parinti de bobocei 2006 - 2007 aveti emotii ??

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Astazi am avut si noi prima zi de scoala, scoala este inca in renovare, cred ca le-a prins chiar bine greva de vineri ca au mai apucat sa faca ceva.
Asadar, ne-am trezit devreme, ne-am imbracat in fuga, uniforma inca n-avem, David a plecat mai repede cu tati, sa-l lase la gradi iar noi doua 10 minute mai tarziu. Traficul infernal, dar banuiesc ca nu spun nimic nou pt. bucurestence, am facut o ora de-acasa pana la scoala in conditiile in care sunt numai 6 km. In fine, am ajuns tocmai cand d-na directoare isi incepuse discursul. Lume multa, parca erau numai parinti in curtea aia, ici colo mai zareai cate-un pitic cu un buchet de flori in mana. O gasim si pe d-na noastra si surpriza, ma recunoaste desi ne-am vazut 5 minute pe hol asta vara si-am schimbat doua vorbe, chiar placuta surpriza. Dupa ce multumeste tuturor, d-na directoare anunta ca va striga pe rand clasele de a-I-a si copiii isi vor urma invatatoarea in clasa, le este permis si parintilor accesul. Se face traditionalul pod de flori, numai ca de-aici incepe nebunia, sincer eu am fost cam deceptionata, copii, parinti, bunici si alte rude se-nghesuie de-a valma si trec pe sub pod spre clasa, se striga si clasa noastra, incet, incet toata lumea intra, noi ramasesem putin in urma si odata intrate in clasa, Laura s-a trezit usor dezorientata, toate bancile se ocupasera, s-a uitat intrebatoare la mine, mai era o banca libera, ultima de pe un rand si s-a asezat acolo usor stinghera. Clasa era f. frumos aranjata, cartile frumos colorate ii asteptau pe banci, ceva stegulete si coronite(reclame de la Mc Donald), tabla plina de desene si cu urarea de "bine ati venit", cateva planse cu litere si cifre, bineanteles si cutiuta de lapte(de care Laura a fost f. incantata de parca nu mai vazse lapte in viata ei) si totul mirosea a nou. D-na a restabilit repede linistea, cei care se agitau de colo-colo erau parintii, copilasii erau tare cuminti, usor timorati, a vorbit f. frumos proaspetilor bobocei, le-a prezentat manualele, le-a spus ce trebuie sa aiba maine si ce vor face de-acum incolo, i-a asigurat ca o sa le placa la scoala si ca va fii bine, ca se vor juca si vor invata impreuna, le-a dat cate-o insigna pe care scrie scoala si clasa din care fac parte si au o albinuta desenata(asta ca sa nu se piarda prin scoala),i-a pupat pe fiecare in parte cand i-au dat florile. Noua ne-a comunicat in mare programul, miercuri la 6 o sa avem sedinta cu parintii, caietele speciale, culegeri si alte cele ni le va comanda dansa, noi le cumparam doar caiete tip 1, de matematica si blocuri de desen, scriu cu stiloul de la bun inceput, n-avem acces in scoala, ii ducem si-i luam din curte, nu pot iesi pt. ca au paza.
Laura a fost f. incantata de d-na, a zis ca e o draguta, cand sa plecam si-a pus ghiozdanul in spate, s-a dus si-a luat-o pe d-na de mana, a-ntrebat-o cand le da teme si nu se mai dadea dusa. Cred ca de fapt inca nu realizeaza exact ce-nseamna scoala, teme.
O sa pun si niste poze cava mai tarziu.
Pupam toti boboceii si le uram tuturor, din suflet, un an bun, plin de calificative maxime iar mamicilor, multa rabdare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Am pus poze noi cu piticii mei studenti.
dar restul pe unde sunteti, nu mai povestiti nimic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Am avut sedinta cu parintii .
Am primit si noi caiete speciale si spre bucuria mea am scapat de caietul special de la Abecedar deci va avea teme doar pe caietul de tip I.
Temele vor consta in 3-5 randuri din ceea ce lucreaza in clasa astfel am scapat si de grija ca nu imi spune flacaul ce are de facut acasa. Daca vad ca a a scris ceva in clasa atunci automat acasa are de facut 5 randuri.
S-a stabilit si uniforma , urmeaza doar sa o comandam si bineinteles sa o platim . Fetitele vor avea sarafane in carouri grena iar baietii vor avea vestute grena si cravata. Sunt dragute.
Avem si orarul iar peste orarul oficial vor face cate 2 ore de engleza pe saptamana.
Maine vor aparea probabil si primele teme la scriere deoarece au doua ore de romana si le-a cerut sa vina cu caietul tip I.

Gata...incepe greul si la noi.

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Buna fetelor,

nu a fost prea buna prima zi de scoala pentru Oana. O doare un dinte care sta sa cada, iar in spatele lui creste unul aiurea. Nu a pus-o sa raspunda la nici o intrebare si in general traiesc cu impresia ca a cam ignorat-o doamna, nu stiu daca sa cred ca "au raspuns toti copii doar ea nu".

liliana si noi suntem albinute. Am reusit sa ma uit pe poze si nu suntem "colege".

In plus ieri a fost obraznica si a trebuit sa o cert. Asa ca astazi ma simt groaznic.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocu spune:

Buna dimineata! noi cam intarziem (din cauza traficului infiorator)pana la urma cred ca vom alege varianta subterana pana mai termina cu reparatiile la strazi.
Mamimo, sedinta cu parintii o avem azi la ora 18, am sa incerc sa ajung dimineata in timp util, poate ne inalnim si mai schimbam pareri, am sa incerc sa-l "identific" si pe fostul coleg de gradi al lui Radu dar imi trebuie ceva mai mult timp pana ii invat pe toti 27.
O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Am avut si noi prima zi ieri de scoala. A fost frumos cel putin asa imi spune cristi. Am avut dupa masa si sedinta cu parintii, am primit orarul si cele necesare de cumparat. Caietele speciale si culegerile vor fi cumparate prin comanda la scoala deci de asta am scapat, iar restul urmeaza sa mai cumparam.
Uniforma acceptata de parinti va fi camasuta si pantaloni de blugi la baieti si sarafan pentru fetite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

quote:
Originally posted by liliana csaki

Am pus poze noi cu piticii mei studenti.
dar restul pe unde sunteti, nu mai povestiti nimic?

Pozele noastre
Poze noi
poze nou-noute

M-am uita la poze, baietelul tau e teare mandru, iar fetita e dulce foc, cu ochelarii pe nas, e scumpa tare. Si imi plac la disperare pantofiorii ei, de unde i-ai luat?

Sa-ti traiasca copilasii!

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamimo spune:

Si noi avem aceleasi probleme cu traficul...Un drum de 3 km facut in mai mult de 25 de minute devine enervant pentru noi si plictisitor pentru Radu.Sper sa se termine lucrarile macar pana vine vremea rea.
Ocu,noi am ales 2 variante de drum:una pe Viilor,pana la Unirii pe chei,apoi intri pe strada cu scoala dinspre politie si a doua pe Vacaresti sau Mihai Bravu,nu stiu exact cum ii spune,pana pe chei,pe la Timpuri Noi pana la pasaj la Marasesti si apoi pe sradute pana la scoala.
Am vazut ca au nivelat un pic peste linii si poti veni si pe strada cu restaurantul Thalia pana la scoala,totul e sa treceti de Tineretului....
Noutati vom avea astazi,dupa sedinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Va invit cu drag la partea a doua a subiectului nostru.
Spor la scris dragele mele si multa bafta piticilor.

Boboci de clasa I 2006 - ce invata, ce simt II

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Voi aveti emotii ??
Va intrebati cum se vor descurca piticutii nostri prin ''jungla'' clasei I ?

Desi mai este aproape o luna si jumatate pana la inceperea scolii eu personal am inceput sa am emotii
Odata cu cumpararea diferitelor rechizite si hainute pentru scoala parca incep sa realizez ca : gata ! am baiat mare !!!

Am vazut ca anul trecut au fost un numar mare de bobocei de clasa I in comunitatea DC si parintii lor au gasit sprijin in schimbul de impresii privind acomodarea cu scoala , cu lectiile , cu programul .

Sincer mi-as dori sa existe si in acest an parinti cu piticutii de clasa I dornici sa vedem impreuna cum ne evolueaza copilasii

Va multumesc

O varianta de listuta a micilor nostri bobocei

Andrada (april)

Oana (CristinaT) - Bucuresti

Antonia (oanagabriela) - College Marie de France (Montreal)

Laura (liliana csaki)- Scoala gen. nr. 11.

Ana (biluta28)-- Scoala gen. nr 22 .Bucuresti

BIANCA - Elena (helbi) - Martin- Buber Scule, Frankfurt, Germania

Lia (ocu )- - Scoala gen. nr 79 Bucuresti

Ana (madishor) - Scoala Eugene Coste (Calgary)

Alexandra (mitzisor)

Sanziana (Cristina)

Andreea ( amcris ) - Liceul Stefan Odoblejea Bucuresti

Miruna (zana) - Romania

Victor (cge)- Scoala Gen. nr. 49 Bucuresti

Radu (mamimo)- - Scoala gen nr 79 Bucuresti

Andrei (simonasirbu)- - Scoala gen nr 59 Bucuresti

Ryan (Anady_Diana)

Andrei Roberto (annitha_cl)-- Scoala Gen. Nr. 32-Bucuresti

Sebi (Alma2006)- - Scoala gen. nr 88 Bucuresti

Bogdan (Lala_D)- - Scoala gen nr 88 Bucuresti (stangaci)

Darian Valeriu (alba)- Amerikanische Schule in Bremerhaven (stangaci )

Cristian ( mercedes) - Scoala gen. 16 Oradea

Bogdan (fannna2003)

Mai asteptam informatii :

(bran) -scoala gen nr 170

(liviab)

(veras)

(ileana312003)

(cortez)

(mdamsa)

(dianaelena)

(Roxali)

(Tino-Tino)

Mult succes la scoala boboceilor nostrii, sa fie sanatosi si sa paseasca cu dreptul peste pragul scolii !!!

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput