parinti de bobocei 2006 - 2007 aveti emotii ??

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Ma alatur si eu, cu mari emotii, bucurie,neliniste...in fine e timpul.Deja din iulie i-am cumparat uniforma(halat),ghiozdan+penar complet,rechizite si asteptam de la furnizor cartile.Santem tare mandrii e un baiat sportiv,puternic si perseverent,am facut si ceva pregatiri de reimprospatarea memoriei(numarat scris si oral si alfabetul cu dif exercitii).
Programul din sept v-a fii incarcat scoala de la 8-16 si sport(basket)intercalat cu pregatire lb engleza.

MULTA BAFTA TUTUROR BOBOCEILOR!

Ali, mama baietzoiului Enrico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Gata, noi am avut azi prima zii de scoala!
Antonia a fost doar pentru 2 ore, de la 1 la 3. Noi parintii am stat 10 minute in clasa, la inceput, sa ascultam citeva informatii de ordin general (adevarata sedinta cu parintii este peste 2 saptamini). Sint 5 clase I, ea este in clasa cea mai mica ca numar de elevi (in jur de 20), invatatoarea pare OK, f.relaxata. A avut noroc ca este in aceeasi clasa cu prietena ei de anul trecut, deci "socul" a fost mai usor de absorbit. In rest pe majoritatea copiilor nu ii cunoastem. Am inteles ca la scoala asta clasele si profesorii se schimba in fiecare an (nu este ca la noi in Romania o invatatoare si acceasi copii in primele 4 clase...).
De miine incepem program intreg (de la 9 la 3)....S-a terminat vacanta!
Mult noroc la toti boboceii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zana spune:

Succes la scolarei si sa paseasca cu dreptul!

Noi am cumparat un ghiozdan in care sa incapa abecedarul(format caiet studentesc) si inca cateva carti,intermediar asa cu o gentuta anexa, cred ca o sa care si papusa dupa ea sau un pitic pe acolo, pana se va acomoda cu noii colegi .
In prima zi mergem in bluzita alba si fustita si atunci vom hotari care va fi uniforma.
La scoala n-am gasit nici o lista afisata.
Si sper din tot sufletul sa avem timp si de alte activitati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annitha_cl spune:

Oana, mult succes la scoala pentru Antonia. Mult succes si pupici celor care incep scoala mai devreme de 15 septembrie. Va pupam dulce si sa aveti parte de un an scolar usor plin de reusite!
Va rugam sa ne povestiti impresiile voastre si sa ne tineti si noua pumnii, boboceilor din romania.

Cristina

Mergi la inceput

Oana, mult succes la scoala pentru Antonia. Mult succes si pupici celor care incep scoala mai devreme de 15 septembrie. Va pupam dulce si sa aveti parte de un an scolar usor plin de reusite!
Va rugam sa ne povestiti impresiile voastre si sa ne tineti si noua pumnii, boboceilor din romania.

Cristina
[url="http://i106.photobucket.com/albums/m246/annitha_cl/Copilul%20meu/ANDREI1.jpg"[/url]

[url="http://i106.photobucket.com/albums/m246/annitha_cl/Copilul%20meu/8178f417.jpg"[/url]

Mergi la inceput

Scuze
Cristina
[url="http://i106.photobucket.com/albums/m246/annitha_cl/Copilul%20meu/ANDREI1.jpg/url]" copilul meu [/url]

Mergi la inceput

off topic: am reusit in fine sa-mi editez si eu semnatura. Scuze pentru neplaceri

copilul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana75 spune:

Mult succes piticilor :)
Acum intrebare pentru mamicile voastre:
in ce luna se fac inscrierile pentru clasa I?
Multumesc mult, pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tino-Tino spune:

salutare mamicilor!
Avem aceelasi gand - intrarea in clasa I. Noi nu avem emotii. In fiecare zi il privesc si-mi spun: "te-ai facut baiat mare!"
Observ ca mamicile fetitelor sunt mai emotionate. In general copiii sunt nerabdatori sa inceapa scoala, se simt mai puternici, mai mari, isi dau seama ca vor avea unele responsabilitati. Cred ca noi, cei mari, trebuie sa ne ascundem emotiile. Pentru ei noi suntem "cei mari si cei puternici".Sunt sigura ca baiatul meu se va descurca foarte bine la scoala, am incredere in el. Nu stiu daca in prima zi de scoala voi avea emotii.. ,cred ca voi fi foarte fericita!
Succes mamicilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alma2006 spune:

Multumesc tuturor pentru bun-venit!
Lala_D, si fiul meu merge tot la Scoala 88!

Mergi la inceput