vre-o jumatate de ora dupa aceasta "mutare" cele trei postinguri pe care le scrisesem... apar!
Bucurie nevoie mare! lumea imi raspunde repede.... Eu, ca omu' civilizat... dau sa raspund. Credeti ca au aparut postingurile mele? Le-am scris fix la 10 fara un sfert seara, in ziua de 15 august. Momentan ma aflu pe 16 august ( in mail am scris tot 15 aici se poate edita... acolo nu
), ora 8 jumate...tot seara... Facetzi si domniile-voastre socoteala, si vedeti cat mai este pana la 24 de ore.... in care postingul meu sta "in asteptare". Needless to say ca intre timp pe subiectul respectiv s-a scris mult, s-a trecut la o pagina noua, si ca ceeace am scris eu aseara are extrem de putine shanse sa mai fie citit vre-o data.
Intrebarea mea este... in legatura cu concursul "Boiling points" editia DC... scopul este sa vedeti cat de "maturi" sunt pretendentii la cuvant pe forumuri, sau alefel spus vretzi sa vedeti cat de "putzintica" rabdare au pana-si strang jucariile si pleaca sa se joace la alta scara de bloc? Sau poate aveti deja mult prea multe persoane inscrise pe forum.... si atunci... trebuie intai sa cereti CNSAS-ului dosarul fiecarui nou inscris, ca sa stiti daca merita sa i se acorde cuvantul sau nu...
Nu vreau sa fiu paranoica si sa cred ca sunt singura in aceasta situatie... ca aveti ceva cu mine in mod personal :) . Banuiesc ca toti moderatorii sunt la mare in concediu...Ce mi-as dori, daca se poate, este sa existe undeva, pe un forum... nu stiu, sau in mailul pe care il primim la inscriere.... un link, in care sa ni se explice tuturor celor noi veniti furcile caudine prin care trebuie sa trecem. Sa ni se explice cate "vami de foc" exista.. adica de cate ori cate 24 de ore trebuie sa asteptam pana vor aparea si postingurile noastre ca ale celorlalti... etc, etc
Zau nu ma-as plange daca as sti care e "rutina". Adica as sti la ce sa ma astept, n-as mai fi atat de dezamagita de cate ori dau refresh si mai vad inca un nou post, eventual chiar adresat mie, cu intrebari la care eu deja am raspuns de 9 ore....
Cu respect,
Mirela Driga.
PS Cu permisiunea dumneavoastra, (logic, evident), voi incerca sa postez aceasta scrisoare si pe subiectele la care sunt "abonata", pentru a explica celorlati lipsa mea de reactie la intrebarile lor.