Mamici de iulie - august 2006 (78)
Raspunsuri - Pagina 14
anasia spune:
fetelor, mergem pana la spital, sa vedem, ne trimite acasa sau ne opreste in spital nenea dr;
anasia 39+
Alessia
pozici
geliza spune:
Anasia, tinem pumnii...si daca nu te intorci intr-un timp cu vesti (cateva ore de ex) iti facem galerie, da?
taty, eu cred ca mai ai putin
Motzata, multumesc de intrebare...eu fac bine...azi noapte am dormit super bine...ma si miram...si m-am trezit la 9.30 ceea ce nu mi s-a mai intamplat demult....vineri merg la control sa vad cand ma programeaza la cezariana
Eliza
37+ cu Ilinca si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
map spune:
andreea pa nimeni nu cred ca vrea sa treaca de 40 de saptamani dar ce sa-i faci lui bebe sa-l scoti cu forta?
si eu ma gandesc ca de luni incolo ar fi cazul sa cam vina bebe ca vineri fac 38 de saptamani si bebe ii cam gata. Acum s-a racorit nu mai este problema. Plus de asta atata se mai rasucesteca niciodata nu mai sunt sigura daca este mai este sau nu cu capsorul in pozitia buna. Azi de exemplu am senzatia ca iar s-a intors dupa cum s-a miscat dar vad eu maine cu siguranta la eco. De la o saptamana la alta cand merg la eco nu stiu la ce sa ma mai astept.
Monica si
37 +
mihaelagrosan spune:
Buna fetelor!
Ma alatur si eu galeriei 

Nastere usoara sa aveti dragelor!!!
Eu vad ca dorm foarte bine (va rog nu va suparati
),m-am trezit si azi la 11.Bebelina impinge cu piciorusele, cred ca nu prea-i convine ca nu mai are destul loc.![]()
Fetelor voua v-a coborat burta? Ca eu am citit ca la prima sarcina la majoritatea femeilor coboara in sapt.36, dar mie nu prea mi-a coborat, foarte putin. De fapt nici nu prea stiu cam cum arata o burta coborata. Voi nu aveti poze de cand v-a cazut burta ca sa vad si eu cum arata?
Mihaela
37+
Elena Maria
cornelia_laura spune:
Buna feteor!
FELICITARI MAMICILOR CARE AU MAI NASCUT SI NASTERE USOARA CELOR CARE URMEAZA!!Noi nu suntem prea bine. Vineri Eric a facut un caca moale cu ceva sange si de atunci au inceput problemele. Am trecut imediat la sfatul doctoritei pe lapte fara lactoza(Milupa HN 25) si am dat la analiza caca, analiza care abia azi e gata. A inceput sa si vomite de sambata, nu la fiecare masa dar suficient cat sa ma sperie. Si in plus au inceput sa-i apara pe piele mici pete rosii care dr spune ca sunt mici vase de sange sparte. Asa ca ieri am fost sa-i facem analizele. Hemograma a iesit buna dar transaminazele sunt mult peste normal. Maine dimineata mergem la Grigore alexandrescu pt investigatii mai amanuntite.
Sincer nu stiu ce sa cred, sper din suflet ca primele analize sa fie gresite. Sunt ff obosita si cu moralul la pamant.
Va mai scriu maine sa va spun ce am aflat.
Cornelia, mamica lui
Eduard(21.06.2004) si
Eric(13.07.2006)
POZE 
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
TaniaForsea spune:
Alexandru George,baiatul lui TaniaForsea,nascut la 40w4d,pe 24 iulie ora23:10,4300 grame,53.5 cm,la spitalul Universitar Bucuresti,doctor Dumitrascu Mihai,nastere naturala cu anestezie epidurala.
map spune:
mihaela si eu voi avea vineri exact 38 de saptamani si nu pot spune ca am observat vre-o schimbare la burta dupa saptamana 36, adica ca ar fi mai jos. Bebele lovea dupa azi dimineata pana s-a mai rasucit tot in coaste. Cred ca nu-i o regula generala, mai sunt si exceptii de la regula aia, adica noi ![]()
Cornelia_Laura mult curaj, poate ca Eric resimte foarte tare caldura de afara, ce-a spus dr nu poate sa fie si caldura de vina ca el micutul nu se simte bine? Va tin pumnii ca totul sa fie bine si Eric sa sa faca cat mai repede bine.
Monica si
37 +
Consi spune:
cornelia_laura suntem alaturi de tine. Iti tinem pumnii ca totul sa fie bine. Caldurile astea sunt din ce in ce mai putin suportabile pentru noi. De bb-i ce sa mai zicem...
Consi si Luca meu
Luca iubitu'
http://photos.yahoo.com/ph/roconsuela/my_photos
AYSHA 2 spune:
Consi, eu la inceput nu prea aveam lapte , s-a instalat abia dupa o spatamana.Rares fiind mancacios, tipa de foame asa ca am intrebat medicul si i-am introdus cate 60 ml de nan fara lactoza la fiecare masa. Imi dau seama ca nu ii ajunge laptele meu pt. la o jumatate de ora dupa supt ( acum am lapte mult si el suge bine )accepta cei 60 de ml, cateodata mai putin, in functie de cat a supt. Faptul ca a luat in greutate imi confirma ca am procedat corect.
Mamicilor, help, cum procedati voi cu colicii ???? Rares este agitat, tipa, se screme ca si cum ar face kk ( dar nu face pe moment)se incordeaza, nu doarme si nu suge bine. Eu i-am dat pana acum Baby drink si bonisan picaturi, il calmeaza pentru o perioada. Baby drink-ul il adoarme, devine somnolent si nu suge prea bine.Se manifesta cam asa : tipa violent dintr-o data, nimic nu-l linistete pe moment, cateodata ma apuca groaza de cat de tare tipa. Am vazut ca are si scaune diareice si o sa-l duc azi la doctor sa vedem. Eu i-am dat deocamdata ceai de menta si i-am facut laptele cu zeama de orez.
Ce medicamente se dau pentru colici , ? Mi se rupe sufletul cand cvad cum il chinuie durerea !!!!!
MissJJ spune:
Neatza fetelor!
Galerie pt fetele care nasc azi: 

Curaj fetelor si nasteri usoare!
Bulinutza La Multi Ani!
Sa fii fericita si baby sa creasca mare si frumos!
Monica intradevar este scumputz dar si eu am zis ca se merita pt ca tu sincer esti norocoasa numai cu doua, eu ti-am zis sunt plina.
La inceput mi-au aparut cateva vergeturi numai pe coapse inspre fese, zic ei cateva e normal si apoi de prin luna a 7-a da-i frate in fiecare zi mai aparea una doua. Acu de la gambe pana la solduri is plina.

Si am zis ca mai bine actionez acuma repede si cu ceva mai eficient ca poate am sanse sa nu ramana tare urat sa nu se cunoasca asa tare.
Si legat de vreme si la noi s-a mai racorit.
Ziua mai e asa soare si caldura mai pe la amiaza dar seara e tare bine si racoare. Poti dormi. Si eu azi noapte m-am trezit o sg data sa merg la baie ca simteam ca imi explodeaza vezica si apoi imi era frica daca iar nu reusesc sa adorm ca alte dati, dar am adormit bustean la loc.![]()
Eliza si eu azi am depasit un record cu dormitul, valabil pt ultimele saptamani, am dormit pana la 10. Si nici atunci nu ma dadeam trezita.
Consi imi pare rau sa aud ca baby nu prea a liat in greutate! Tinem pumnii sa fie mai bine si sa se apuce sa pape cum trebuie. Multa sanatate la amandoi.
Cornelia suntem alaturi de tine.
Tinem pumnii ca Eric sa fie bine. Sa mai intri cand poti sa ne mai zici cum au iesit analizele. Multi pupici si multa, multa sanatate ca e cea mai importanta.
Fetelor si eu deja am 38+ si stau si eu si astept vreun semn vreun ceva si nimic. Si azi ma gandeam ca eu stau si astept un semn un ceva si cand chiar or veni n-oi mai sti pe unde sa scot camasa.
. Vai am asa emotii dar de acu nu mai sunt numai simple emotii ci si un pic de frica. Daca nu ma descurc, daca se intampla ceva? Off, numai baby sa stiu ca e sanatos ca restul le mai rezolvam noi.
------------------------
38+ 
Born free, now I'm expensive. ![]()
Lucrusoare baby