Mamici de iulie - august 2006 (78)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns louisa spune:

martta, acum am reusit sa citesc din urma, eu maine implinesc 38 de saptamani, dar dra a spus ca a vazut cazuri cu detresa respiratorie si la varsta asta de sarcina si de-asta mi-a recomandat injectiile cu dexametazona. A zis ca mai bine sa fac si sa fie in plus decat invers.
Fetelor, sa imi tineti pumnii, maine dimineata va fi clipa cea mare! Mi-e o frica de nu mai stiu de mine, dar nu ma mai plang, este momentul multasteptat!
Doamne ajuta sa fie bine, si succes tuturor celorlalte mamici care vor naste zilele urmatoare!
Va pup si noapte linistita!
louisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Louisa, iti tin pumnii sa ai o nastere usoara ( o operatie scurt asi reusita), o refacere rapida si un bebe sanatos si mancacios

Madyn, curaj...iti tin pumnii si sa ne mai tii la curent...sa ne anunti cand sa incepem galeria

Eliza 37+ cu Ilinca si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Louisa ma altur si eu galeriei:

http://photos.yahoo.com/ph/mirescuandra/my_photos
36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 25miky spune:

In primul rand felicitari Darianei si A.cicel , sa va traiasca bebicii !!! Mult curaj viitoarelor mamici ! Noi suntem bine ,Michael creste pe zii ce trece ,acum e mult mai concentrat ,suge si se uita cu ochi mari albastrii ,ii vorbesc in romaneste si tati in engleza ,sunt convinsa ca ne intelege ,ne urmareste cu privirea ,are 1 luna si o saptamana ,a luat frumos in greutate ,10 pounds ,fac exercitii pe paturica cu el dimineata ,il pun pe burtica si el incearca sa tina capul sus -la inceput erau cateva secunde ,acum tine de ordinul minutelor . De maine incep sa scriu in BABY BOOK - despre toate emotiile sarcinii ,venirea pe lume ,greutate ,evolutie - in viitor sa poata citi . Am citit cartea sotului de Craciun , a fost impresionant ,mama lui ne-a dat-o si ce e mai amuzant caci Michael il intrece pe tati si ca lungime si greutate ,nu stiu cum o sa fie caci tati are doar 2 metrii inaltime ,daca si Michael creste la fel o sa fiu piticul in casa cu doar 1.66m . E tarziu ,ar trebui sa sar in pat ,dorm cu ceasul de bucatarie ,il programez sa ma trezeasca din 3 in 3 ore ,noaptea 4 ca sa alaptez caci altfel bebe nu ma trezeste , e cuminte foc - nu aud plansete ,doar se foieste cand e treaz si asteapta ,apoi mai trage un tipat sa ma atentioneze ,ok am scris cat pentru o saptamana ,noapte buna dragelor !

miky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Taty spune:

Fetelor, cred ca mi se apropie si mie ceasul! Nu am dormit noaptea asta decit putin si am simtit niste dureri ca la ciclu, iar cind am fost la baie am simtit ceva mai "gros" iesind, cred ca dopul caci erau si firisoare de singe, dupa apropae o ora am fost iarasi la baie si am avut o usoara singerare, asa, mai mult roz..e cazul sa ma ingrijorez de la singerarea asta? Si sa merg la spital?
Mi-am dat seama ca in teorie mi se parea ca stiu totul, acu insa nu mai stiu nimic...voi ce ziceti?
Tatiana, 39 sapt si 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzata spune:

Taty cred ca trebuie sa mergi la spital asa am avut si eu dureri de spate si nu am dormit ma tot uit ca tzatza Leana in traista dar nika.Eu abia azi am 37 se sapt mai am un pic pup fata si succes.Sa ne anunti pt galerie mult curaj.
Esther37 fix Jonathan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzata spune:

Madyn curaj si tie anunta-ne pt galerie.
Nu are nimeni vesti de la Adela?
Eliza tu cat mai ai?cum te simti?

motzata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Drageleamici si burticoase,
Imi pare tare rau ca n-am mai reusit sa scriu nimuc , nici macar de citit nu v-am mai citit...asa ca nu stiu ce s-a mai intamplat,nu stiu ce sfaturi si ce experiente aveti voi care mi-ar fi si mie de folos...dar sper sa ma ajutati totusi daca ma lasa bebe sa mai intru sa va scriu..
Noi am avut probleme nici acum nu suntem chiar o.k. dar suntem pe drumul cel bun..Adica dupa o saptamana de la externare noi am scazut dramatic in greutate inloc sa crestem!!!Cu saune multe si cam moi..culminand cu unul verde....Daca mai faceam inca unul tot asa ajungeam la spital...Asa ca ne-am panicat..am plans, am cam ramas fara lapte..(nopti si zile nedormite, nemancate...stres cat cuprinde!!).Acum dupa inca o saptamana am luat ceva in greutate dar cu lapte praf....ne trezim din 2 in 2 ore...uneori mancam doar 40ml, alteori 80-85(mult mai rar)...imi adorme f.repede fara sa apuce sa manance prea mullt...si atunci insist pt.ca trebuie sa ne revenim cat mai repede...Si tot asa...
Cred ca o sa pierd de tot laptele....N-am ce face..dar se pare ca statea cate 0 ora la san degeaba...nici n-aveam f.mult lapte desi ma mulgeam si el sugea tot timpul..dar cel mai mult de fapt molfaia sanul..(face si cu biberonul asa..si trebuie sa fiu pe faza non stop!)...normal ca a slabit in halul ala!
LA trei saptamani cat ar trebuii sa manance la o masa?In jur de 80-85?
Cand nu vrea atat, in loc sa ne trezim la 3-3.5 ne trezim la doua ore sa manacam dar nici asa nu ajungem la 500-500 ml?zi!!
Usor usor trebuie sa reusim!!!
In final va pup pe toate...va doresc sarcini usoare celor care au mai ramas, noilor veniti sanatate, la multiani si sa creasca mari, mamicilor felicitari si recuperare rapida.
Sper sa pot intra mai des acum ca ne-am mai revenit!
Am avut ghinion si cu caldura asta.
VA pupacesc pe toate...poate intru la noapte din nou,.ca-mi da trezirea pe la 2-3 si pe 5-6 din nou, doar ca am ajuns sa dorm 4-5 ore pe zi...sunt zombi(putin spus!).
Pupici.

crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

crissa te pupam ..chiar ne intrebam ce mai faci.

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

'neata fetele,

am aparut si eu la galerie. Am dormit noaptea asta de-am rupt, nu m-a trezit nici macar o data. Abia pe la 5 dimineata am facut ochi si apoi am adormit la loc. Dar este asa racoare si bine, azi mazima este de 22 de grade, poti respira asa cum trebuie.

Louisa curaj si nastere uosra. Lasa frica ca trece si asta. Azi ai sa tii in mana un bebe mic asa ca o sa uiti de frica. Un bebe sanatos si mancacios.

anasia mi-am facut si eu cacao cu lapte, asa sa para mai ca o cafea. Cappucino decofeinizat poate sa se gasete dar eu cappucino imi place sa-mi fac din acela adevarat cu espresso si apoi fac lapte spuma si pun peste. Iar cafea decofeinizata nu-mi prea vine sa beau ca ma amagesc numai

Monica si 37 +

Mergi la inceput