Nazdravani de oct-nov-dec-2003(76)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Fetelor, citii pe la Scandinave si ramasei masca: Laura e insarcinata si are probleme cu sotul.
Laura, daca ne mai citesti, iti doresc tarie si intelepciune sa treci peste tot. Esti fata desteapta si stiu ca vei lua o decizie buna.
Te pup

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Laura, imi pare rau ca treci prin ce treci... Nici nu stiu cum sa te incurajez... Decat sa-ti dea Dzeu putere sa treci cu bine peste asta... Imi pare tare rau.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Laura, AM CITIT SI EU LA SCANDINAVI SI IMI PARE NESPUS DE RAU CA AI PROBLEME , DAR VREAU SA TE FELICIT PENTRU SARCINA.felicitari SI TE ROG SA LASI TIGARILE.

PUP

Ana, ce scumpica este LUANA in costumas ...mi-am adus aminte de mine cand eram mica si eram tunsa la fel ca LUANA

super mami, si eu cred ca este OK cu prieteni imaginari!
cand pui poze cu tine ca vreau sa te vad...

Numele la baietel nu l-am hotarat inca dar am pe lista cateva care imi plac...Andrew si William sunt favorite deocamdata.

Elena21+
POZE

"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti mamicute,

Io mi-s dupa o zi de servici cu agitatie...cu sedinta si vizita de la nivel foarte inalt,cu stat drepti in front si grija la cuvintele rostite....Da-i ok acum...
Ma bucur ca sunt bine si sanatoasa si ca am trecut peste o problema care mi-a mai consumat vreo 10 milioane de neuroni si vreo 5 ani,in avans,din viata.
Ma bucur ca imi sunt copilasii sanatosi si voua,mamicute,va doresc la fel:sa aveti copilasii sanatosi si voi si ai vostrii sa fiti santosi.

Elena,in primul rand o sarcina cat mai usoara in continuare...Cand tre' sa nasti?Si saru-mana de apreciere la adresa Luanei...e o strengaritaaaaaa...de prima clasa...

Pai mamicute,sa aveti un weekend minunat si cu multe satisfactii!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Desi am zis ca nu mai fac atatea poze....nu pot sa ma abtin. Iar Isabel e atat de incantata si pozeaza si mai cere....asa ca na' am pus niste poze facute azi super dragute aici:
http://community.webshots.com/album/552829052tqCEce
Nu poci sa ma stau ca trebuie sa plecam.
Toata lumea bine ?
Laura vad ca esti mai bine. Imi pare rau ca te superi asa. Felicitari din tot sufletul pt bebe, l-ai dorit atat de mult. Sa fie sanatos si sa se nasca usor.
Am citit ca-i pare rau....e un inceput. Asta e bine. Poate cu rabdare si calm rezolvati lucrurile.
Iti doresc multa sanatate, sarcina usoara, o fetita frumoasa si multa liniste. Un pup pt Aldo si burtic.
Sper ca nu te superi ca am scris asta sau ca ne-am bagat ca musca-n lapte, dar vioam sa te felicit neaparat.Ok am fugit.....mai venim.
Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Laura sa sti ca ma gandesc la tine zilnic si sper ca problemele tale s arezolve cat mai repede.Te sarut dulce si iti doresc Sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos.

Ana, eu cica nasc in aceasi zi cu ziua lui alvarica adica pe 10 decembrie...nu am planuit nimic asa a iesit si sper sa iasa tot pe 10 decembrie...asa ma scap ieftin cand sarbatorim zilele de nastere

supermami, isabela ta este o frumusete mica ... iar rochitele, costumasele, papusile ei nu le-am avzut la nimeni ...adica am vazut ca are cele mai multe hainute din toti copilashi care ii cunoscde la mickey,minnie la pirati...si cindirele
va pup

merg la alvarica ca are chef de joaca...

Elena22+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Ana, faine pozele cu ai tai copii. Intradevar, Luana pare tare maricica. Dar e si frumoasa! Si zau ca pare un ingeras de fata. Model de cumintenie . Mi se pare mult schimbata de cand nu am mai vazut poze cu ea.
Acum e in regula cu problemele tale? A fost ceva rau? Te pup si iti doresc putere multa in incercarile vietii.
Alexandra, Isabel e o frumoasa si eleganta!!! Si eu zic ca nu am mai vazut asa multe haine frumoase la un copil ca la Isa.
Te-ai gandit sa o lasi sa pozeze pentru reviste de pitici?
Si Luca e innebunit sa-l pozez cat mai des. Si sa-l vezi cu cata placere se uita pe calculator la pozele lui.
Laura, felicitari pentru punctulet. Pup si mai treci pe la noi.
pup gasca

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Nu mai stiu cesa fac copilului asta ca de 1 luna cred ma zapacit de cap!!!...azi mi-a facut niste figuri de am crezut ca il lipesc acolo in mijlocul magazinului..l-am luat cu uite pasarica afara , uite balonul, uite aia si pe aia...nimic bei frate parca era turbat si zbiera in gura mare a atraga toata atentia! dar de ce nu stiu ...nu intelegeam ce vrea ? de ce arunca cu urusletul pe jos ...de ce se arunca el pe jos...azi a fost ziua lui sa imi coaca nervi

pup copilashi cuminti si linistiti

Elena22+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Elena, ia si citeste la capitolul trecut ce facea si Luk acu vreo 2-3 saptamani si poate iti trec nervii pe copil.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

adameasca , dupa ce adoarme alvarica intru sa citesc despre Luca ca toata ziua a facut ce a vrut din mine
edit: Ileana am citit de LUK nazdravanul, auzi la el sa iti traga pantaloni jos...vad ca alvarica de 2 zile nu mai face pe "nebunul" ! dar nu zic prea multe ca dupa ma pomenesc ca iar il apuca :)

Fetelor din romania,suna aiurea dar trebuie sa va intreb ceva ... va rog sa imi spuneti si mie cat costa o inmormantare in romania?

Elena22+
POZE

Mergi la inceput