Gradinita
Cine imi poate da si mie detalii despre gradinita numarul 274 de pe bulevardul Iuliu Maniu? program...etc..va rog mult!E si cresa?Multumesc! Iulia
Raspunsuri
Cary spune:
Bine ai venit in marea familie DC!
Rebecca fiica mea a fost la respectiva gradinita, iar acum Axel va fi grapa mica tot acolo; NU are cresa, programul este de 8h, cu masa dimineata, la pranz si dupa trezirea de pranz.
Mancarea este intotdeauna proaspata, iar dupa masa se aduc produse proaspete de patiserie la nr. de copiii prezenti.
Cred ca anul acesta va fi 60.000-65.000 lei pe ziua prezenta, daca se intampla sa lipseasca nu se pierd banii, ci se regleaza luna urmatoare.
Pt. grupa mica nu se tin obtionale, acestea incep din anul II, respectiv: calculator, gimnastica, engleza, arte plastice; acestea se platesc suplimentar, cam 25.000 lei sedinta.
In fiecare dimineata de LUNI copilul este controlat la piele si gat si se iau masurile ce se impun pt. a nu se imbolnavii intreaga grupa.
Daca mai ai si alte intrebari, cu privire la anumite probleme te astept la acest subiect.
Iulia_Vic spune:
Multumesc mult pentru informatii!Nu stiam nimic despre aceasta gradinita..si eram putin ingrijorata..
Iulia_Vic spune:
Nu...Am dat titularizarea anul acesta si am fost repartizata aici. Nu am avut suficient timp sa ma interesez despre toate gradinitele inainte de a pune optiunile si nu stiam unde am "ajuns" Multumesc pentru ajutor!
Cary spune:
Sa inteleg ca vei fi EDUCATOAREA copilului meu?
Eu anul acesta voi fi in grupa mica!
Multumesc frumos.
Iulia_Vic spune:
Nu stiu dintre ce grupe am de ales. Erau mai multe posturi libere. Oricum, mult succes cu cel mic, sa se acomodeze usor!
onitza spune:
IULIA, din punctul meu de vedere, cred ca trebuia totusi sa specifici, la ce anume te referi cand intrebi de gradinita...pentru ca am observat la Cary, care a fost foarte draguta cum ti-a rapsuns, ca ti-a dat amanuntele ca si cum te-ar fi interesat informatiile pentru copilul tau....si pe mine ma bate gandul sa dau la anul titularizarea pe educatoare..am mai lucrat, dar la particulara, am fost si profesoara de engleza, dar tot dragostea de cei mici ma face sa ma gandesc sa dau pe educaotare! poate am bafta sa iau examenul ca prietena mea cea mai buna, care a luat anul asta prima, cu 9,85! DOamne ajuta!!!
Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)
Iulia_Vic spune:
Stiu..imi pare rau..nu asta vroiam.Ii multumesc pentru ca raspunsul chiar m-a ajutat mult sa-mi fac o idee despre gradinita! Mult succes onitza sa reusesti ce ti-ai propus!
eva03 spune:
Anul acesta am incercat sa-mi inscriu copilul la gradinitele de stat din cartier. Mi s-a raspuns (asa cum am vazut ca s-a intamplat si altora) fie ca nu infiinteaza anul acesta grupa mica, fie ca baiatul meu implineste varsta legala de inscriere (3 ani)la o luna dupa inceperea gradinitelor si nu se poate face derogare. Va rog sa ma ajutati cu informatii daca imi mai pot inscrie copilul si dupa 15 septembrie si ce procedeu trebuie sa urmez si daca cunoasteti in sectorul 3 o gradinita unde as putea avea succes (care are grupa mica).
Multumesc.
eva03 spune:
Incercand sa localizez toate gradinitele din cartier am ajuns si la o cresa unde mi s-au dat cateva explicatii privitoare la penuria de locuri in gradinite. Se pare ca imediat dupa Revolutie avand loc o scadere demografica s-au desfiintat multe gradinite si crese, iar localurile acestora au fost dezafectate sau au suferit transformari. In urma masurilor care au fost luate are loc o crestere demografica continua, astfel locurile au devenit insuficiente in crese si gradinite. Aceasta a fost explicatia, amabila, a doamnei dar care pe mine nu ma incalzeste pentru ca nu-mi ofera solutii.