Vreau sa ma fac notar!
Raspunsuri - Pagina 2
yank spune:
quote:
Originally posted by Mi-Ka
yank, draga, vad ca nu stai in Ro, deci unde vrei sa te faci notar? Te intreb, ca poate in Andora nu functioneaza "legea spagii" ca in Ro...roxana 1974 cam are dreptate...
Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu
Daca citesti mai bine ai sa vezi ca nu sint interesant personal sa ma fac notar,nici nu am studiile necesare meseriei.Daca le aveam,cu siguranta ajungeam
joker spune:
Legea nr. 36 din 12/05/1995, a notarilor publici si a activitatii notariale
e destul de explicita tidula asa ca ma feresc de comentarii
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos
ariana31 spune:
stiu pe cineva care lucreaza la un notariat in centru ,iar notarul la care lucreaza a avut in 2 luni profit de 2 miliarde!!!!!!!!!!!
(dupa ce a achitat taxele la stat).
incredibil,dar adevarat!
kriss79 spune:
Ma bate gandul si pe mine sa ma schimb pe notariat din avocatura, intrucat castigurile sunt intr-adevar insemnate, chiar si cu 50% la stat..stai pe scaun la birou, comod si nu te strofoci nici un pic, doar eventual la semnarea actelor. La sf. lui 2007 voi avea 5 ani vechime si poate cu o pila...zic si eu..desi locurile sunt taree limitate, nu se scoate un post liber decat pt. "cineva"..
POZE
Cristina S.
copiloi spune:
Intrebare: cunoasteti pe cineva, care dupa terminarea Dreptului a gasit post, dar fara pila (adica fara sa plateasca jde mii de salarii inainte) ???
Daca da, spuneti-mi si mie ca sa o pot incuraja pe sor'mea!
Alina
In der Ruhe liegt die Kraft! - In calm sta puterea! (proverb german)
kriss79 spune:
Copiloi> nu am auzit. Inainte era probabil, cand dupa terminarea facultatii in functie de medie si preferinte intrai direct pe post. Acum insa, fara relatii nu ai cum. Sunt o casta inchisa, nu au nici un interes sa lase si pe altii..si pe de o parte ii inteleg.
POZE
Cristina S.
DidiAlex spune:
Ca notar poate nu, dar io cunosc un cuplu, el avocat, era in stare de orice, fusese portar in facultate si ii murise parintii, iar tipa era desteapta foc. si e judecatoare.A facut printre altele si o specializare la Bruxel.
Se poate, dar vointa si rabdare, curaj, nesimtire, nervi de otzel.
SilviaPop spune:
eu am auzit ca la examenul ala de ocupare a posturilor vacante se da grila si concurentilor li se dau foile, chiar si pix. nu au voie sa scrie cu pixurile lor de acasa. persoanele care au raspuns perfect la teste, care merita 10, se trezesc pe lista cu 7. daca fac contestatie vor fi surprinsi sa vada ca au mai multe raspunsuri incercuite decat au bifat ei. deci..oricat de pregatit esti, ti se adauga raspunsuri in plus ca sa se considere gresit per total. doar pixurile sunt date de ei...
am mai auzit ca au fost persoane care au dat spaga de 100-200 mii euro si tot nu au luat postul. cata nesimtire!!!
dar eu nu inteleg de ce e asa concurenta la examenul ala. oare nu pricepe lumea ca nu se poate pana nu ii impusca cineva pe astia care "fac legea" la examenul asta?