Endometru,ovulatie,monitorizari,TB,gravi 134

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

offff..offff..bine ca a fost ala numarul..multumesc Sherita mi'ai luat o piatra de pe inima..
lachi stiam io..gatasi tot pachetul? ai noroc mama pe mine m'au pus sa sun dupa 16 septembrie..
stai asa ca uitai sa'ti mai zic.."sa cresti mare"mi'a facut placere..deosebita!!
moldoveancooooo chiar asa..te'am inebunit cu mesajele..cu Buzzurile..ai noroc ca nu am tel tau ca vedei tu pe "draku" in persoana..si tu nimic?hai meyy ca murim aci de foc si dor..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Buna fatelor !
Io simt ca luna asta chiar va fi bb!!!!!!Dar penrtu ca mai am pana pe 15 de asteptat m-am gandit sa-mi trasez cu carioca o linie mai inchisa verticala intre buric si pubis,sa mananc niste icre ca numai de la alea ma apuca greata, sa beau multa apa ca asa fac mai des pp si in acest fel nu mai am mult de asteptat.Voi ce parere aveti nu e o idee buna?Pe mine astaptarea asta ma omoara!!!!!Va pup pe toate si sa auzim de multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Lume, lumeeeeee, iaca poza cu colectia de teste de ovulatie.
Si cind sa dau si io divortz, mi-a promis dragoste eterna. Ala de azi e cel mai pronuntat.. Sa mai zic ca sint in z18 deja? noooo

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Eeeee, asta de azi arata clar ovulatie, Alé! Si ce daca esti ziua 18, ce conteaza asta? Vezi de treaba (stii tu care)! Vorba Laurei cu ochiosul ei (tare simpatic este marinarul ala derutat), carma este in mainile tale!

Lachi, ti-am scris PM, dar cred ca degeaba, daca zici ca dansii sunt toti in concediu... Uf!

Sheritra, pe 4 septembrie la ce ora ai programarea la Big M? Ca s-ar putea sa ne intalnim pe acolo. Eu te recunosc pentru ca te-am vazut in poze Pe 4 eu incep tratamentul.

"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Ale, eu zic ca cel de maine va fi perfect pozitiv ! Cel de azi e aproape... Poate o eco te-ar ajuta mai mult...

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loina_ln spune:

buna fetelor, .am mai scris la aspirante>20 si l;a inseminare. va pe toate fetele
am si eu cateva intrebari la voi.
astazi pentru prima data in viata mea am vazut la mine, la 6 dimineta un test cu II . treaba este ca simt niste dureri fff ascutite in ovare, ca niste cutite. este normal? vreau sa spun ca zunt z33 dintr-un CM de 30-31 si as vrea sa mai fac maine dim un test si daca iese tot II, , vreau sa ma duc maine la ecografie. credeti ca este prea devereme? are oare ce sa vada?
va pe toate si scuzati-ma dar eu sunt cam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anutza_26 spune:

Fetelor, va rog, dati-mi si mie un link sa citesc despte aparatul ala de testat ovulatia cu feriga.. va tot aud vorbind despre el si sunt curioasa.. cum se numeste cat costa.. e bun?
Multumesc!
Ana

In asteptarea minunii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ale da' aia e dita' colectia de teste!!! Poti sa faci o expozitie Da-i bice si, vorba aia, Si-ti pierdusesi speranta!!! Eu stiam foarte bine: cu teste de ovulatie sau fara, pe 20 astept vesti MARI

Avalon eu si te pupacim!

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Ale: hai sa-ti zic cum m-au ajutat pe mine testele de ovulatie...deci, eu aveam toate simptomele ovulatiei inca de prin Z12 si CM super regulat, ceas la 28 zile si puteam sa bag mana in foc ca ovulez in Z14 si prestam numai in perioada respectiva...insa nu se intampla nimic si am zis ca incerc si eu testele minune care mai multe luni la rand mi se pozitivau abia prin Z16-17 si asa am descoperit eu ca am ovulatia numai in jur de Z18 ceea ce mi s-a confirmat si ecografic intr-o luna.
Oricum testul tau cel mai pronuntat din Z18 este tot negativ. E posibil ca maine sau poimaine sa ti se pozitiveze testul. Continua sa faci teste si mai arata-ni-le. Eu zic ca o sa ovulezi de-abia prin Z20-21 ceea ce inseamna ca ai luteala cam scurta daca ai CM de 28-30 zile...hmmm...

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Uf, fetelor, ovulatia asta tarzie e o surpiza si pentru mine, sa stiti. Io imi monitorizez temepratura de ani de zile si niciodata nu m-a "mintit". Si am mai avut si luni din astea, cu ovulatie prin z20, mai tarziu niciodata, dar au fost numai exceptionale. Probabil tot in z20 o sa fie si acum, lucru pe care mi-l va confirma graficul.

Faza luteala n-o am scurta, caci ficare ovualtie tarzie a fost insotita de o asa zisa "intirziere", de fapt cele 16 zile de faza luteala, ca io cam asa o am. O singura data a luat-o pe aratura si a fost de 10 zile.
Prin urmare, Laura draga, pe 20 s-ar putea sa fie prea devereme sa-ti dau vesti. Hai sa mai aminam putin, pina pe 25, cam asa.. Tu cu marinelu tau!

Multumesc de incurajari. Si eu cred ca maine va fi pozitiv de-a binelea.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput