parinti de bobocei 2006 - 2007 aveti emotii ??

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

quote:
Originally posted by cortez

Baietelul meu va fi in clasa I la Step By Step. Noi deja am avut sedinta cu doamnele invatatoare, in urma careia ne-am cumparat si rechizitele. Acum facem un pic de munca patriotica prin clasa deoarece sunt cateva lucruri de pus la punct, asa ca inainte de inceperea noului an scolar. Deja, noi parintii, putem spune ca ne cunoastem, am vorbit, am ras, am facut planuri de inceput de drum pentru micutii nostri. Oricum emotii prea mari nu cred ca mai avem acum, deoarece stim in ce clasa va invata, le-am cunoscut pe doamnele invatatoare si o parte din copii, deci suntem aproape pregatiti dar un pic nerabdatori.

Bafta tuturor!!

Prietena mea si-a inscris fetita la o scoala Step By Step, pe undeva pe la Eroii Revolutiei. Scoala voastra pe unde e ?

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Azi ne-a cazut primul dintisor, mai precis si l-a scos singurel asa incat incepem scoala stirbi

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

quote:
Originally posted by Lala_D

Azi ne-a cazut primul dintisor, mai precis si l-a scos singurel asa incat incepem scoala stirbi

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Si noi am inceput scoala stirbe, iar duminica trecuta si l-a scos is pe al doilea Asa ca,acum e stirba de-abinelea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alma2006 spune:

quote:
Originally posted by Lala_D

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Felicitari!
Sebi a schimbat 4 dintisori inca de la pregatitoare si pentru moment avem setul complet! Deocamdata!

Am trecut ieri pe la scoala! Liniste si pace! Listele se vor afisa pe 14 iar despre tinuta din 15 am aflat doar ca ar trebui camasa alba si pantaloni negri. Cum pantaloni negri nu avem va trebui sa facem ceva drumuri! Si cum pe cel mic, pe David (2 ani si 10 luni), nu avem cu cine sa-l lasam, ne vom distra de minune! Nu de alta dar el poate repeta cel putin o ora: ueau si io (vreau si eu)!

Cred ca inainte de a pleca iau un Extraveral!

O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Zana Maseluta sa-si faca datoria!
Andrada deja are setul de 4 (incisivii sus si jos) schimbati. Doua lopatele de mai mare frumusetea doar de lungimi diferite (inca o lopatica nu e crescuta de tot)

Are strunga, dar mai bine asa, ca o sa aiba loc si ceilalti dintisori. Sper.

AMR 3

fluturasul meu

Mergi la inceput

Neata, am cumparat cred ca tot ce ne trebuie.
Nu ne-a cazut nici un dinte.

AMR 3??? ce putin....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Cristina, ai vorbit cu invatatoarea de ai cumparat tot?
Ca eu ma tem sa iau tot...cu siguranta o sa ceara ceva caiete speciale....
Probabil ca vineri....dupa deschidere o sa avem prima sedinta.

fluturasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Apropo de caiete speciale . Eu sper sa le cumpere invatatoarea pentru toata clasa si noi doar sa le platim.
Pe mine inca ma enerveaza ca nu stiu sigur clasa piciului si invatatoarea nu mi-a spus clar ''da, e la mine in clasa '' iar la scoala afiseaza de abia joi listele

Zana maseluta si-a facut datoria si acum piciul astapta dintele nr 2 ca a inceput sa-i placa ideea

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by april

Cristina, ai vorbit cu invatatoarea de ai cumparat tot?
Ca eu ma tem sa iau tot...cu siguranta o sa ceara ceva caiete speciale....
Probabil ca vineri....dupa deschidere o sa avem prima sedinta.

fluturasul meu

Am luat tot ce ne trebuia, din ce oricum ne trebuie. Restul asteptam de la doamna invatatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amcris spune:

Buna tuturor colegilor de "suferinta"
Ne inscriem cu intarziere si noi pe lista bobocilor:
Andreea- Liceul Stefan Odoblejea Bucuresti

La noi au mers lucrurile mai repede: s-au format cele trei clase de- a intaia inca de la inceputul lunii septembrie; am avut deja sedinta cu parintii, iar invatatoarea ne-a dat lista cu rechizitele necesare: caiete tip I , caiet de matematica liniat, dosare plastic cu sina, mape protectie, tempera, pensule (marimi 1,2,4,6), stilou (cartus), creioane colorate, caiet desen, bloc desen A4, hartie glasata, foarfeca, lipici solid, marker transparent, creioane negre/mecanice, caiet special.
Vom avea o sedinta cu parintii/ luna.
Invatatoarea pare OK; ne-a atentionat sa nu lucram cu copii in avans ca nu vor mai avea rabdare la ore.
Materiile sunt:
Romana,
Matematica,
Cunoasterea mediului,
Educatie plastica,
Educatie pentru sanatate,
Engleza,
Religie,
Desen,
Sport
Programul : 7.30- 10 .55 (ora didactica de 45 de minute)
In rest asteptam cu interes primele teme si calificative!
Mult succes boboceilor

Mergi la inceput