Endometru,ovulatie,monitorizari,TB,gravi 134

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Buna dimineata,sunt si eu pe aici,cu voi!
Tabi iti tin pumnii sa vi cu vesti bune de la doctor!
Doamne-ajuta!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Tabi, si eu iti tin pumnii, nu-ti pierde acum increderea. Suntem alaturi de tine si te ateptam cu vesti bune.

Oana, tu ce faci? Ai inceput stimularea? Iti tin pumnii si tie sa fie cu noroc. Abia atept sa-mi dai vesti bune.

Eu sunt Z 16, temperatura a inceput sa creasca treptat de la 36.3, apoi 36.5 si astazi 36.7. Deci nu a crescut imediat dupa ovulatie, ci in trepte. Temparatura vaginala e mult mai mare 37.2, dar daca am inceput asa ( adica oral) o sa ma iau dupa ea ( dar ce diferenta intre ele!)

O zi frumoasa la toate fetele, eu mai am doar saptamana asta si intru in concediu! Vineri e ultima zi.Sambata ne luam baietelul si fugim la mare.

CLAU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

neata!

CLAU ,DA AM INCEPUT ASEARA...prima pastilutza.
maine plec la bucuresti...sa vad daca se opreste cm....fac o hsg miercuri.daca nu se opreste ramane pe alta luna ca dr pleaca miercuri seara in concediu.

miercuri dupa amiaza plec si io la .
azi z 4.

aaa,TABI sa ne spui ce a zis dr!spur sa ai si pozici!

Mergi la inceput

AAAAAA,uitai sa intreb...
daca fac stimulare cu CLOSTY,pot oare sa iau si MACA?
Sau oi face o suprastimulare....desi mie nu mi.au crescut foliculii ci doar endo de la MACA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Buna dimineata fetelor,
Nu ma certati si voi. Am procedat asa cum stiam ca trebuie sa fac cu el pt a intelege ca este o problema grava care nu poate fi ignorata. M-am enervat atunci cand eu ii spuneam ca trebuie sa ne facem o programare la Bucuresti si el o tinea ca are treaba la serviciu, ca trebuie sa termine actele pt Sapard, ca are nu stiu ce alte probleme si ca nici nu se pune problema. De parca o sa i se ridice o statuie in fata firmei unde lucreaza.
Ieri m-a prins la calculator cautand pe net un centru medical unde sa incerc sa fac HSG si mi-a spus sa ma duc. Iar dimineata l-am intrebat daca vrea sa ia ceva pastilute naturiste si mi-a spus sa ii cumpar.
Ce anume sa ii iau?
Vreau sa sun azi la medicul pe care mi l-a recomandat cunostinta mea si sa il intreb daca poate sa ma primeasca saptamana asta, sa stam de vorba si daca este cazul sa imi si faca o HSG. Credeti ca e bine cum vad eu lucrurile acum?
TABI, stai linistita iubita. O sa vezi ca bebe nu este in pericol. Nu poti sta acasa pt cateva zile sa te linistesti putin si sa te odihnesti? Hai fruntea sus si o sa vezi ca va fi bine. Azi mergi la medic. nu? Sa ai bafta multa si sa fie bine.
pe toate

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Tabi , si eu in pumnii stransi ! Sanatate multa tie si puiului si te asteptam cu vesti bune!
Catty, Avalon are dreptate ! Eu zic sa o iei mai usor! Fii alaturi de sotul tau si ai sa vezi ca daca il iei usor va avea ata reactie ! Asta e.. barbatii sunt altfel.. mult mai dificili ...dar daca ii luam usor ... hmmm... lucrurile pot sta altfel
Bafta!
Salutari la toate fetele!

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Tabi: ma gandesc la tin si iti tin pumnii stransi, stransi sa fie bebe bine!!

Catty: sotul poate lua: BU, pastile telina, zinc, Maca si tratamentul cu "tauros" (melu stie dunumirea exacta)dar cu aprobarea unui medic homeopat.

bubuleana

Mergi la inceput

CATTY ma bucur ca ati revenit la sentimente mai bune...
ma bucur ca e si el cooperant,desi eram sigura ca asa va face dupa ce socul va disparea.apucati.va cat mai repede de tratament.tin pumnii tare tare.....

BUBULE...CE FACI?am scris ca mai ai putin pan la ovulatie....da apoi am sters.uitai ca luna asta ...pauza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Fetelor, sa vezi si sa nu crezi. M-a sunat al meu sot sa ma intrebe daca i-am luat pastilele si i-am spus ca nu am ajuns inca, dar ma duc in cursul zilei de azi. Si apoi m-a mai rugat sa nu spun la nimeni, de parca ma apucam sa imi pun in frunte o pancarta pe care sa scrie ca sotul meu este steril in proportie de 90%. Auzi la el ce idei are asa de luni de dimineata.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

catty
Asta e un lucru f.f.f. bun!!Inseamna ce si el vrea sa faca treaba.acum nush ce sa zic! Fiecare fata va posta tratamentul sotului din dotare! Mai pune o data diagnosticul dat si ceva valori de mobilitate, modificari, etc.la diagnosticul de oligospermie severa cu complicatii de genul asteno sau terato rezultatele daca vor fi se vor vedea in timp! Sunt barbati care nu au reactionat la tratam si a scazut nr. si calitatea...altii la care a crescut si s-a imbunatatit si calitatea...si altii care au ramas la aceleasi valori!
Tratamentul luat de sotul meu este scris pe aici pe undeva...cred ca la oligo'..daca vrei il rescriu!Insa cred ca trebuie inceput un tratam. dat de doctor...in urma unor analize...caci daca incepe ceva si nu e pt. pb. lui ce te faci atunci?
Se incepe cu analize hormonale, eco testiculara,pb. infectioase, teste genetice...
Dupa aceea se da un tratament care sa fie cel mai potrivit!Asta e parerea mea! Acum tu citesti ce se mai scrie si decizi in consecinta!

DANY

Mergi la inceput