Se ridica vizele USA pt. romani ?
De curind am aflat ca s-ar putea sa se ridice vizele USA pt. romani.
Stie cineva ceva amanunte ?
Ma intreb daca are vreo legatura cu primirea noastra in Uniunea Europeana...
Inca ceva : cetatenii unguri au nevoie de viza ca sa intre pe teritoriul USA sau nu ?
thanx si o duminica placuta tuturor ! Aprilie
Viata e scurta.Daca n-o putem face lunga,atunci macar s-o facem lata.
Raspunsuri
daniella4 spune:
Nu am auzit nimik in sensul acesta. Sincer, nu cred.
Din cate stiu, cu exceptia englezilor, americanii cer viza pt toate tarile din Europa.
Oana spune:
http://www3.ziare.ro/articol.php/1154061566
Oana , mami de Paul (3 iulie 2002)
Ticker_Paul
Aprilie spune:
Multumesc, Oana
ma gindeam eu ca e prea frumos sa fie adevarat...
Viata e scurta.Daca n-o putem face lunga,atunci macar s-o facem lata.
Oana spune:
Am mai gasit inca unul:
http://stiri.rol.ro/stiri/2006/08/scapam_de_vize_pentru_sua_daca_ramanem_aliati_fideli.htm
Ticker_Paul
Guestus spune:
Ziaristii astia scriu orice aud pe la colturi. Vedeti si voi ce tari nu au viza cu US si cind Ro le depaseste atunci se scot si vizele. De ex Grecia are nevoie de viza....si sint uimit sa vad ca Slovenia nu are.
Oana spune:
Da chiar, oare ce interese au americanii cu Slovenia de au scutit-o numai pe ea de vize?...
Ticker_Paul
Guestus spune:
quote:
Originally posted by Oana
Da chiar, oare ce interese au americanii cu Slovenia de au scutit-o numai pe ea de vize?...
Ticker_Paul
Din pacate vizele nu scot pe interese....se scot cind nu prezinti pericol de imigratie ilegala...blabla.
ruxij spune:
Mie nu mi se pare ca Romania nu prezinta pericol de imigratie ilegala. Sigur ca e mai scump de zburat catre america, dar ar face lumea rost de bani si ar ajunge pana la urma. Si nu lumea buna. Asa ca eu nu sunt pentru.
crista-s spune:
nici italienii nu au nevoie de viza daca nu se duc in state pt lucru sau studii .. si daca stau mai putin de niste cite zile... dar asta cam asa e s-au dus vremurile cind italienii emigrau cu valiza de carton in spinare ( si pe toti ii chema ToNY )... deci pericol zero din partea lor.
Asta cu viza si aliatii fideli e asa ca sa suceasca mintile ..
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."