Gradinita

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Imi pare rau Eva ca nu te pot ajuta deoarece eu stau in sectorul 6 si gradinita 274 este in acest sector, DAR poate te pot ajuta alte fete, de aceea deschide TU un subiect nou cu privire la Gradinitele de stat din sectorul 3!

La 274 primesc la grupa mica si copiii mai mici de 3 ani, DAR trebuie sa manance singuri si sa faca la WC, cam greu cu pampers-ul, sigur ca perioada de inscriere a trecut si acum NU se mai gasesc locuri.

Referitor la gradinita 274 este de elita, este foarte cautata, atat acum cat si in vremurile apuse; are incalzire proprie, mobilier nou si geamuri termopan, iar mancarea nu lasa de dorit!cred ca asta conteaza foarte mult!

Iti doresc mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia5 spune:

cum este gradinita nr.210 din Drumul Taberei?

Mergi la inceput

Flavia, te rog deschide subiect nou, la aceasta sectiune, caci eu nu stiu nimic de ea, iar fetele ca sa-ti poata raspunde trebuie sa vada problema in TITLU!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

quote:
Originally posted by flavia5

cum este gradinita nr.210 din Drumul Taberei?

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77054

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia5 spune:

quote:
Originally posted by Cary

Flavia, te rog deschide subiect nou, la aceasta sectiune, caci eu nu stiu nimic de ea, iar fetele ca sa-ti poata raspunde trebuie sa vada problema in TITLU!!!!!

Omul propune si Dumnezeu dispune!

Multumesc pentru sfat.Este prima data cand scriu pe forum si ma descurc "mai greu".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Super ce povestiti voi despre aceasta gradi..imi puteti spune si mie exact care este adresa (este cumva cea de la Apusului sau gresesc)si in ce perioada ar trebui sa merg pentru a o putea inscrie pe Ina..la anul..ca acum are 1 an si 10 luni si nu o primesc decat la particulara.
va multumesc din suflet

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Gradinita este pe B-dul IULIU MANIU, vis-a-vis de POLITEHNICA; intre liceul fost TUDOR VLADIMIRESCU si APACA.

Perioada de inscriere pentru la toamna viitoare este la inceputul luni IUNIE 2007, avand in vedere ca eu sunt acum la grupa mica, te pot tine la curent cand anume se vor face inscrieri, caci se face public acest lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Multumesc frumos Cary.
Acum mi-am dat seama unde este aceasta gradi.
Mi-ar fi de mare ajutor daca m-ai putea anunta atunci cnad incep inscrierile

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Sigur va anunt cand va fi perioada de inscriere.

Mergi la inceput